Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
zigavus şampuan için pahalı yazmışsınız netten baktım 20 tl fln yazıyodu bi sitede. Siz ne kdra aldınız ki memnunum demiş herkes bnde bi aliyim bi o kalmıştı zaten almadıgım :KK70:

canım zigavusun küçük boyu 20 lira büyük boyu 40 lira ya bu sıra benim acayip saç dökülmem başladı şampuanın falan bi faydası olmadı defne sabunu kullanıcam iyi diyolar..karanfil suyuda kepek yaptı sanki onu sıkınca saçım daha fazla dökülüyo gibi çok moralim bozuk napacağımı şaşırdım :KK43: bide troid için levotiron kullanıyorum acaba o mu fazlalaştırdı dökülmeyi bilemedim hipotoid hastasıyım :KK43:

zigavus şampuan için pahalı yazmışsınız netten baktım 20 tl fln yazıyodu bi sitede. Siz ne kdra aldınız ki memnunum demiş herkes bnde bi aliyim bi o kalmıştı zaten almadıgım :KK70:

benim gördüğüm büyük boydu 40tl.ben almamıştım.arkadaşlar memnun kalmayınca bende almaktan vazgeçtim.sen bu forumda okudun memnun kalanları?
saçlarım hala dökülüyor.
saçımı ikiye ayırdığımda yaklaşık 10cm uzunluğunda ksa saçlarım var.bunların yeni çıktığını pek düşünmüyorum ama umarım öyledir.yoksa koparaktamı dökülüyo ne :KK43:

Ilk 4-5 ay once denemistim 3-4 hafta sonra ise yaradi elimi sacima atinca artik 1-2 tel sac anca dokuluyordu tarayincada. Sonra ise yaradiktan sonra biraktim ama bi kac haftadir saclarim yine dokulmeye basladi, kullanmaya baslayali 2-3 hafta oluyor sanirim da simdilik dokulmesini onlemedi umarim onler, yoksa yakinda sacsiz kalacagim, elimi sacima attigim zaman veya saclarimi taradigim zaman bir avuc sac dokuluyor :KK59:

Ilk 4-5 ay once denemistim 3-4 hafta sonra ise yaradi elimi sacima atinca artik 1-2 tel sac anca dokuluyordu tarayincada. Sonra ise yaradiktan sonra biraktim ama bi kac haftadir saclarim yine dokulmeye basladi, kullanmaya baslayali 2-3 hafta oluyor sanirim da simdilik dokulmesini onlemedi umarim onler, yoksa yakinda sacsiz kalacagim, elimi sacima attigim zaman veya saclarimi taradigim zaman bir avuc sac dokuluyor :KK59:

neden bahsediyosun cnm karanfil suyundan mı?

Ben de deneyeceğim bunu
Umarım işe yarar şimdi karanfilleri suya koydum yarına kadar bekleteceğim yarından itibaren uygulayacağım
Sonucu paylaşırım :97:

benim 3. surusum

bn sıcak suya attım karanfilleri demledim ama bole yapmadım henuz sonuc yok

bide bu sekilde deniiyim

arkadalar saçım nerdeyse hiç kalmadı şuan omuzlarımda bile değil saçlarım..sayılabilecek kadar az..diplerimde seyreklik var ve uçlarımda fare tüyü kadarr..ne olur işe yarar bişey söyleyin..

arkadalar saçım nerdeyse hiç kalmadı şuan omuzlarımda bile değil saçlarım..sayılabilecek kadar az..diplerimde seyreklik var ve uçlarımda fare tüyü kadarr..ne olur işe yarar bişey söyleyin..

arkadaşım bir dermatoloğada başvurarak inneov densite adlı ilacı kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum :KK70: sevgilimdede aynı problem vardı dökülme incelme falan daha kullanalı bir hafta oluyor fakat değişimi ben farkediyorum hem saçları hacim kazanmaya başladı hem dökülmesi durdu hemde yeni kıl kökleri belirdi :KK66:

arkadaşım bir dermatoloğada başvurarak inneov densite adlı ilacı kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum :KK70: sevgilimdede aynı problem vardı dökülme incelme falan daha kullanalı bir hafta oluyor fakat değişimi ben farkediyorum hem saçları hacim kazanmaya başladı hem dökülmesi durdu hemde yeni kıl kökleri belirdi :KK66:

söylediğiniz ilaca göz attım internetten 80 lira felan diyo
yan etkisi varmı acaba:44:

karanfil suyu kürünü diğer sitelerde çok gördüm.denemeye devam ama dökülmede hiç değişiklik yok.şimdide mevsinsel dökülmeler başlıcak iyice kel kalıcam.
bu böyle olmıcak sanırım.yarın için dahiliye doktoruna randevı aldım.kandeğerlerime baktırıcam kısmetse:KK43:

Bnde dün başladım kullanmaya hergün sıkıcam inş yararı olur. Bide doktora gittim kansızsın dedi 2 kutu kan tüplerinden verdi belki yararı olurda kurtulurum şu dökülmelerden :KK59:

1 haftadır kullanıyorum bir etkisini görmedim
Dökülmeler aynen devam
1 hafta daha kullanmayı düşünüyorum sonuç alırsam/alamazsam yazarım yine

ah kızlar bu dökülmelere çare aramakla geçti hayatım çok şükür eskisi gibi avuç avuç olmasa da en aza indirebildim. eğer karanfil suyu etki etmiyorsa saç çıkartmada kullanılan bilindik bir yöntem olan zeytinyağlı sarmısağı kullanmanızı tavsiye ederim. azaltmıştım karanfil suyuyla falan ama nedendir bilmem belki mevsimseldir 1aydır aşırı derecede tekrar dökülmeye başladı ve karanfil suyuda durdurmadı.. 3 gündür kullanıyorum zeytinyağlı ssarımsağı saç dökülmemi müthiş derece azaltı ve kesti sayılır. ama ben 1 2 saat değil 5 6 saat bekletiyorum sıkıca bağlayıp saçımı denemenizi tavsiye ederim..

kızlar lütfen her gün bir haslanmış yumurta yiyin bi de yanında 5ceviz 10 badem 5 fındık her gün bu mucizeleri tüketin hem saç hem cilt mükemmel olacak ...sac dökülmem durdu bir aydır yiyorum keşke önceden bilseymişim..

pamukla falan sadece dipleri mi ıslatıcaz yksa yarım litre suyun hepsini mi kullanıcaz ?:KK68:

pamukla falan sadece dipleri mi ıslatıcaz yksa yarım litre suyun hepsini mi kullanıcaz ?:KK68:

ben spreyli şişeye koydum ik günde bir ya da aklıma geldikçe diplere azar azar tarakla ya da parmakla ayırıp fıslatıp tarıyorum ben 10 gündür falan kullanıyorum ama sanki 2 gündür tararken daha az saç geliyor elime ama banyodaki dökülmelerim durmadı ben denemeye devam edeceğim bir zararı yok sonuçta hem durulanma da istemiyor kokusu da kötü değil zaten saçları kuruyken taramak kırılmaya neden oluyor en azından saç taramadan önce nemlendirme amaçlı da kullanılabilir benim yaptığım gibi...

X