Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
merhaba kızlar bu forumu bulduğuma çok sevindim.saçlarımı yıkadım ve öylece dolaşık dolaşık duruyorum,taramaya korkuyorum
karanfiili kürü bende denemek istiyorum.ama ben saç çıkmasınıda acil istiyorum yoksa kel kalıcam saç derilerim görünüyo:84:
minoksil kullanan oldumu aranızda.erkek ve bayan olanı varmış.erkek olanı yüksek faktörmüş.hatta onu almak istiyorum. siz nedersiniz denemeye değermidir.

benimde döküle döküle saçlarımda açılma meydana geldi acaba açılmalara da iyi gelir mi bide ben hamileyim acaba hamilelikte bi zararı olurmu ki bu karanfilllerinnnnn

dün akşam karanfilleri cam kavanozda beklettim.kısmetse iftardan sonra denicem.bide sarımsaklı şampuan aldım.yıkadıktan sonra saçlarım kabardı :115: umarım bu kabarıklık uzun sürer

benimde döküle döküle saçlarımda açılma meydana geldi acaba açılmalara da iyi gelir mi bide ben hamileyim acaba hamilelikte bi zararı olurmu ki bu karanfilllerinnnnn

canım hamilelikte hormanlar değişiyor.saçlarındaki dökülme belkide ondandır.ama hiç üzülme geçicidir.bol bol ceviz ye hem bebeğine hem saçalrın için güzel bi destek:80:

canım hamilelikte hormanlar değişiyor.saçlarındaki dökülme belkide ondandır.ama hiç üzülme geçicidir.bol bol ceviz ye hem bebeğine hem saçalrın için güzel bi destek:80:

hangi sarımsaklı şampuanı kullanıyosun canım bende kullanmaya başladım zigavus diye bi marka bi de bir haftadır karanfil suyunu yapıyorum inşallah dökülenler çıkar

hangi sarımsaklı şampuanı kullanıyosun canım bende kullanmaya başladım zigavus diye bi marka bi de bir haftadır karanfil suyunu yapıyorum inşallah dökülenler çıkar

canım aktara karanfil almaya diye gittim. şampuanda sormadan edemedim.çamterebantli şampuan alıcaktım ama %100 sarımsak özlü yazıyı görünce bunu aldım. benimkinin adı fiyto yanında bide bitkisel losyon var.bakalım şimdi yine yıkacam, şuana kadar diplerimde pek fazla kabarıklık yok ama saç uçlarım hala kabarık.
saçı yağlandırmakta saçı çok döküyor.gün aşırı yıkamaya çalış.
:119:İYİ BAYRAMLAR

sormayı unuttum.zigavus şampuanından memnunmusun?
daha önce ismini duymuştum ama pek içeriğini hatırlayamadım.

canım ya bu şampuanı dün eczenede görmüştüm. pahalı bi şampuandı.ama kutusu bile ikna ediciydi.
çok merak ettim şimdi saçlarında bi değişim varmı,dökülme vs. :)

Son düzenleme:
canım ya bu şampuanı dün eczenede görmüştüm. pahalı bi şampuandı.ama kutusu bile ikna ediciydi.
çok merak ettim şimdi saçlarında bi değişim varmı,dökülme vs. :)

canım fiyto markayı bende gördüm ama güvenemedim. internette bayağı bi araştırma yaptım sonunda zigavusu aldım evet çok memnunum dökülme durdu şimdi saç çıkmasını bekliyorum :) karanfil suyunu hergün sürüyorum fısfıs şişeye koydum sıkıyorum kafama. sen başladın mı kullanmaya hergün mü sürüyosun? karanfilli suyu bende kaşıntı ve hafif kepek yaptı ama olsun yine devam edeceğim kullanmaya bu arada haberleşelim saç durumuzu birbirimize bildirelim canım iyi bayramlar :)

yaaa ben pişman oldum aldığıma.senin şampuan daha etkli görünüyo.ne yapalım artık bunu biterene kadar devam
karanfil kavanozda beni bekliyor.hala deneyemedim.bu arada ben bir avuç karanfilli bir kovanoza boşalttım.bunun bekleme süresi nekadar?
sadece diplerine sürüyosun dimi?haberleşmeye devam edelim seni merak edicem.
:119: İYİ BAYRAMLAR

canım benkaranfili suyla kaynattım daha iyi olur diye sonra bir gece beklettim fısfıslı şişeye koydum hergün bol bol sıkıyorum yatmadan önce henüz bişey farketmedi ama denemeye devam edicem senin saçlar seyrek mi yani benim önler baya seyrek

vayy be hemen hazırlıcam bu karışımı benmde saçlarım düzleştiriciden dolayı çok yıprandı artık daha az kullanmaya çalışıorum az da olsa dökülmem var şimdilik badem yağı kullanıodum ama ek olarak bunu da hazırlıcam:) bide bişey sormak istiorum saçımızda ne kdr bekletmemiz gerekio? en fazla ne kdr durması lazım saçta yani ?

Arkadaşlar ben bu zamana kadar saç dökülmesi nedeniyle piyasaya çıkan her şeyi kullandım sanırım. Sadece bioxcin şampuan gerçekten dökülmeyi durdurmuştu. Ancak onun serumunu da kullandım saç çıkarması gibi bir şey olmadı. Minoxil'i sormuş bir arkadaş. Onu da kullandım ama onun kullanımı serumlara göre daha zordu sıklık açısından. Ama o da işe yaramadı. Artık ümidi kestim. Şimdi yapılabiliyor mu bilmiyorum ama beni ancak saç ektirmek paklayacak sanırım diye düşünüyorum. Bu karanfili de deneyeceğim ama çok da ümitli değilim. Ama en azından kullanımı kolay görünüyor ve işe yaramazsa da üzüntüden başka bir yan etkisi olmaz diye düşünüyorum :) Hepimizin Allah yardımcısı olsun inş.

minoksili bende sormuştum ama benimde ümidim bitti.bağışıklık yapıyormuş.ömür boyu kullanılması gerekiyormuş aynı zamanda tansiyon ilacıymış.
umarım saç ektirmemize gerek kalmadan bimucize olur.

ben burdaki tarifi uyguladım.banyodan çıkınca saçımı kurutup hemen sıkıyorum.benim saçlarında önleri ve yanları çok seyrek.saçımı toplamayı seviyorum. :)

benm saçlarımda çok dökülüyordu hatta yer yer açıklar bile başlamıstı ben ceviz kabugunu kaynaıp banyodan sonra uyguladım şimdi yeni yeni saclarım çıkmaya başladı ve iki tel sacımında daha bi canlandıgını görebiliyorum :)..tüm mesajlaı okulamdım paylasan oldumu bilmiyorum ama söylemek istedim

ne zaman sonra etkisini görmeye başladın canım

uzun bi kullanım gerekiyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…