• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar...ya ben çok sabırsız ve üşengeç bi insan olaraktan yarım kalan şampuanıma bi tane evigen ( kırarken elimi de kestim ) bi tane de bepanthen kırdım,çalkaladım bi güzelcene,sonra da hop yıkandm,evigenin içinde zaten zeytinyağı varmış (prospestüsü okudum ),şampuanım bitince ( body shop ısırgan özlü ) ne alsam onu düşünüyorum;ziraatci90 sen memnun musun komiliden? ben o şampuanın kepekli saçlar için olanından kullandıydım ,hiç iyi gelmemişti :(

bu arada kepek de ilk kez yıkamama rağmen şaşırtıcı bi biçimde yok denecek şekilde azaldı... aklinialirimsmile

canım valla ben memnunum çam terebentin de koyduğum için heralde kepeklerim falan gitti saç derisinin yapısından kaynaklanıo heralde kişiye göre değişiklik gösterdiğine göre.Benim şampuanın içine yok yok zaten :)) saçım oldukça yumuşak şuan.dökülme içinde sabırlı olmak lazım mucizevi bi formül yokki zart diye dökülme dursun sırnaşık şey

arkadaşlaa ben bişi merak ettim bepanteni aldım bende kullanıyorum saç yapısındaki bozuklukları düzenliyo diyo prospestüsünde bemixte kolay kırılmaları önlüyo diyo evigene baktım saçla alakalı hiç bişi yazmıyo siz evigeni ne için kullanıyorsunuz?

tatlım evigen E vitamini. E vitamini de cilt sorunlarına iyi gelip cildi güzelleştiriyomuş.ondan bunu da kullanın diolar heralde.Geçen gün de bi arkadaşımla konuşuyoduk bu konuyla ilgili ben bunları kullanıyorum dediğimde senin yaptığının aynısını bana da dermatolog doktorum yapmamı söylemişti dedi.Demekki doğru yoldayız aklinialirimsmile

kızlar bu ampulleri yaparken metal olmayan bi kapta yapın ayrıca karıstırırken metal olmayan bi kasık catal vs ile karıstırın ve ekstra olarak da karıstırırken tek bi yone dogru karıstırın yoksa icindeki butun vitaminler oluyomus

Canim ben cok uzun yillardir Bepanthene ampullerini, kesfettigim gunden beri de Mecitefendi Naturel Sac Bakim Yagini kullaniyorum, inanilmaz memnunum hatta bugun kuaforum dip boya icin gittigimde 1,5 ayda saclarimin 1cm kadar uzadigini soyledi.Umarim sarmisak sana iyi gelir yoksa bir kan tahlili yaptir derim

cnm saclarının bir bucuk ayda 1 cm uzaması cok az hatta normalin altında bi rakambilmiyorumkismile neden dersen saglıklı bi sac zaten bir ayda 1.5 cm uzar ki senin bir bucuk ayda 1 cm uzamıs..fisfisfis

kızlar bu ampulleri yaparken metal olmayan bi kapta yapın ayrıca karıstırırken metal olmayan bi kasık catal vs ile karıstırın ve ekstra olarak da karıstırırken tek bi yone dogru karıstırın yoksa icindeki butun vitaminler oluyomus

allaaaaah ben içine yumurta sarısı da kattığım için öyle bi karıştırıyorum ki yağların vitaminlerin midesi bulanıyo desene sırnaşık şey bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkürler :))

tamam da ben şamupanın içine koyup çalkalıyorum ,ki burdaki arkadaşların çoğu da öyle yapıyo ,hepimiz boşa mı kürek çektik yani ?bilmiyorumkismile

tealight canım hem şampuanın içine katıcaksın hemde haftada bir bakım kürü uygulayacaksın o yuzden öyle diyolar yerimseniben

