• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben yaklasık 3-4 hafta dır zaten sampuanımın içine bemiks kırıp kullanıyorum ve cok memnunum dökülmem tamamen durmadı ama bir cok arkadasın belirtdiği gibi saclarım hızlı ve saglıklı uzuyor..Bugün de diger ampulleri de aldım ..bemiks in kokusuna gelince bebek surubu gibi kokuyor(yogun bir koku) ama bazılarının belittigi gibi iğrenc degil ...ayrıca bemiks ile evigen aynı içerikte degil bemiks B evigen ise E vitamini içeriklidir!!!:umursamaz:

Kücük bir yanlisin var canim, daha önce yazdigim bir mesajimi yine yapistirarak düzeltme yapmak istiyorum....:

"""""güzelim bu ampüller sivi vitamin sonucta, firmanin verdigi isimlere bakma sen..

Bemiksde bütün B vitaminleri var (b1,b2,b6,b12, biotin), evigende A vitamini var ve bepanthen de e vitamini var, yani bu 3 ampullerde B vitaminleri, A, ve E vitamini var, eczaneye gidip sizde bemiks var diye sorma, ben A vitamini, B vitaminleri ve E vitamini ampulleri istiyorum de kesin bulursun…""""

ya ben şuan bepanten,evigen ve bemiks aldım.şampuanımın içine 1er ampul kırdım.ama herkes farklı farklı kullanmış en iyisi kaç tane kırayım??kafamçokkarıştı

ben bu topiği okuduktan sonra kullanmadıgım bır sampuanımın ıcınde elimde olan 4 bemiks ve 1 bepanten ampulu kırdım .

bır kasıkta bal koydum ,karıstırdım..

bir haftada 4 kere kullandım ..

keske daha once deneseydım ,cok menmun kaldım.

bemilksin kokusuna dayanamadım boyle koku bıle gelmıyor ,sampuanım bıtsın baska sampuanıma da eklıcem mutlaka.

ne agırlastırdı ne yaglandırdı ne de sampuanım sulandı ..

valla bana da kimse cevap yazmadı bende kendimce yaptım bişeyler..

Komili şampuanımın içine; 1'er ampul Bemiks,Evigen,Bepanten kırdım + 1'er yemek kaşığı Hint yağı,Sarmısak yağı ve Çam terebentin karıştırdım.

Komili zaten Zeytinyağlı ısırgan özlü şampuan olduğu için Zeyinyağı koymadım.

kullanmadan once iyice şampuanı çalkalıyorum haftada 3 kere saçımı bu şampuanla yıkıyorum. Haftada 1 kere de Bakım Kürü uyguluyorum.(1 Yumurta sarısı,1'er ampul Bemiks,Evigen,Bepanten,1'er tatlı kaşığı Hint yağı,Sarmısak yağı,Çam terebentin ve Zeytinyağı) 2-3 saat beklettikten sonra yine şampuanımla güzelce yıkıyorum.Daha yeni başlamama rağmen Çok memnun kaldım.Bıktım artık saçımı kestirmekten ınşallah iyi gelir de saçım böle sağlıklı,canlı bi şekilde uzar gideeerrr.. zemuszemus

merhaba kızlar bende bugün aldım ampulleri inşaallah işe yarar. benim saçlarım çok dökülüyor ve açılmalar var. sonuçları sizlerle paylaşacağım.

yerimsenibentekrar merhaba kızlar akşam denedim ilk kez ampulleri ama saçıma az geldi birer tane ampul badem yağı olmadığı için evde zeytin yağı kattım sanki iyi geldi gibi. son durumlar nasıl gidiyor arkadaşlar

bende bugün o malzemeleri aldım ve uygulycm.. 1 aydır mı uyguluyorsun sen ve iyi geldimi?

ben 1.5 ay kullandım bana uzama ve gürleşmede ii geldi ...
halada devam ediyorum 2 hafta aradan sonra..yaza kadar devam...

yerimsenibentekrar merhaba kızlar akşam denedim ilk kez ampulleri ama saçıma az geldi birer tane ampul badem yağı olmadığı için evde zeytin yağı kattım sanki iyi geldi gibi. son durumlar nasıl gidiyor arkadaşlar

doktora gözüktün mü canım

bende bepantenle badem yağını karıştırıp saç biplerime sürmüştüm gecen hafta uyumadan önce sürdüm sabaha kadar bekledi ilk iki yıkamamda dökülme olmadı ama sonralı yine çok dökülmeye devam etti bu şu demek oluyo sanırm dökülmemesi için sürekli bu ampülleri kullancaz:(kız olmak ne zor yaaa:(

arkadaşlar bişi sorcam ?

