- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi denizaslim
bend e böyle bir program yaptım kendime ama 1 hafta uyabildimbende dun hazırladım karanfil suyumu sonunda kullanmaya baslıcam1haftadır sabah aksam arastırma yapıyordum ve o kdr kararsız kalmıstım kı hıc bır seye baslamamıstım...soyle bır kur yapıcam sanırım:cuma gunu yag karsımlarıyla bırlıkte evıgen ve bemıks ampullerı....1,2gun vıtamınsız yaglar ve bır kac gun karanfıl suyu:26:sızce nasıl bır kur fazlamı acaba??:26:
sagol canim tekrardan ilgin ve alakan icin:)
bugün yaptim denedim insallah ise yarar.
arkdslar bnde seyrek ve ınce tel saçlı bır bayan olarak sunu soyleyebılırım...gectıgımız ramazn ayından berı saclarım dehset derecede aktı..tepem resmen kellestı gıbı..kabartmadan acamıyorum...denemedım bakım kalmadı..hepsı faso fıso...keısnlkle once ıcten beslenmek lazım...herkesın yedıgı ıctıgı bır degıl..bı bakım bırıne yararken dıgerıne yaramayabılır...bana hıcbısı yaramadı..gıttım taze kabuklu badem ve fındık aldım...hergun bır avuc ıkısındende yedım...2 haftada sac dokulmem normale ındı...uzun sure hep yemege devam ettım gercektenaylarca akan saclarımın dokulmesı normale döndu...daha sonra bı takım uzuntuler yasadım yemek yıyemedım vs annem durumum ıcın cok endıselndı..ve bana hergun balık yagı hapı ve bırcok vtamını ıceren bır hap daha vermeye basladı...4 gundur fılanda onları hergun bır tane ıcıorum..ınanın sac dokulmem normalden dahada azaldı...hersey ıcten kızlar...eger kı vıtamın degerlerınız yetersızse ıstedgınız bakımı yapın asla fayda vermez...bunu anlayın...bnm anlamam gec oldu ama anladım artık...bı daha oyle bakımlarla ugrasmam...bır de avon dan ınce tellı saclar ıcın hacım veren tonık aldım ondan da bıraz sıkıyorum saclarım orman gbı gzukuyo..halbukı toplasam bır avuc etmez..benden sıze tavsıyeler..genelde yorum yazmam okurum ama bunu paylasmak ıstedm...cnku gercekten kotu bırsey..
yanliş bılmıyorsam bıtene kadar kullanabılırsın zaten bı defalıkta bıtırmen ımkansız canımben spreyli bır sıseye koydum gunde 2,3defa yapıyorum ve hala daha cook var
Arkadaşlar yazılarınızı uzun uzun okudum. Ve geçenlerde arakadaşımın tavsiyesi üzerine yeni çıkan argan güzellik seti diye bir ürün aldım. Şuan 1 hatfadır kullanıyorum.Gerçekten işe yarıyor. Saçlarımdaki dökülmeler ve cildimdeki akneler gün geçtükçe azaldı. Tavsiye ederim.Forumdada diger arkadaşların yazdıgı gibi gerçekten keşfedilmemiş bir ürün. Aldıgım setin içerisinde şampuan sabun krem ve 150 ml argan yağı bulunuyor. Denemenizi tavsiye ederim.
evet cnm kafama gore ayarlıyorm..bu arada sarı roflelerım var koyu falan yapar mı kozlarr:26:
bu karanfil suyunu deneyen ve faydasını gören var mı