Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesini durdurduk (azalttık) diyelim...saç çıkartmak için ne yapıcaz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar şampuanlara para vermek yerine benim kullandığım bi karışım var onu haftada bir yapmanızı öneriyorum.Ben saçımın rengini sürekli değiştirirdim buyüzden saçlarım çok yıpranmıştı ve azalmıştı.Sonra bu formülü uyguladım ve hem kırıklarım azaldı hem saçlarım çabuk uzamaya başladı hem de diplerinden küçük küçük yeni saçlar çıktığını farkettim.Reçel kavanozları gibi küçük bi kavanozun yarısına kadar zeytinyağı koyun içine onun yarısı kadar da elma sirkesi, bir yumurta ve 7-8 diş sarımsağı koyun.Bigün bekledikten sonra uygulamaya başlayın.Ama çok fazla sürmeyin saçı yağlı gösterio.Saç diplerine ve uçlarına az miktarda sürün bi saat bekleyin sonra şampuanla yıkayın.Saçtayken çok koku oluo ama yıkadıktan sonra hiçbişey kalmıo.Ben çok memnunum aylardır kullanıyorum ve görenler saçlarında bi güzellik var senin diyolar.Denemenizi tavsiye ederim.

aklıma yattı bu karısım yaz gelmeden uygulayabilirim ama sarımsak çok kokuyomu yıkadıktan ve kuruduktan sonra saçlar:26:

aklıma yattı bu karısım yaz gelmeden uygulayabilirim ama sarımsak çok kokuyomu yıkadıktan ve kuruduktan sonra saçlar:26:

ıslakken kötü kokuo bazen zor dayanıorum ama yıkadıktan sonra hiçbi koku kalmıo.Sonucuna da değer zaten gerçekten çok memnunum ben bırakmayı da düşünmüorum

ıslakken kötü kokuo bazen zor dayanıorum ama yıkadıktan sonra hiçbi koku kalmıo.Sonucuna da değer zaten gerçekten çok memnunum ben bırakmayı da düşünmüorum

teşekkür ederim cnm yarın yapıyım bu karısımı eşimede sürücem..birde haftada kaç kere yapmak lazım bide sarımsakları bütünmü koyuyoruz

Son düzenleme:

karanfil suyunu nasıl yapıyorsun daha detaylı anlatırmısın ne kadar zaman kullanılabiliyor bir şişesi taze hazırlamak gerekmiyormu

karanfil suyunu nasıl yapıyorsun daha detaylı anlatırmısın ne kadar zaman kullanılabiliyor bir şişesi taze hazırlamak gerekmiyormu

hayır cnm taze hazırlamak gerekmiyo bitene kadar kullanabilirsin bu aksam yine yaptım ara vermiştim baya yarın baslıycam eşimede sürücem çok dökülüyo saçı tepesi yanları baya açıldı 3 bardak sıcak suyun içine 1 paket karanfili koy ağzını kapat kavanozun 1-2 gün karanlık yerde beklet sonra süz ve temiz iyi yıkanmış cam sil şisesine koy her gün saçına sık iyice derine ve uçlarına sonra saçını tara kuruyunca saçını toplayabilirsin ben böyle yapıyorum alışkanlık haline gelince yapmadan duramıyosun zaten bide o karanfilleri atma bu sefer 2 bardak sıcak su koy karanlık yerde ilk yaptığın bitene kadar durabilir bişey olmuyo hatta ben 3.kez bile yapıyorum sonra atıyorum

teşekkür ederim canım çok pratikmiş inş bende faydasını görürüm..çok seviyom saçı yaa :)

teşekkür ederim cnm yarın yapıyım bu karısımı eşimede sürücem..birde haftada kaç kere yapmak lazım bide sarımsakları bütünmü koyuyoruz
sarımsakları yarıya bölerek koyuorum ben haftada bi kere yetio çok yaparsan yağlanır ama haftada bi kere normal oluo :)

Hangi iLaçç buu Allah için söyleyinnn ???

bende yaklaşık iki aydır ısırgan otu kullanıyorum saçlarıma inanılmaz iyi geldi saçlarda çıkıyor yeni yeni..deneyebilirsiniz öneririm..

Bende durulama suyu olarak kullandım bir süre. Ama pek işe yaramadı. İçmek çok etkiliymiş. İçmeyi düşünüyorum. Cesaretimi toparlaya bilirsem tabi :)

evet çok çok etkili değil bende bıraktım zaten..valla içmek zordur onu tadı berbat..bence mideni kaldırma başka bi çare bul :)
bende şu an sarımsak-zeytinyağı yapıyorum saçıma şiddetle tavsiye ederim :119:

teşekkürler , sarımsak-zeytinyağı mutlaka deneyeceğim

Bende durulama suyu olarak kullandım bir süre. Ama pek işe yaramadı. İçmek çok etkiliymiş. İçmeyi düşünüyorum. Cesaretimi toparlaya bilirsem tabi :)
merhaba pembekoliq içmeni kesinlikle öneririm. Dün demleyip içtim cok etkisinin oldugunu söyleyebilirim ilk denemede bile.

koklattirma fikri iyiymis ayip olmasin diye kokmuyo demis olmasinlar ) ben de kokmasindan cok korkuyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…