Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesini durdurduk (azalttık) diyelim...saç çıkartmak için ne yapıcaz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ben son bir haftadir badem ve corekotu yagi karisimini islak saclarim uzerine uygulayip yatiyorum,
ertesi gunde dusumu yapiyorum. Sacimin dokulmesi azaldi ve saclarim yumusadi,
fakat dokulmus olan saclarin geri donmesini cok istiyorum.
Bende sarimsakmaskesini deniycem, insallah yine eskisi gibi gur olur saclarim.

Canım sarımsak diyorum başka da birşey demiyorum..Birgün sigara yakmak için çakmak bulamayınca ocağa eğildim sigaramı yakmak için ve saçımın önü yandı ..mecbur sadece o kısmı kesmiştim..çok ağladım napıcam şimdi diye..sonra bu siteden araştırınca sarımsak aklıma yattı ve oraya denedim..şok oldum 10 gün geçmeden alnımın bitiş cizgisinden saçlar çoğaldı..yeni yeni cıkmaya başladı..kestigim yer de 10 gün olmadan uzadı..sonra da sacımın heryeıne sarımsak sürdüm ve yogun bir şekilde gür oldu saclarım..

Eger denemek istersen daha ilk maskede anlayacaksın canım nasıl kabardıgını saclarının..Çok eminim bu konuda o yuzden buyur dene dıyorum canım..Sarımsagı rendele üstüne de bir kaba sampuan koy( hangısını kullanıyorsan) bu sarımsaklı sampuanı sacına ıyıce yedır masaj yap..15 dk kalsın..Sonra yıka canım..koku banyodayken delı gıbı gelır..rahatsız eder fakat kuruttuktan sonra kokmuyor..ben mıllete koklattırırdım bile..hiçbir koku yok derlerdi..

teşekkür ederim cnm evet sarımsağı bende duydum bi kaç defa yıkadım sarımsaklı şampuanla ama çok kötü kokuyodu dayanamadım bıraktım kış gelsin yeniden deniycem çünkü kışın pek dışarı çıkılmıyo....insallah bendede işe yarar...sarımsağı çok severim soslarda yoğurtta falan hep yerim ama içerden faydası yok demekki saça sürmek lazım:50:

ben de yılan yağı-badem yağı karıştırdım kullanıyorum..faydası olacak mı bilmiyorum...yılan yağı hakkında tecrübesi olan var mı?

bu da olmazsa sarımsak deneyeceğim demiştim, yazınızı gördüm, sevindim, inşallah benimkileri de çıkartır.

cnm yılan yağını teyzem ve kız kardeşim kullandı hiç bi işe yaramadı bende badem yağı kullandım sadece saçlarımı parlak ve yumusak yaptı

Ben son bir haftadir badem ve corekotu yagi karisimini islak saclarim uzerine uygulayip yatiyorum,
ertesi gunde dusumu yapiyorum. Sacimin dokulmesi azaldi ve saclarim yumusadi,
fakat dokulmus olan saclarin geri donmesini cok istiyorum.
Bende sarimsakmaskesini deniycem, insallah yine eskisi gibi gur olur saclarim.

cnm ıslak saça neden sürüyosun dahamı iyi kuru sürülür diye biliyodum böyle yağlar eğer kullanmaya devam edersen bilgilendir bizide cnm buraya yaz..yeni saçların çıkıcakmı bakalım insallah çıkar

Yaglari temiz saca uygulamis olmak icin yapiyorum.
Erkekler saca dermaroller uyguluyolar,
bitane cilthekimin sitesindeki forumde bakmistim,
daha sonrasinda minoxidil kullaniyolar. Hormon ilaci oldugu icin bayanlara o ilac kullanmasi tavsiye edilmiyo.
Bende dermaroller var, vakat ignelerin ucu 0,5 mm. Saclarim yuzunden koklere zor ulasiyo.
Yakin zamanda daha buyuk ignelisini alip hem sacima uygulicam,
aslinda var ya ignelerle sackokunu uyaripda sarimsakli maske kesin yarar.
Neyse ben gelismelerden sizleri haberdar ederim ins.

