• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Gürleşmesi için Ampuller(bepanten,bemiks,evigen) kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ampüllerin saça nüfuz etmesi için ısı gerekiomuş.bana eczacı sölemişti bu formülü ki kardeşime dr tavsiye etii.kuaförüm bunlardan özellikle yılan yagı uygulayıp buhar makinesinde bekletmişti beni 2 saat.siz de bakımı kuaförünüze yaptırabilirsiniz.tek kullanımı iğne diil yani.ben şampuanımın içine de kırıorum ampüllerden hızlı uzuyor.gayet etkili bence.yıllardır kullanıorm.ayrıca yılan yaglı tigi marka maskelerden şampuandan alın derim.pahalı ama çok uzun süre kullanılıo.

canım yılan yağını maske olark kullanmak iyide sakın şampuanın içine olmaz çünkü yılan yağı göze geldiğinde zamanla gözü gör ediyo onun için dikkatli olun sürerken

yarın pazar ama bir nöbetçi eczane arıycam çok gaza geldim kızlar mevzuyu en baş sayfadan beri okuyorum benim de bu aralar saçlarım çok dökülüyor bir de saçlarımı topladığımda saç diplerim felaket acımaya başladı buna da iyi gelir mi acaba??? polikistik over hastalığı olanların saçları mı dökülüyormuş???bunu h,iç duymamıştım bilen varsa bir açıklayabilir mi nütfen..ben de polikistiğim de :(

Ben de uzun zamandır şampuanıma kattım ampulleri kullanıyorum,benim saç dökülmem durmadı,saçlarım da gürleşmedi. Bir arkadaş saçta tortu falan yaptığını söylemişti haklıymış bende de yaptı..

birşey sorcam bu saçında tortu yapan arkadaşlar siz şampuanın içine kattığınız için mi oldu böyle yoksa maske olarak uyguladınız diyemi ben bir yerde daha okumuştum bunu ordaki kız şampuanın birine katıyo katıyordu bitince diğerini sade kullanıyodu fazla vitaminden de insanın saçları dökülür diye ben de başladım bayrama kadar haftada 2 kere yapcam bayramdan sonra 1e indrcem 1 ayda öyle yapıp sonra 2 haftada bir yapmaya düşünüyorum bide benimde saçlarımda olağan bir dökülme yok benim saçlarım az biraz gürleşsin istiyorum

sağol canım ben şampuana katma taraftarı değilim zaten sonuçta sürekli kafanda kalacak en iyisi maske olarak deneyeyim bir süre olmadı bırakırım

bende dun sac bakim yagima son kalan ampulu kattim bepantendi..son kullanma tarihi gecmis urun kullanmayin derim ben.sonucta surduklerimiz derinin altina geciyor..:hulya:

arkadaşlar ben bu ampulleri ve yağı sürdüm bekliyorum ama saçımdan akıyo enseme yüzüme geliyo.korkuyorum oralarda da saç çıkıcak diye:))bunu önlemenin bir yolu var mı??

şu an başımda dur bakalım ne olucak hepsinden 2 tane kırdım yalnız bemiks tek zeytinyapı bademyağı ve balda ekledim sonra yıkıycam daha kalsın ben en az 3-4 saattutucam az olmasın diyorum süre sonrada bioblasla yıkıycam içinde çam terebentin vardı o birza dökülmememe iyi geldi

kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4
arkadaşlar ben demir eksikliğindn dolayı kansızlık tedavisi görüyorum doktora saçlarımın çok döküldüğünü söylediğimde bana bu ampulleri tavsiye etti. ben bunlara susam yağı. badem yağı bide yılan yağı katıp bazen haftada 1 bazende 2 haftada bir kullanıyom. değişimi görmemek mümükün değil. kolaylık olsun die hepsinden 5 er ampul ve 5 er kaşık yağları bi sprey kolonya şişesine karıştırıyorum. hem her seferinde uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz hemde uygulamak daha kolay oluyor.
bunlra ilave olarak 5er tane bepanthene ve evigeni (bioblas) şampuanıma karıştırdım ayrıca vitamin olarak ta her duşta kullanmış oluyorsunuz. ayrıca bunuda doktora sordum şampuana karıştırınca etkisinden birşeyde kaybetmio.
herkese tavsiye ederim mutlaka farkı göreceksiniz...
vereliniortak

