- 1 Mart 2010
- 44.657
- 113.553
-
- Konu Sahibi denizaslim
Peki boyayı akıtıyor mu?
suya sokmayacaksın canım,ilk sayfada yeterince uygun açıklama var zaten,karışımı hazırlayıp fısfıslı şişeye koyup düzenli uygulayacaksın,saç diplerine sıkcaksınarkadaşlar saçımızı bu suyun içine mi sokcaz yoksa normal su ile ıslatır gibi mi ıslatcaz?
ben kaynatarak yaptım 2 gündür yapıyorum saç dökülmem azaldı gibi 2-3 tel anca dökülüyor onun dışında kuruyunca saçımı biraz kirli gibi gösteriyor neden öyle ki ?
ha bir de aynı suyu 3-4 kere yapamayacağım o kadar bekleteceğime yenisini yaparım bir süre daha kullanıp gözlemlerimi yazacağım
Geçmiş olsun canım
Hacimli göstermesi bile güzel bence ben de almayı bi unutmasam başlıcam ama
suya sokmayacaksın canım,ilk sayfada yeterince uygun açıklama var zaten,karışımı hazırlayıp fısfıslı şişeye koyup düzenli uygulayacaksın,saç diplerine sıkcaksın
tsk ederim cevabınız için :)
suya sokmayacaksın canım,ilk sayfada yeterince uygun açıklama var zaten,karışımı hazırlayıp fısfıslı şişeye koyup düzenli uygulayacaksın,saç diplerine sıkcaksın
tsk ederim cevabınız için :)
ben banyodan çıkar çıkmazz kafamı eğip enseden doğru döküyorumm anlıma akdar geliyorr yediriyorummm sonra havlu ile sarıyorumm..fısfısla okadar uğraşamayacağıma karar verdimmm bu çok kolay oluyorr dökülme azaldı gibi daha net olmak için biraz daha kullancamm..
birde ben az önce yılan yağı şampuanı ve yılan yağı siparişi verdim.kullanan var mı acaba içinizde ?
Arkadaşlar bizim ailede saç dökülmesi ve gürleşmesi için yapılan formul bellidir.Bazı dönemlerde yanlış şampuan kullanımı ya da ailede herhangi birimizde saç seyrekliği varsa bu formul uygulanır
Malzemeler;
1 avuç karantil
500ml su
Ağzı kapalı bir kaba 500 ml su ve bir avuç karanfil konulur ağzı kapatıtlır 1 gün bekletilir (nerede bekleyecek diye sormayın farketmez) saçlarınızı istediğiniz zaman bu su ile önceden ıslatın ve daha sonra tarayın haftada 4 gün kullanmanız yeterli gerçekten sonuç çok mucizevi oluyor.Malum kadınlar da kellik artık genel bir sorun eğer aranızda bu sorunu yaşayan arkadaşlarda varsa denesinler
canım neredeyse 2 hafta gidiyor zaten bana hazırladığım 500 ml karışım,neden her sfeerinde yeniden hazırlayacaksın ki?benim saçlarıma iyi geldi bu formül valla,kokusunu da seviyorum ama saçlarım ince telli olduğu için yaağlı bir görünüm oluyor,bunun normal olduğunu c düşünüyorum.saçlarımı herhangi bir suya ıslatsam da aynı şey oluyor çünkü
aynen ben de evde olduğum zamanlar yaparım artık ne yapalım.
bu hafta 2 gün yaptım sonra kokusu değişmiş gibi geldi bana ama bilmiyorum fark eder mi
tesekür ederim arkadasim bilgi icin denicem fakat iki sorum var..
sicak suyami soguk suyami?
bide kac tane karanfil aticaz icine?
canım suyun sıcaklığı farketmiyor,yarım litre suya bir avuç karanfili at,şişeyi kapat,bir gün beklet,fısfıslı şişeye koyup bir günün sonunda uygulamaya başlayabilirsin