sizde dökülmenin haricinde kepeklenme de var mı ? bence fecii şekilde var ve ön tarafımda saçlarım açıldı,seyreldi yani,merak ettim herkes dökülme var diyo da ,kepek sorunu olup da bu kürleri kullanan var mı arkadaşlar ? ben de yarın başlıyorum inş hepimiz gür ve bakımlı saçlara sahip oluruz :)

bende kepekte vardı canım siyah giyemez olmuştum eğer yapacağın küre çam terebentin yağı katarsan kepeğe de elveda demiş olursun kaydirigubbakcemile5 hee unutmadan şampuanının içine de bir kapak çam terebentin katarsan sonucu daha iyi görebilirsin.küre bazen uğraşırsın bazen uğraşamazsın nasılsa saçlarını 2-3 günde bir yıkıyosundur ee yıkarken de kepeklerin gitmiş olur guclubacismile

ben bu serumlar degilde şampuanı denemiştim önceden yazmistim ii olmadi işe yaramaz diye ama sonrasinda evde şampuan bittiğinde kepeğe karşı bi şampuanla bunu kariştirip saçimi sürdüm öle yikadim iyi geldi ..Tek başına taş gibi kurutuyordu böğle işe yarar hale geldi. bu bitkisel şampuanlar çok kurutuyor sac uclarına sac kremde sart .serumu pahalı zaten sampuanı daha makul deneyin bencede herkesin saç tipi farklilik gösteriyor deneme yanilma yöntemiyle öğreniyoruz hihoyyyt

ben suan yves rocher nin phytum anti-chute sampuan ve kurunu kullaniyorum
yeni basladim ampuller bir aylik, bakalim ise yariycak mi?
olmazsa bitkiderman setini alicam Turkiye'den....

arkadaşlar o zaman ben bi şampuan alayım ( ne önerirsiniz ? ) içine ampülleri ve bi kapak da çam terebentin kırıp çalkalıyıp kullanıyım olmaz mı ? ya da nasıl olur ? hepsi karışırsa etki etmez mi yoksa? bilmiyorumkismile

arkadaşlar o zaman ben bi şampuan alayım ( ne önerirsiniz ? ) içine ampülleri ve bi kapak da çam terebentin kırıp çalkalıyıp kullanıyım olmaz mı ? ya da nasıl olur ? hepsi karışırsa etki etmez mi yoksa? bilmiyorumkismile

bence şampuanına ampulleri karıştırma gözeneklerin tıkanır zaten kepeklenme varmış hiç bulaşma..sinemaki tarifini tavsiye ederim.bende de hafif kepeklenme var

tatlım ben yaptım bi sorun olmadı.Komili Zeytinyağlı ısırgan özlü şampuanı kullanıyorum.İçine de 1'er ampul kırdım 1'er kapakta çam terebentin,sarmısak yağı,hint yağı koydum ohh miss gibi :) şahsen ben çok memnunum kepeklerim de azaldı.Bazı arkadaşlar zeytinyağı da koyuyolar ama ben koymadım çünkü şampuan kendinden z.yağlı zaten kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar...ya ben çok sabırsız ve üşengeç bi insan olaraktan yarım kalan şampuanıma bi tane evigen ( kırarken elimi de kestim ) bi tane de bepanthen kırdım,çalkaladım bi güzelcene,sonra da hop yıkandm,evigenin içinde zaten zeytinyağı varmış (prospestüsü okudum ),şampuanım bitince ( body shop ısırgan özlü ) ne alsam onu düşünüyorum;ziraatci90 sen memnun musun komiliden? ben o şampuanın kepekli saçlar için olanından kullandıydım ,hiç iyi gelmemişti :(

bu arada kepek de ilk kez yıkamama rağmen şaşırtıcı bi biçimde yok denecek şekilde azaldı... aklinialirimsmile

arkadaşlaa ben bişi merak ettim bepanteni aldım bende kullanıyorum saç yapısındaki bozuklukları düzenliyo diyo prospestüsünde bemixte kolay kırılmaları önlüyo diyo evigene baktım saçla alakalı hiç bişi yazmıyo siz evigeni ne için kullanıyorsunuz?

Back