-
- Konu Sahibi denizaslim
zaten ilk zamanlar saç daha parlak oluyor, 1 ay sonrada yeniden çıkmaya başlıyor canım biraz sabır lazımne zaman sonra etkisini görmeye başladın canım
zaten ilk zamanlar saç daha parlak oluyor, 1 ay sonrada yeniden çıkmaya başlıyor canım biraz sabır lazım
walla maranki nin ceviz kabugu kürü diye bişi var nette orda 20 kabuk 1 litre su 15-20 dk kaynatın diyor ama ben hepsini göz kararı yapıyorum...kabugum daha fazla oluyordur hrehalde...ve ben bekletiyorum biraz saçımda onu...bencedenemelisin saten bi kaç yıkamadan sonra farkı farketmezsen bırakırsın :))ceviz kabuğunun miktarı önemlimi?
bende yıllar önce ceviz yprağıyla kına yptıklarını duymuştum ama nasıl yaptıklarını hiç merak etmemiştim.bisorun yoktu o zamanlarda
Hayır karanfil doğal bir ürün saçınıza hiçbir zarar vermez.Tararken saç tiplerinize değdiğinden emin olun çünkü asıl amaç saç diplerinden yeni saç oluşumunu sağlamak
walla maranki nin ceviz kabugu kürü diye bişi var nette orda 20 kabuk 1 litre su 15-20 dk kaynatın diyor ama ben hepsini göz kararı yapıyorum...kabugum daha fazla oluyordur hrehalde...ve ben bekletiyorum biraz saçımda onu...bencedenemelisin saten bi kaç yıkamadan sonra farkı farketmezsen bırakırsın :))
ben burdaki tarifi uyguladım.banyodan çıkınca saçımı kurutup hemen sıkıyorum.benim saçlarında önleri ve yanları çok seyrek.saçımı toplamayı seviyorum. :)
başladın mı denemeye karanfil suyunu.. pek faydalı değil gibi bundan da pes edecek gibiyim
evet canım aklıma geldikçe sürüyorum :). saç çıkartma konusunda sana katılıyorum.saç çıkarmasa bile saçı beslediği bi gerçek.
takviye ilaçtamı alsak?
Bu karanfille elde edilen suyu bende denedim..
Burda okudum ve denemeye değer dedim..
Bilmem sizdede oldumu saçıma sürüp bekliyorumm öyle duruyoo bi süre saçımı yıkıcam zaman açamıyorum saçımı çok zor açılıyo saçımın kimyası değişti kremlerle zor açtım..:44:
nasıl yani dolaşıyomu saçların ne kadar zamandır kullanıyosun cnm bide saçlarında seyrelme varmı bir soru daha hangi şampuanı kullanıyosun???
arkadaslar merhaba ben bu konuya biraz gec dahil oldum,çünkü aranızda yeniyim,
benim ailemdede erkekler dahil dökulme sorunu var kardesim daha 23'nde neredeyse kel,bende de gitmeye basladı etraftan insanlar hastalıklıymıs gibi bakıyorlar adeta ve cok rahatzı edici bir durum bu karanfil önerisini okudum sizce hemen denemelimiyim,bana yardım edermi erkek gibi kısacık saclarım lütfenn yardım.sa
Canım ben okudum burda ve uyguladım..
1 hafta (4gün düzenli) yaptım..
saç diplerime sıkıp yedirdim bu suyu yıkamadım akşama kadar beklettimm..
saçımı yıkarken açamadımm karmaşık karman çorman karıştı birbirine..
kremlerle açtım..
saçım zaten dökülüyordu dökülüyor diye yaptım..
Ben bu 4 günlük kullanımdan sonra bıraktım şuan hala dökülüyor..
Ben 6-7 yıldır elidor kullanıyorum hiç şaşmam saçım yumuşacık..
cnm saçının dolaşmasıyla karanfil suyunun alakası yok bende ve deneyen arkadaşlarımda hiç böyle bi sorun olmadı...denemiyormusun artık karanfil suyunu???bıraktın mı???
evet canım aklıma geldikçe sürüyorum :). saç çıkartma konusunda sana katılıyorum.saç çıkarmasa bile saçı beslediği bi gerçek.
takviye ilaçtamı alsak?
kullanıyomusun karanfil suyunu sonuçları paylaşıcaktın ama ses çıkmadı
canım ya bu şampuanı dün eczenede görmüştüm. pahalı bi şampuandı.ama kutusu bile ikna ediciydi.
çok merak ettim şimdi saçlarında bi değişim varmı,dökülme vs. :)