Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende dun hazırladım karanfil suyumu sonunda kullanmaya baslıcam:KK1:1haftadır sabah aksam arastırma yapıyordum ve o kdr kararsız kalmıstım kı hıc bır seye baslamamıstım...soyle bır kur yapıcam sanırım:cuma gunu yag karsımlarıyla bırlıkte evıgen ve bemıks ampullerı....1,2gun vıtamınsız yaglar ve bır kac gun karanfıl suyu:26:sızce nasıl bır kur fazlamı acaba??:26:
bend e böyle bir program yaptım kendime ama 1 hafta uyabildim :KK1: bu kür prtik ama yağlı kürlere çok üşeniyorum ben yaa...
sagol canim tekrardan ilgin ve alakan icin:)
bugün yaptim denedim insallah ise yarar.

rica ederim canım:KK19:

arkdslar bnde seyrek ve ınce tel saçlı bır bayan olarak sunu soyleyebılırım...gectıgımız ramazn ayından berı saclarım dehset derecede aktı..tepem resmen kellestı gıbı..kabartmadan acamıyorum...denemedım bakım kalmadı..hepsı faso fıso...keısnlkle once ıcten beslenmek lazım...herkesın yedıgı ıctıgı bır degıl..bı bakım bırıne yararken dıgerıne yaramayabılır...bana hıcbısı yaramadı..gıttım taze kabuklu badem ve fındık aldım...hergun bır avuc ıkısındende yedım...2 haftada sac dokulmem normale ındı...uzun sure hep yemege devam ettım gercektenaylarca akan saclarımın dokulmesı normale döndu...daha sonra bı takım uzuntuler yasadım yemek yıyemedım vs annem durumum ıcın cok endıselndı..ve bana hergun balık yagı hapı ve bırcok vtamını ıceren bır hap daha vermeye basladı...4 gundur fılanda onları hergun bır tane ıcıorum..ınanın sac dokulmem normalden dahada azaldı...hersey ıcten kızlar...eger kı vıtamın degerlerınız yetersızse ıstedgınız bakımı yapın asla fayda vermez...bunu anlayın...bnm anlamam gec oldu ama anladım artık...bı daha oyle bakımlarla ugrasmam...bır de avon dan ınce tellı saclar ıcın hacım veren tonık aldım ondan da bıraz sıkıyorum saclarım orman gbı gzukuyo..halbukı toplasam bır avuc etmez..benden sıze tavsıyeler..genelde yorum yazmam okurum ama bunu paylasmak ıstedm...cnku gercekten kotu bırsey..

arkdslar bnde seyrek ve ınce tel saçlı bır bayan olarak sunu soyleyebılırım...gectıgımız ramazn ayından berı saclarım dehset derecede aktı..tepem resmen kellestı gıbı..kabartmadan acamıyorum...denemedım bakım kalmadı..hepsı faso fıso...keısnlkle once ıcten beslenmek lazım...herkesın yedıgı ıctıgı bır degıl..bı bakım bırıne yararken dıgerıne yaramayabılır...bana hıcbısı yaramadı..gıttım taze kabuklu badem ve fındık aldım...hergun bır avuc ıkısındende yedım...2 haftada sac dokulmem normale ındı...uzun sure hep yemege devam ettım gercektenaylarca akan saclarımın dokulmesı normale döndu...daha sonra bı takım uzuntuler yasadım yemek yıyemedım vs annem durumum ıcın cok endıselndı..ve bana hergun balık yagı hapı ve bırcok vtamını ıceren bır hap daha vermeye basladı...4 gundur fılanda onları hergun bır tane ıcıorum..ınanın sac dokulmem normalden dahada azaldı...hersey ıcten kızlar...eger kı vıtamın degerlerınız yetersızse ıstedgınız bakımı yapın asla fayda vermez...bunu anlayın...bnm anlamam gec oldu ama anladım artık...bı daha oyle bakımlarla ugrasmam...bır de avon dan ınce tellı saclar ıcın hacım veren tonık aldım ondan da bıraz sıkıyorum saclarım orman gbı gzukuyo..halbukı toplasam bır avuc etmez..benden sıze tavsıyeler..genelde yorum yazmam okurum ama bunu paylasmak ıstedm...cnku gercekten kotu bırsey..

