Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ne kadar kalıyor peki canımm...böle saçlarlarmı geziyoruzz..?? yıkamadan??

bunu yaptıktan sonra yıkamana gerek yok haftada 4 gün uygulaman yeterli ama ben gün içerisinde de aklıma geldikçe fıslatıyorum.Saçı yağlandırmıyor ıslak saçına sür kurusun

bunu yaptıktan sonra yıkamana gerek yok haftada 4 gün uygulaman yeterli ama ben gün içerisinde de aklıma geldikçe fıslatıyorum.Saçı yağlandırmıyor ıslak saçına sür kurusun

teşekürler canımm..
gece sürüp yattım sabah yıkadım saçlarımıı....
durulama suyuna katıp kullansak daha mantıklı sanırımm.

ne kadar kalıyor peki canımm...böle saçlarlarmı geziyoruzz..?? yıkamadan??

evet aynen canım yıkamadan öyle geziyosun .saca bir kötü koku ya da yağ bırakmıyor sonuçta aksine hacim kazandıyor
. eğer bunu sürdükten sonra sacını yıkarsan bir anlamı kalmaz zaten

ben de bugün başladım saçlarıma karanfilli su fıslamaya :KK1:
umarım işe yarar...

teşekürler canımm..
gece sürüp yattım sabah yıkadım saçlarımıı....
durulama suyuna katıp kullansak daha mantıklı sanırımm.

durulama suyunda damla damla akar gider canımm
fısfıslı şişeye koy gün içinde ne zaman aklına gelirse diplere sık saça ve deriye nüfuz etsin iyice

dün başlamıştım, ilk gün izlenimim: sanki saçım daha yumuşak gibi yada bana öyle geliyor :KK1:

bende üç haftadır yapıyorum ıslak saaçıma sürüyorum kuruluyoru şimdilik bişey diyemiycem bi değişiklik tabi daha çok erken bişeyler söylemek için.

bende üç haftadır yapıyorum ıslak saaçıma sürüyorum kuruluyoru şimdilik bişey diyemiycem bi değişiklik tabi daha çok erken bişeyler söylemek için.

bende karanfiili suyu 1 haftadır yapıyorum dökülme konusunda bendede bişe yok hala dökülüyoo..
nekadar sürede etki ediyormuş? bilgin var mı?

Bunu uygulamaya başladıktan sonra saçlarım daha fazla dökülüyormuş gibi geldi bana...

benim zaten dökülmem mevcut..
+karanfiili suda daha mı çok döküyoo pek anlayamıyorum normalde dökülmem olduğundan..
yorumlarda hep olumlu gelmişti bana hepsini okudum nerdeyse..
kafam karıştı iyice:26:

arkadaşlar herkesin saç yapısı bir değil maalesef ve aynı tepkiyi vermiyor her saça
ben bu arkadaşın yazdığı formülü uyguladım ve dökülmem gözle görülür şekilde azaldı bende burda okuduğum olumlu cevaplardan yola çıkarak başladım
şimdi her gün uyguluyorum aksattığım hiç bi gün yok
saçımın gürleştiğini de fark ediyorum
paylaşan arkadaşa teşekkür ederim bende acayip bi etkisi oldu
ama dökülmem durmadı deyip bırakmayın en azından bir ay uygulamaya devam edin her gün

arkadaşlar herkesin saç yapısı bir değil maalesef ve aynı tepkiyi vermiyor her saça
ben bu arkadaşın yazdığı formülü uyguladım ve dökülmem gözle görülür şekilde azaldı bende burda okuduğum olumlu cevaplardan yola çıkarak başladım
şimdi her gün uyguluyorum aksattığım hiç bi gün yok
saçımın gürleştiğini de fark ediyorum
paylaşan arkadaşa teşekkür ederim bende acayip bi etkisi oldu
ama dökülmem durmadı deyip bırakmayın en azından bir ay uygulamaya devam edin her gün

benim zaten 5-6 AYDIR DÖKÜLÜYO döküldüğü kadar dökülüyoo fazlasına şahit olmadım henüz..
burda sana katılıyorum 2 günde etki beklemek yanlış..
ben 1 haftadırsürüyorum..
en azından o ki başladım sürmeye 1-2 hafta daha devam ediyim diyorum sonuç almassam osaman bırakırım düşüncesindeyim..
herşeyden medet umar oldum bilmiyorum..

benim zaten dökülmem mevcut..
+karanfiili suda daha mı çok döküyoo pek anlayamıyorum normalde dökülmem olduğundan..
yorumlarda hep olumlu gelmişti bana hepsini okudum nerdeyse..
kafam karıştı iyice:26:

aynen benimde kafam karıştı ama dökülmem durmaksızın devam ediyor.. Bıraktım karanfilli suyu :KK43:(

kızlar ben bu suyu hazırladım 2 haftadır kullanıyorum ama bugün kokusu değişmiş ekşimiş gibi geldi bana yoksa sürekli tazemi hazırlmamaız gerekiyodu.....

kızlar ben bu suyu hazırladım 2 haftadır kullanıyorum ama bugün kokusu değişmiş ekşimiş gibi geldi bana yoksa sürekli tazemi hazırlmamaız gerekiyodu.....

karanfiller suyun içinde duruyosa çürür o karanfillerr..
suyu ekşi kokuyosa bence yenisini yap..
saçında kötü kokar..
ben 4-5 gün yetcek kadar 2 defa yapmıştım..
yapın suyunuzu 3 gün arda arda sürün sonra tekrar yapın bence..
kaynatarak yapıyorum ama ben

Valla denedim faydasından çok zararını gördüm önler felaket seyreldi sürmeden daha gürdü keşke hiç kullanmasaydım çok üzülüyorum arkadaşlar bence kullanmadan önce iki kere düşünün :KK43:

Kızlar benim saçım boyalı şimdi bu kürü yapmayı düşünüyorum acaba boyam akar mı ki? :26:

kızlar karanfilleri suyun içinde bırakıyor musnuz yoksa bir gün durdurtan sonra çıkarıyormusnuz...

tr_lelli hala kullanmaya devam ediyor musun bu kürü? umarım olumlu sonuçlar vardır :KK66: sonuçları paylaşabilir misin acaba:KK34:

X