Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç dökülmesini önleme ve saç gürleştirme (kesin sonuç)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ilk günüm, sabah ve akşam uyguladım, akşam uygulamasından sonra taramaya başlayınca dökülenler canımı sıktı, taramadan sürücem artık, bu arada sarı röfle var bende renk değişimi yapmaz inş.

bende dün akşam hazırladım bu akşamda kullanacağım ama arkadaşın dediği gibi haftada sadece 4 kere uygulayacağım ve 1 günde çörek otu yağını sürmeyi planlıyorum çok dökülüyor saçlarım çok :18:

ben faydasını gördüm arkadaşım teşekkür ederim ayrıca hftada bır de saç ampullerı ıle karısım yapıp destekliorum daha ii gelicek gibi inşallahhh

...............................................................................................................

biizm alt komşunun kızı evlenmeden bi kaç ay önce başladı saçları deli gibi uzadı... bende saç uzatmak için aldım dün bgn başlayacğım

offff benim yine çok dökülmeye basladı tekrar baslamam lazım bu küre şişede vardı ama 3-4aydır duruyo taze hazırlasam daha iyi olucak

ben bir haftadır uyguluyorum bu tarifi.uyguldıktan sonra yıkamıyorum bi gece saclarımda kalıyo ertesi gün yıkıyorum.şimdiden gözle görülür bi sekilde azaldı saç dökülmesi.tarif cok zahmetsiz bişey ve yağlı olmadıgı için durulamayınca sorun olmuyo ben kokusunu da cok seviyorum.bence denemeye değer bunu paylaşan arkadasa tesekkürler

Kaç haftalardır kullanıtorum ay oldu yani hatta geçiyo bile, ilk zamanlar faydasını görmedim ama sonra saçlarımda ki dökülme azaldı.
Sadece biraz sabırla bekleyin.
Şimdi saçlarım gene dökülüyo ama en başlardaki gibi deil.
Şimdi kantron yağı sürüyorum bakalım o nasıl tesir edicek.

Benimde çok dökülüyor

bende bir an önce deneyeceğim

bende karışımı hazırlıyorum
deneyeceğim
bu kadar övgü aldığına göre var bir hikmeti
konu sahibine teşekkürlerrrrrr

bende bi ara kullandım saçı çok çabuk uzatıyo ve gercekten dökülmesini azaltıyo tekrar hazırlamıştım 2,3 ay öncesi ama kullanmadım fısfıslı şişede öylece duruyo taze hazırlasam dahamı iyi olur acaba yoksa onu kullansammı ki bayatlamış etkisi gitmiş olabilirmi acaba? saçlarım yine çok dökülmeye basladı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…