Merhaba.

yaklaşık 2 senedir bu tür sorunlarla ilgili arkadaşlarıma yardım etmeye çalışıyorum. Sana şiddetle Bioblas'ı kullanmanı öneririm. Saç dökülmesini durdurduysan, Bioblas ürünlerinden saçına uygun olanın kullanmaya başlayınca bu ürün "ölmemiş" saç diplerine etki ederek onları canlandırıyor. 3 4 haftalık düzenli kullanımdan sonra saçlarındaki inanılmaz farkı göreceksin.

Selamlar :)

Reklam kokan hareketler bunlar!
Foruma üye olup ilk mesajda ürün tanıtımı.. Tanıtım yapmaya çalışanlar, artık daha yaratıcı fikirler bulsanınız diyorum :34:

teşekkür ederim cnm evet sarımsağı bende duydum bi kaç defa yıkadım sarımsaklı şampuanla ama çok kötü kokuyodu dayanamadım bıraktım kış gelsin yeniden deniycem çünkü kışın pek dışarı çıkılmıyo....insallah bendede işe yarar...sarımsağı çok severim soslarda yoğurtta falan hep yerim ama içerden faydası yok demekki saça sürmek lazım:50:

Sarımsak yöntemini kayınvalidem de uyguladı. Kullandığı ilaçlar nedeniyle saçları dökülüyordu, bir arkadaşının önerisiyle başladı.
Sarımsağı dövüp saçına maske yaparak strech film ile tüm saçını sarıp 1-2 saat bekletiyor, sonra da yıkıyordu.
Bir süredir bıraktı sanırım, ama uzunca bir zaman hafta 2-3 kez uyguladı. İşe yaradı gerçekten, yalnız kokusu çok fena, ev hanımı neyse de çalışanlar için uygulaması zor. Bu arada zeytinyağı ve zeytinyağlı şampuanlarla da destekledi.

Son düzenleme:
Yaglari temiz saca uygulamis olmak icin yapiyorum.
Erkekler saca dermaroller uyguluyolar,
bitane cilthekimin sitesindeki forumde bakmistim,
daha sonrasinda minoxidil kullaniyolar. Hormon ilaci oldugu icin bayanlara o ilac kullanmasi tavsiye edilmiyo.
Bende dermaroller var, vakat ignelerin ucu 0,5 mm. Saclarim yuzunden koklere zor ulasiyo.
Yakin zamanda daha buyuk ignelisini alip hem sacima uygulicam,
aslinda var ya ignelerle sackokunu uyaripda sarimsakli maske kesin yarar.
Neyse ben gelismelerden sizleri haberdar ederim ins.

dermaroller gerçekten işe yararmıdırki...ayy kız iğneyi nasıl batırıcaz başımıza ay huylandım şimdi..evet mutlaka yaz cnm

Son düzenleme:
Sarımsak yöntemini kayınvalidem de uyguladı. Kullandığı ilaçlar nedeniyle saçları dökülüyordu, bir arkadaşının önerisiyle başladı.
Sarımsağı dövüp saçına maske yaparak strech film ile tüm saçını sarıp 1-2 saat bekletiyor, sonra da yıkıyordu.
Bir süredir bıraktı sanırım, ama uzunca bir zaman hafta 2-3 kez uyguladı. İşe yaradı gerçekten, yalnız kokusu çok fena, ev hanımı neyse de çalışanlar için uygulaması zor. Bu arada zeytinyağı ve zeytinyağlı şampuanlarla da destekledi.

bu sarımsağı kesin deniycem ama kışa herkezde işe yaramış herkez memnun yaaawww sarımsağa bak sen :37:kokusuna rağmen deniycem

dermaroller gerçekten işe yararmıdırki...ayy kız iğneyi nasıl batırıcaz başımıza ay huylandım şimdi..evet mutlaka yaz cnm

Bizim memlekette guzel olmak isteyen aciya katlanir derler.
Vucudumdaki catlaklar icin 0,5 mm lik dermaroller kullaniyorum.
Sacimada denim dedim, hissetmedim.
Simdi dermarollerde vucudda kil buyumeyi artitir diye dusunen olcak,
ama oyle degil, derma roller sadece derimizin alttabakalara ulastigi icin,
sonradan kullanacagimiz yag veya maske daha tesirli olacaktir.