MERHABA ARKADAŞLAR
BEN YAKLAŞIK 1,5 - 2 AYDIR BU KARIŞIMI KULLANIYORUM.HAFTADA BİR UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BAZEN 15 GÜNDE BİRDE OLABİLİYOR NE YAZIKKİ.ANCAK SAÇLARIMDA GÖZLE GÖRÜNÜR Bİ CANLANMA OLDU.ÖNLERDEN KÜÇÜK SAÇLAR ÇIKMAYA BAŞLADI.HATTA TEPEDENDE BAŞLAMIŞ ARKADALIM BAKTI:)BU ÇOK SEVİNDİRİCİ.AYRICA DOKTORA DANIŞTIM.BUNLARIN VİTAMİN OLDUĞUNU VE HERHANGİBİR ZARAR VERMEYECEĞİNİDE SÖLEDİ.
1 bepanten ampul + 1 evign ampul + 1 bemix ampul + 1 kaşık zeytinyağ ve 1 kaşık badem yağ karıştırıp saç diplerime sürüyorum.film strech ile sarararak min.4-5 saat bekletiyorum.sonra saçlarımı hırpalamadan yıkıyorum.ayrıca ampuldeki kötü koku yok olsun diye,aynı zamanda besleyici özelliğide olan çam terebenti esansındanda şampuanıma ve saç kremime birkaç damla damlatıyorum.

TAVSİYE EDERİM:)

MERHABA ARKADAŞLAR
BEN YAKLAŞIK 1,5 - 2 AYDIR BU KARIŞIMI KULLANIYORUM.HAFTADA BİR UYGULAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BAZEN 15 GÜNDE BİRDE OLABİLİYOR NE YAZIKKİ.ANCAK SAÇLARIMDA GÖZLE GÖRÜNÜR Bİ CANLANMA OLDU.ÖNLERDEN KÜÇÜK SAÇLAR ÇIKMAYA BAŞLADI.HATTA TEPEDENDE BAŞLAMIŞ ARKADALIM BAKTI:)BU ÇOK SEVİNDİRİCİ.AYRICA DOKTORA DANIŞTIM.BUNLARIN VİTAMİN OLDUĞUNU VE HERHANGİBİR ZARAR VERMEYECEĞİNİDE SÖLEDİ.
1 bepanten ampul + 1 evign ampul + 1 bemix ampul + 1 kaşık zeytinyağ ve 1 kaşık badem yağ karıştırıp saç diplerime sürüyorum.film strech ile sarararak min.4-5 saat bekletiyorum.sonra saçlarımı hırpalamadan yıkıyorum.ayrıca ampuldeki kötü koku yok olsun diye,aynı zamanda besleyici özelliğide olan çam terebenti esansındanda şampuanıma ve saç kremime birkaç damla damlatıyorum.

TAVSİYE EDERİM:)[/QUOTE

semacım çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum senin yazdıklarını okuyunca.... inşaallah bende de aynı etkiler olur.:yerimseniben

benim 4-5 saat bekleyecek ne sabrım ne de vaktim var arkadaşlar :(

şampuana katmak en zahmetsizi umarım etkisi de aynı olur....:(

semacım çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum senin yazdıklarını okuyunca.... inşaallah bende de aynı etkiler olur.:yerimseniben[/QUOTE]

Guledacım UMARIM FAYDALI OLUR:)
ANCAK BURDA ÖNEMLİ OLAN DÜZENLİ OLARAK YAPMAK ARKADAŞLAR.GÜR VE CANLI SAÇ İÇİN.VE ÖNMLİ BİŞİ YAZMAYI UNUTMUŞUM ARKADAŞLAR ÇAM TEREBENTİ ESANSININ FAZLA KULLANILMASI DURUMUNDA SAÇI YAKIYORMUŞ.KULLANACAK ARKADAŞLAR BUNA ÖNEMLE DİKKAT ETSİNLER.GÜRLEŞELİM DERKEN KEL KaLMAYALIMDAzemuszemus

semacım çok teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum senin yazdıklarını okuyunca.... inşaallah bende de aynı etkiler olur.:yerimseniben

