Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bence yağlanmayada iyi geliyor dökülmeye bilmiyorum saçları hacimli gösteriyo..
2 hafta kullana bildim cnm grip oldum..
saçlarımın diplerine her gece yatmadan yedirip yatıyordum saçım ıslak kalıyordu grip oldum..
o yüzden bıraktım ama iyileşim tekrar başlıcam..
bırakınca saçlarım tekrar yağlandı dökülmem hala devam ediyo bence 1-2 ay denemeye değer..

Son düzenleme:
ben bunu aylar önce denemiştim gerçekten işe yarıyor, tekrar deneyeceğm

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım

Hacimli göstermesi bile güzel bence ben de almayı bi unutmasam başlıcam ama

arkadaşlar saçımızı bu suyun içine mi sokcaz yoksa normal su ile ıslatır gibi mi ıslatcaz?

ben kaynatarak yaptım 2 gündür yapıyorum saç dökülmem azaldı gibi 2-3 tel anca dökülüyor onun dışında kuruyunca saçımı biraz kirli gibi gösteriyor neden öyle ki ?
ha bir de aynı suyu 3-4 kere yapamayacağım o kadar bekleteceğime yenisini yaparım bir süre daha kullanıp gözlemlerimi yazacağım

arkadaşlar saçımızı bu suyun içine mi sokcaz yoksa normal su ile ıslatır gibi mi ıslatcaz?
suya sokmayacaksın canım,ilk sayfada yeterince uygun açıklama var zaten,karışımı hazırlayıp fısfıslı şişeye koyup düzenli uygulayacaksın,saç diplerine sıkcaksın

canım neredeyse 2 hafta gidiyor zaten bana hazırladığım 500 ml karışım,neden her sfeerinde yeniden hazırlayacaksın ki?benim saçlarıma iyi geldi bu formül valla,kokusunu da seviyorum ama saçlarım ince telli olduğu için yaağlı bir görünüm oluyor,bunun normal olduğunu c düşünüyorum.saçlarımı herhangi bir suya ıslatsam da aynı şey oluyor çünkü

Geçmiş olsun canım

Hacimli göstermesi bile güzel bence ben de almayı bi unutmasam başlıcam ama

saol cnm
kuruyunca saça sürüldüğü felan bellide olmuyo..
her banyoda karanfil karanfil kokuyosun..
yazın yapılması daha uygun olur sanırım saç ıslak kaldığından böyle hasta ediyoo..
ben demleyip yaptım..
yani suya atıp kaynattım.. sonra eski bi şişem vardı ona koydum soğuyunca suyunu..
saçlarımı ayırıp diplerine yedirdimm..
taradımm saçımı toplayıp öyle yatmıştım akşamları yapmıştım..
tekrar başlıcam..

Allah senden razı olsun 2 gündür kullanıorm karanfilli suyu.saçlarımdaki dökülme o kadar azaldı ki şaşırdm kaldım valla : )

aynen ben de evde olduğum zamanlar yaparım artık ne yapalım.
bu hafta 2 gün yaptım sonra kokusu değişmiş gibi geldi bana ama bilmiyorum fark eder mi

aynen ben de evde olduğum zamanlar yaparım artık ne yapalım.
bu hafta 2 gün yaptım sonra kokusu değişmiş gibi geldi bana ama bilmiyorum fark eder mi

bekledikçe kokunun değişmesa, normal ama tarife gmre bir sakıncası yok canım.Üstelik bu tarifi sadece arkadaş yapmamış birçok sitede aynı tarifi görüyorum,bence beklemesinde sakınca yok

tesekür ederim arkadasim bilgi icin denicem fakat iki sorum var..
sicak suyami soguk suyami?
bide kac tane karanfil aticaz icine?

Bi ara saç dökülmem azalmıştı gene kudurdu ya

Şuan da hazırladım tarifi koydum beklesin bir kaç gün deneyeceğim bende ....

Umarım sonuç alırım / alırız ..

Teşekkürler !

tesekür ederim arkadasim bilgi icin denicem fakat iki sorum var..
sicak suyami soguk suyami?
bide kac tane karanfil aticaz icine?

canım suyun sıcaklığı farketmiyor,yarım litre suya bir avuç karanfili at,şişeyi kapat,bir gün beklet,fısfıslı şişeye koyup bir günün sonunda uygulamaya başlayabilirsin

bende dun hazırladım karanfil suyumu sonunda kullanmaya baslıcam1haftadır sabah aksam arastırma yapıyordum ve o kdr kararsız kalmıstım kı hıc bır seye baslamamıstım...soyle bır kur yapıcam sanırım:cuma gunu yag karsımlarıyla bırlıkte evıgen ve bemıks ampullerı....1,2gun vıtamınsız yaglar ve bır kac gun karanfıl suyu:26:sızce nasıl bır kur fazlamı acaba??:26:

canım suyun sıcaklığı farketmiyor,yarım litre suya bir avuç karanfili at,şişeyi kapat,bir gün beklet,fısfıslı şişeye koyup bir günün sonunda uygulamaya başlayabilirsin

sagol canim tekrardan ilgin ve alakan icin:)
bugün yaptim denedim insallah ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…