Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
zaten ilk zamanlar saç daha parlak oluyor, 1 ay sonrada yeniden çıkmaya başlıyor canım biraz sabır lazım

ceviz kabuğunun miktarı önemlimi?
bende yıllar önce ceviz yprağıyla kına yptıklarını duymuştum ama nasıl yaptıklarını hiç merak etmemiştim.bisorun yoktu o zamanlarda

ceviz kabuğunun miktarı önemlimi?
bende yıllar önce ceviz yprağıyla kına yptıklarını duymuştum ama nasıl yaptıklarını hiç merak etmemiştim.bisorun yoktu o zamanlarda
walla maranki nin ceviz kabugu kürü diye bişi var nette orda 20 kabuk 1 litre su 15-20 dk kaynatın diyor ama ben hepsini göz kararı yapıyorum...kabugum daha fazla oluyordur hrehalde...ve ben bekletiyorum biraz saçımda onu...bencedenemelisin saten bi kaç yıkamadan sonra farkı farketmezsen bırakırsın :))

Hayır karanfil doğal bir ürün saçınıza hiçbir zarar vermez.Tararken saç tiplerinize değdiğinden emin olun çünkü asıl amaç saç diplerinden yeni saç oluşumunu sağlamak

Yeni saç oluşumunu sağlar demişsin... Yani saç dökülmesini önlediği gibi yeni saçta çıkarıyor. Mesajların tümünü okuyamadım. Deneyip kesin sonuç alan var mı yani yeni saçta çıkartıyor mu?

Yani çıkarıyorsa 1 dk bile beklemiycem. Zaten yapımı da kolay...

okadar kabuğu elde etmek için ceviz kırıp durucaz :)
seni gidi ceviz kıııraaaaan

ben de denemeye başlayacağım, haftada 2-3 kez uygulamayı düşünüyorum. inşallah işe yarar. yazıcam buraya sonuçları.

Bu karanfille elde edilen suyu bende denedim..
Burda okudum ve denemeye değer dedim..
Bilmem sizdede oldumu saçıma sürüp bekliyorumm öyle duruyoo bi süre saçımı yıkıcam zaman açamıyorum saçımı çok zor açılıyo saçımın kimyası değişti kremlerle zor açtım..:44:

evet canım aklıma geldikçe sürüyorum :). saç çıkartma konusunda sana katılıyorum.saç çıkarmasa bile saçı beslediği bi gerçek.
takviye ilaçtamı alsak?

beslenmede önemli canım ya benim saçlarım gürdü iyiydi yani birden seyreldi anlamadım karanfil suyu biraz yakıyo gibi dipleri bide kepek yaptı sanki bende aklıma geldikçe sıkıyorum takviye ilaç derken ne mesela ?

nasıl yani dolaşıyomu saçların ne kadar zamandır kullanıyosun cnm bide saçlarında seyrelme varmı bir soru daha hangi şampuanı kullanıyosun???

nasıl yani dolaşıyomu saçların ne kadar zamandır kullanıyosun cnm bide saçlarında seyrelme varmı bir soru daha hangi şampuanı kullanıyosun???

Canım ben okudum burda ve uyguladım..

1 hafta (4gün düzenli) yaptım..

saç diplerime sıkıp yedirdim bu suyu yıkamadım akşama kadar beklettimm..

saçımı yıkarken açamadımm karmaşık karman çorman karıştı birbirine..

kremlerle açtım..

saçım zaten dökülüyordu dökülüyor diye yaptım..

Ben bu 4 günlük kullanımdan sonra bıraktım şuan hala dökülüyor..

Ben 6-7 yıldır elidor kullanıyorum hiç şaşmam saçım yumuşacık..
ama bu son 2-3 ay(stresdende olabilir sıkıntılarım vardı, yada bi hastalık habercisi doktora gitmedim henüz)) acayip bi saç dökülmesi

şuan barcelino yağını kullanıyorum bakalım durdurmam lazım bi şekilde dökülmeyii yağlara kaldı umudum

arkadaslar merhaba ben bu konuya biraz gec dahil oldum,çünkü aranızda yeniyim,
benim ailemdede erkekler dahil dökulme sorunu var kardesim daha 23'nde neredeyse kel,bende de gitmeye basladı etraftan insanlar hastalıklıymıs gibi bakıyorlar adeta ve cok rahatzı edici bir durum bu karanfil önerisini okudum sizce hemen denemelimiyim,bana yardım edermi erkek gibi kısacık saclarım lütfenn yardım.sa

dr a gittinmi hormonlarına baktır bi çünkü androjen ve testesteron hormonunun yüksekliği bayanlarda kelliğe kadar götürüyo.bunun için endokrin bölümüne başvurursan iyi olur

cnm saçının dolaşmasıyla karanfil suyunun alakası yok bende ve deneyen arkadaşlarımda hiç böyle bi sorun olmadı...denemiyormusun artık karanfil suyunu???bıraktın mı???[/QUOTE]

Bıraktım cnm belki bnm saçıma iyi gelmedi
Saçım bıraktıkdan sonra normal haline döndü tekrar..
Bioblas almıştım önceden ozamanda böyle olmuştu
Sanırım benim saçıma her kür ve her şampuan iyi gelmiyor belki saçımla alakalıdır..
size iyi geliyorsa devam edin tabiki benim saçıma böyle yapmasaydı devam edicektim..
bercelino yağını kullanıyorum içine bemix ampül kırdım 1 tane daha öncede kullandığım bi yağ şimdilik bunla devam ediyorum..
Dökülme hala var

kullanıyomusun karanfil suyunu sonuçları paylaşıcaktın ama ses çıkmadı

karanfil suyunu ilk hafta sık kullandım.şehir dışına çıkıncada ara vermek zorunda kaldım.şimdide ara ara kullanıyorum.pek bi değişiklik yapıcağınıda sanmıyorum ama olsun bakım niyetine yinede devam.kullandığımda saçımda matlıkmı yapıyor ne anlamadım.
saçım hala dökülüyor.:83:

Son düzenleme:
canım ya bu şampuanı dün eczenede görmüştüm. pahalı bi şampuandı.ama kutusu bile ikna ediciydi.
çok merak ettim şimdi saçlarında bi değişim varmı,dökülme vs. :)

zigavus şampuan için pahalı yazmışsınız netten baktım 20 tl fln yazıyodu bi sitede. Siz ne kdra aldınız ki memnunum demiş herkes bnde bi aliyim bi o kalmıştı zaten almadıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…