Guledacım UMARIM FAYDALI OLUR:)
ANCAK BURDA ÖNEMLİ OLAN DÜZENLİ OLARAK YAPMAK ARKADAŞLAR.GÜR VE CANLI SAÇ İÇİN.VE ÖNMLİ BİŞİ YAZMAYI UNUTMUŞUM ARKADAŞLAR ÇAM TEREBENTİ ESANSININ FAZLA KULLANILMASI DURUMUNDA SAÇI YAKIYORMUŞ.KULLANACAK ARKADAŞLAR BUNA ÖNEMLE DİKKAT ETSİNLER.GÜRLEŞELİM DERKEN KEL KaLMAYALIMDAzemuszemus[/QUOTE]
canım çok sağol verdiğin bilgi için bende hemen başlamak istiyorum saçlarım çok ince telli bu çam terebenti nerden alıcaz ve pahallı bişeymi yazarsan sevinirimboshayallersmile

canım çok sağol verdiğin bilgi için bende hemen başlamak istiyorum saçlarım çok ince telli bu çam terebenti nerden alıcaz ve pahallı bişeymi yazarsan sevinirimboshayallersmile[/QUOTE]

benim saçlarımda ince telli :gitme:
Hayır çok pahalı birşey değil.aktardan 5tl'ye aldım.badem yağı gibi bir kutuda.birkaç damla şampuana konulduğunda yeterli oluyor.
umarım faydasını görürsün.tabi çamterebenti esansından ziyade saça vitamşn ampul karışımları iyi geliyor.yukarıda yazmıştım.
hepimize gür saçlı günler hihoyyyt
Bu arada not olarak yazayım;bu karışım bana iyi geldi.ancak her saç tipine göre değişkenlik gösterebilir ;)

Son düzenleme:
benim saçlarımda ince telli :gitme:
Hayır çok pahalı birşey değil.aktardan 5tl'ye aldım.badem yağı gibi bir kutuda.birkaç damla şampuana konulduğunda yeterli oluyor.
umarım faydasını görürsün.tabi çamterebenti esansından ziyade saça vitamşn ampul karışımları iyi geliyor.yukarıda yazmıştım.
hepimize gür saçlı günler hihoyyyt[/QUOTE]
çok iyimiş canım çok sağol verdiğin tarifi hemen yapıcam aminnnnnnnnnn inşallah hepimize gür saçlı günler olsunnalkisalkisalkis

ben kendi karışımımı yaptım. şampuanımın içine 2 tane bepanten 1 tane evigen, göz kararı badem yağı susam yağı, bal, aleo vera yağı ve azıcık çam terebentin kattım saçlarım kalın telli ve gür ama çok sertti. sadece çam terebentin kurutmuştu daha önce böyle deniyince yumuşacık oldu saçlarım bebek gibi

Arkadaşlar Merhabalar;

Saçlarım daha önceleri oldukça gürdü, halat kalınlığındaydı desem yeridir. Maalesef şuan da o gürlüğü arıyorum ama Allahtan kökleri var. Saçlarımı gürleştirmesi, yeni saç çıkarmasına yardımcı olması için aktarda hazırlanmış tatlı badem,susam,sarımsak,çam terebentin,menekşe ve zeytinyağından oluşan bir karışım aldım. 2.kez uyguluyorum inşallah işe yarar.

Daha öncesinde stresden bi ara saçlarımda dökülme olmuştu o zaman da bepanthene ve evigen eşdeğerinde bi vitamini doktor iğne olarak vermişti ve işe yaramıştı. Şimdi tekrar onu mu kullansam diyorum bilmiyorumkismile yada şu yumurta sarısı uygulanan karışımı mı denesem ? yumurta sarısı ve ampüllerle hazırlanan karışımı uygulayıp sonucundan memnun kalanlar yazabilir mi acaba :sinifsinif:

Şimdiden teşekkürler..

bepanten evigene eşit iğne demişsin brightness ismi nedir iğnenin paylaşabilirmisin a.s.

Back