kızlar bende başka bir sitede okudum ordaki kız şampuana katıyorsanız şampuan bitene kadar kullanın sonra diğer şampuanı sade kullanın yazıyordu fazla vitaminden de saç dökülürmüş 1 ampüllü 1 ampülsüz kullancaz yani

yilbasi tatili icin türkiyedeydim bir kac gün. Bu 3ampulu temin ettim, herbirinden 3er paket, sonra aktardan karisik yaglardan olusan sacbakim yagi aldim, ampulleri bununla karistirip sacima uyguluyorum 2 saat bekletip yikiyorum. Bugün ilk defa denedim, sonucu görebilmek icin henüz cok erken..

1 kere yaptım ama etkisi fark ediyor dökülme tamamen durdu o sıra üşeniyorum şimdi ampuller var geçen aydan yalnız şöyle yapılıcak 2 evigen 2 bemiks 2 bepanthene ampul zeytinyağı ve bademyağı ısıtılacak önce sonra ampul kırılacak çok güzel oldu saçım o anda şaşırdım süperleşti ve hızlı uzamış bu ay baktım köklerede

slm,ben de yeni katıldım aranıza.ben de bu karışımı uyguladım ama bu ampuller saçta çok kalınca deriye zarar verio diye okudum,olabilir mi ya? çok bekletmemek gerekiomuş,ben gece sürüp sabh yıkıodum da napsak ya,şampuana da kattım ben ama şimdi içime kurt düştü :(

arkadaslar kafanıza takarsanız kesinlikle ne yaparsanız yapın düzen almıyo 1 sene boyu kullanmadıgım kür kalmadı ampüller bal tarcın kürleri sarımsak yılan yagı ve bir sürü bakım yagları ama ne kadar cok ugrasırsanız o kadar can sıkıyo bence stres yapmamak tek cozüm

merhabalar..
belki 6 aydan beri kullanıyorum bende..
5 adet bepanthen
1 adet evigen..
şampuanımın içine kırıyorum ve şampuanı kullanım öncesi çalkalıyorum o kadar..
eşimde bu şekilde kullanıyor....

sonuçları paylaşmak istiyorum..
hayatımda saçlarım sırtıma inmemişti ve inanın şu an saçlarım sırtımda..
annemlere gittim geçen gün ve dediki senin saçların zor uzardı her gördüğümde biraz daha uzamış görüyorum beslenmenemi dikkat ediyorsun neden oluyor diyor..
eşimde diyorki ya artık şampuana bu kapsülleri kırma yahut ben kendime başka bir sampuan alayım çünkü zırt pırt kuaföre gidip saç kestirmekten sıkıldım....senin için iyi ama benim için değil diyor..

uzun süre kullanımda etkisinin gösterdiğine inanıyorum...
saçlarım çok gür ve kalın tellidir dökülme sorunum kalmadı!
ayrıca saçlarımı onarıyormu ne?
saç düzleştiricisinden yıpranması gerekirken eskiden çok yıpranırdı şimdi hala saç düzleştiricisi kullandığım halde saçlarım yıpranmıyor...

mucizemidir nedir bu kapsüller...

ama mutluyum ben....
kullanmaya devam....

hala kullanıyomusun bunları?
saç dökülmesi durdumu ? kaydirigubbakcemile4

kızlar bende bu 3 ampülden aldım bu gün 3 üne 12 tl werdm.ben bu 3 ünden birer tane şampuanıma boşaltıcam.şampuanım bioblast 400 ml.sonuçları muhakak buraya paylaşıcam.şampuana boşaltan bazı arkadaşlar tortu kepek falan yaptı demiş bende her gün saçımı yıkadığım için biraz çekindim açıkçası ama denicez we görcez bakalım.a.s.

valla arkadaşlar konu sahibi ve tecrübeli bir kişi olaraktan bu ampulleri şampuanınıza dökmenizi tavsiye etmiyorum,onun yerine bademyağıyla ampulleri karıştırıp isterseniz daha başka yağları da koyarak bakım yapın ama şampuanınıza kırdığınız taktirde iyi ama çok iyi durulayınız.ben şu an şampuanıma sarımsak rendeledim öyle kullanıyorum gürleşmesinde birebir...miş kullananlar memnun..

Back