Bizim memlekette guzel olmak isteyen aciya katlanir derler.
Vucudumdaki catlaklar icin 0,5 mm lik dermaroller kullaniyorum.
Sacimada denim dedim, hissetmedim.
Simdi dermarollerde vucudda kil buyumeyi artitir diye dusunen olcak,
ama oyle degil, derma roller sadece derimizin alttabakalara ulastigi icin,
sonradan kullanacagimiz yag veya maske daha tesirli olacaktir.

hmm anladım cnm küçük küçük delikler açıyo sürücemiz şeyde içeri daha kolay giriyo deri daha çabuk emeiyo daha etkili oluyo..dermarolleri ben çatlaklar için almayı düşünüyorum ozaman saçımada yapsam olur:32:

kilo yapmıyosa iyiymiş aslında saçı içerden desteklemek ve beslemek daha tesirli...peki ne kadar süre içmek lazım bu ilacı cnm

kişiden kişiye değişir ama ben altı ay içmiştim bana yeterli oldu yalnız biraz geç etki gösterir ama beklediğine değer üç aydan sonra yavaş yavaş saçlar çıkmaya başlar altı ayın sonunda bayağı gürleşmiş olur ben bu sefer kullandığımda sekiz ay kullandım öncekinden daha fazla saçımı kaybetmiştim:13:

ilacın şampuanı da var ama yeni kullanmaya başladım o yüzden birşey diyemem sen dene istersen yalnız şunu söyleyebilirim bu şampuanı kullandığında saç diplerinin nefes aldığını hissediyorsun hafifliyor saç derin ve saç parlaklaşıyor yumuşuyor:29:

kızlar saç dökülmesini durdurduğumuzda yada azalttığımızda yeni saçlar çıkmıyo malesef bunun için ne yapıcaz gürleştirmek ve sıklaştırmak için....benim çok şükür dökülmem azaldı biraz ve çokta hızlı uzamaya basladı çünkü karanfil suyu hergün sıkıyorum ama saç çıkartmıyo malesef....bi tek banyodan sonra biraz fazla dökülüyo oda bizim sulardan olduğunu düşünüyorum...
kızlar buraya her duyduğumuzu, araştırdığımızı, bildiğimizi yazalım saç çıkarttan şeylerin hepsini bu başlıkta toplayalım...

defne yağını öneriyorum canım.... banyodan 1 saat once saç dıplerıne masaj yaparak yedır ve bekle... banyoda sampuanı kafana sur 1 dk kadar beklet ve yıka ... 3 ay boyunca kullan cıkacaktır.

kişiden kişiye değişir ama ben altı ay içmiştim bana yeterli oldu yalnız biraz geç etki gösterir ama beklediğine değer üç aydan sonra yavaş yavaş saçlar çıkmaya başlar altı ayın sonunda bayağı gürleşmiş olur ben bu sefer kullandığımda sekiz ay kullandım öncekinden daha fazla saçımı kaybetmiştim:13:

ayy öyle saçlar çıkar gürleşir deyince bizim burdaki eczane nöbetçi olsaydı gidip hemen alsaydım...hamileykende doğuma kadar hatta doğumdan sonra bile kullanılan demir hapı vardır onun gibi bişey heralde haa birde multivitamin kullanmıştım saçlarım hamileyken inanılmaz gürleşmişti bir tel bile dökülmüyodu üstelik saçımda boya vardı ve saç kremi kullanmıyodum sabunla yıkamış gibi zor tarıyodum yinede dökülmüyodu okadar güçlenmişti..insallah bu ilaçta öyle yapar sağol cnm:16:

Son düzenleme:
ilacın şampuanı da var ama yeni kullanmaya başladım o yüzden birşey diyemem sen dene istersen yalnız şunu söyleyebilirim bu şampuanı kullandığında saç diplerinin nefes aldığını hissediyorsun hafifliyor saç derin ve saç parlaklaşıyor yumuşuyor:29:

hmm gerçektenmi eğer iyiyse bende alırım bi süre daha kullan bakalım cnm..bu arada şampuan ve ilaç ne kadar fiyatı?

defne yağını öneriyorum canım.... banyodan 1 saat once saç dıplerıne masaj yaparak yedır ve bekle... banyoda sampuanı kafana sur 1 dk kadar beklet ve yıka ... 3 ay boyunca kullan cıkacaktır.

bu yağın iyi geldiğini ilk defa duydum sağol cnm diğer yağlara bunuda eklerim..haftada kaç kere sürmek gerekiyo cnm

Back