- Konu Sahibi ela
-
ben yaklasık 3-4 hafta dır zaten sampuanımın içine bemiks kırıp kullanıyorum ve cok memnunum dökülmem tamamen durmadı ama bir cok arkadasın belirtdiği gibi saclarım hızlı ve saglıklı uzuyor..Bugün de diger ampulleri de aldım ..bemiks in kokusuna gelince bebek surubu gibi kokuyor(yogun bir koku) ama bazılarının belittigi gibi iğrenc degil ...ayrıca bemiks ile evigen aynı içerikte degil bemiks B evigen ise E vitamini içeriklidir!!!:umursamaz:
bende bugün o malzemeleri aldım ve uygulycm.. 1 aydır mı uyguluyorsun sen ve iyi geldimi?
Merhaba , bu karışımı nezamandır yapıyorsunuz ve memnuniyet dereceniz nedir.
yerimsenibentekrar merhaba kızlar akşam denedim ilk kez ampulleri ama saçıma az geldi birer tane ampul badem yağı olmadığı için evde zeytin yağı kattım sanki iyi geldi gibi. son durumlar nasıl gidiyor arkadaşlar
evet haklısın canım bende memnun kaldım zaten .ama bi arkadasım bemiksin o kötü kokusunu gidermek icin birsey koyuluyor diye duymuş ama adını hatırlayamadı aranızda bile var mı?..
arkadaşlar o zaman ben bi şampuan alayım ( ne önerirsiniz ? ) içine ampülleri ve bi kapak da çam terebentin kırıp çalkalıyıp kullanıyım olmaz mı ? ya da nasıl olur ? hepsi karışırsa etki etmez mi yoksa? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?