Haklısın canım bende senin gibiyim saçların ince telli yağlı geçen sonbaharda çok üzüntü çektim resmen saçım aktı tepem açıldı saç dökülmesinin ilacı yeme içme bide stresten uzak durmak
bende fındık bademi yemeye başladım 2 aydır falan dökülme baya azaldı herkese öneririm bende

yanliş bılmıyorsam bıtene kadar kullanabılırsın zaten bı defalıkta bıtırmen ımkansız canım:KK49:ben spreyli bır sıseye koydum gunde 2,3defa yapıyorum ve hala daha cook var:KK3:

yanliş bılmıyorsam bıtene kadar kullanabılırsın zaten bı defalıkta bıtırmen ımkansız canım:KK49:ben spreyli bır sıseye koydum gunde 2,3defa yapıyorum ve hala daha cook var:KK3:

tsk ederim canım kullandığın miktarı kendın ayarlıyorsun yani bende spreyli bir sıseye koydum aklıma estikçe gidip sıkıyorum ama aklıma takıldı yanı bi ölçüsü var mı diye

kesinlikle deneyin 2-3 denemeden sonra bile sacinizi besledigi,kalinlastirdigni hisediyosun..

sacinizi yikadiginiz sampuandan bir tabaga koyun ve icine 1-2 dis sarimsak rendeleyip iyice karistirin..

yikanirken saciniza bu karisimi iyice yedirin masaj yapin..

NOT:KOKMUYOR!! ama yok igrenirim kokar diyorsaniz durulayip ardindan yumsatici sürüp yikayabilirsiniz..

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazılarınızı uzun uzun okudum. Ve geçenlerde arakadaşımın tavsiyesi üzerine yeni çıkan argan güzellik seti diye bir ürün aldım. Şuan 1 hatfadır kullanıyorum.Gerçekten işe yarıyor. Saçlarımdaki dökülmeler ve cildimdeki akneler gün geçtükçe azaldı. Tavsiye ederim.Forumdada diger arkadaşların yazdıgı gibi gerçekten keşfedilmemiş bir ürün. Aldıgım setin içerisinde şampuan sabun krem ve 150 ml argan yağı bulunuyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar yazılarınızı uzun uzun okudum. Ve geçenlerde arakadaşımın tavsiyesi üzerine yeni çıkan argan güzellik seti diye bir ürün aldım. Şuan 1 hatfadır kullanıyorum.Gerçekten işe yarıyor. Saçlarımdaki dökülmeler ve cildimdeki akneler gün geçtükçe azaldı. Tavsiye ederim.Forumdada diger arkadaşların yazdıgı gibi gerçekten keşfedilmemiş bir ürün. Aldıgım setin içerisinde şampuan sabun krem ve 150 ml argan yağı bulunuyor. Denemenizi tavsiye ederim.

1 haftada hem dökülmeler azaldı hem sivilceler geçti ha:KK53:

Daha makul bir şekilde reklam yapmalısınız ki insanlar inansın.. Kaç mesaj sonra bu ürünü size ben temin edebilirim demeyi düünüyorsunuz. Ayn ı yazıyı birkaç yere de kopyalamışsınız. Ben de bu yazımı sizin mesajlarınıza kopyalayayım:KK14:

evet cnm kafama gore ayarlıyorm..bu arada sarı roflelerım var koyu falan yapar mı kozlarr:26:

benim saç rengim koyu kahve ama 5 kez kullandım saçımın uç kısımları bıraz açıldı rengi ve saçım fena sertlesti zaten kıvırcık taramakta zorlanıyorum yanı

slmm peki bu karanfil olan suyu soğuk mu kullancaz yoksa ısıtsak bi sakıncası olur mu? birde ne kadar zaman sonra etkisini gösteriri acaba

Bu karanfil suyu mantıklı gibi yahu. Ama yazın mı kullansan kısın sürekli ıslak kafayla hasta oluruz..

sıcak suya daha mantıklı gibi sanki.bende yeni başladım ocakta cezveye bi avuç attım 1 taşım kaynatıp kavanoza aldım kullanıcam inş..bide kaşlara yapsak nasıl olur yaa bilgisi olan varsa el atsın bi noluyyyyy

karanfilli suyu sürdükten sonra neden kurutmuyosunuz saçınızı sonucu etkiliyo mu? ben de yapmaya başladım 1 hafta filan oldu sürdükten sonra kurutuyorum saçımı. dökülmeyi durduruyo gerçekten biraz da sertleştiriyo saçı. bir de yabancı bir sitede bu karanfil tanelerini zeytin yağı ile beraber ısıtıp sürün demiş. onu da denemeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Açıkçası bir iş€ yaramadığını gördükç€ bırakmaya karar v€rdim. Basit gibi görünüyor ama b€nim baya bi vaktimi alıyordu.

Sayfaların hepsine baktım ama tam bir kullanım yazılmamış
Sıcak suyun içine mi atıyoruz karanfili kaynayan suya mı?
Ya da soğuk su da kapalı kapta mı bekletiyoruz?
Sürdüktan sonra kurutmak gerekiyor mu yoksa sadece sürüp kendisinin kurumasını mı beklemek lazım?
Banyo yaparken son suyu o şekilde kullansak olur mu?
Bu sorularımın cevabını verebilir misiniz?
Minnettar kalacağım
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

X