Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesini durdurduk (azalttık) diyelim...saç çıkartmak için ne yapıcaz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Eda Merhaba, etkisini ne kadar süre sonra gördün ? Ve tadı nasıl ? içilebilecek gibi mi ?
canm merhaba ben o yazıyı yazdgmda daha bikaç gun olmştu ısırgana başlayalı ve etkisini biraz görmüştüm ama daha sonraları vucudum mu alıştı naptı bilmıorm ama aynı şekilde dökülme devam etti. Ama yınede devam edıyorum saç çıkardıgı felan söyleniyor belki faydalı olur o konuda :44:

kızlar saç dökülmesini durdurduğumuzda yada azalttığımızda yeni saçlar çıkmıyo malesef bunun için ne yapıcaz gürleştirmek ve sıklaştırmak için....benim çok şükür dökülmem azaldı biraz ve çokta hızlı uzamaya basladı çünkü karanfil suyu hergün sıkıyorum ama saç çıkartmıyo malesef....bi tek banyodan sonra biraz fazla dökülüyo oda bizim sulardan olduğunu düşünüyorum...
Kızlar buraya her duyduğumuzu, araştırdığımızı, bildiğimizi yazalım saç çıkarttan şeylerin hepsini bu başlıkta toplayalım...

eğer saçtaki kök hücreler ölmemişse ersağ bio şampuanla yeniden çıkabiliyor ama doğru şekilde kullanmak lazım çünkü satış yaptığım bir bayanın eşine berber alttan yeni saçlar geliyor ne kullanıyorsun demiş ama aylar sonra oldu bu...

slm kızlar nasıl gidiyor saç durumları ben saçlarımı sarı boyattım 2 ay önce ama felaket dökülüyo 2 kez üst üstte işlem gördü saçım istediğim gibi yapamadıkları için ve öndeki kahküllerim yandı 2 aydır uçlarından kesiyorum biraz azaldı gibi ama tam daha gitmedi o yanıklar saçlarım çok yıprandı:(( çok dökülmeye basladı zaten normal olan bi dökülem vardı ama aşırı olmaya basladı ve evin heryerinden saçlarımı topluyorum:(( dip boyam geldi tabiki ama korkuyorum boyatmaya ama galiba son kez bayram için boyatıcam bidahada boyatmam kendi saçımı uzatıcam ve karanfil suyuna tekrar başlıycam

slm kızlar nasıl gidiyor saç durumları ben saçlarımı sarı boyattım 2 ay önce ama felaket dökülüyo 2 kez üst üstte işlem gördü saçım istediğim gibi yapamadıkları için ve öndeki kahküllerim yandı 2 aydır uçlarından kesiyorum biraz azaldı gibi ama tam daha gitmedi o yanıklar saçlarım çok yıprandı:(( çok dökülmeye basladı zaten normal olan bi dökülem vardı ama aşırı olmaya basladı ve evin heryerinden saçlarımı topluyorum:(( dip boyam geldi tabiki ama korkuyorum boyatmaya ama galiba son kez bayram için boyatıcam bidahada boyatmam kendi saçımı uzatıcam ve karanfil suyuna tekrar başlıycam

sanırım bu temmuz ve ağustos aylarında ki dökülmeler normal. yazın nemli havalardan saç köklerimiz nefes alamıyor malesef. bende çok üzülüyorum çok dökülüyor diye. ama forumda okuyorum ve etrafımdaki bayanlara soruyorum herkes bu günlerde saçtan şikayetçi. kime sorsam saç derim gözükmeye başladı diyor. sende çok takılma bu konuya. bende karanfil suyunu okudum burda. bu akşam ilk defa yaptım hayırlısı. onun dışında evigen bemiks ve bepantheni de yapıyorum yılan yağıyla birlikte bunlar gerçekten saç çıkartıyor. yılan yağı saçı yumuşatıyor aynı zamanda da dolgun gösteriyor. önceki mesajlarımda maske tarifini vermiştim. inşallah durur şu dökülmelerimiz amaaan. bıktım her şeyi dert etmekten :(

benim de stresten saçım çok döküküyor,zaten az bir de. ayrıca kurudu saçlarım. argan yağı almayı düşünüyorum ben, canlandırıyor diyorlar...

saçlarım acayip dökülüyordu 3 ay öncesine kadar.bebek şampuanı kulanmaya basladım içine badem yagı ve e vitamini koydum 10 mg biotin aldım haftada 2 gün sıcak zeytinyagı maskesi yapıyorum(simameki kürü cok döküyor bıraktım) dökülmem hiç yok saclarım ipek gibi oldu ve gürleşti birsürü yeni saçım cıktı ve cok hızlı uzamaya basladı eskiden avuc avuc kel kalıcam die korkuyordum

ne sıklıkla yapmalıyız bunu cnm?
Canım sarımsak diyorum başka da birşey demiyorum..Birgün sigara yakmak için çakmak bulamayınca ocağa eğildim sigaramı yakmak için ve saçımın önü yandı ..mecbur sadece o kısmı kesmiştim..çok ağladım napıcam şimdi diye..sonra bu siteden araştırınca sarımsak aklıma yattı ve oraya denedim..şok oldum 10 gün geçmeden alnımın bitiş cizgisinden saçlar çoğaldı..yeni yeni cıkmaya başladı..kestigim yer de 10 gün olmadan uzadı..sonra da sacımın heryeıne sarımsak sürdüm ve yogun bir şekilde gür oldu saclarım..

Eger denemek istersen daha ilk maskede anlayacaksın canım nasıl kabardıgını saclarının..Çok eminim bu konuda o yuzden buyur dene dıyorum canım..Sarımsagı rendele üstüne de bir kaba sampuan koy( hangısını kullanıyorsan) bu sarımsaklı sampuanı sacına ıyıce yedır masaj yap..15 dk kalsın..Sonra yıka canım..koku banyodayken delı gıbı gelır..rahatsız eder fakat kuruttuktan sonra kokmuyor..ben mıllete koklattırırdım bile..hiçbir koku yok derlerdi..

saçlarım acayip dökülüyordu 3 ay öncesine kadar.bebek şampuanı kulanmaya basladım içine badem yagı ve e vitamini koydum 10 mg biotin aldım haftada 2 gün sıcak zeytinyagı maskesi yapıyorum(simameki kürü cok döküyor bıraktım) dökülmem hiç yok saclarım ipek gibi oldu ve gürleşti birsürü yeni saçım cıktı ve cok hızlı uzamaya basladı eskiden avuc avuc kel kalıcam die korkuyordum

10 mg biotin aldım demişsiniz bu hap falan mı? birde sıcak zeytinyağı maskesini nasıl yaptığınızı yazar mısınız? bende uygulayabilirim. umarım iyi gelir.

10 mg biotin aldım demişsiniz bu hap falan mı? birde sıcak zeytinyağı maskesini nasıl yaptığınızı yazar mısınız? bende uygulayabilirim. umarım iyi gelir.
evt 10 mg biotin tablet sabah kahvaltısıyla birlikte alıyorum sıcak zeytinyagı maskesini zeytinyagı ısıtıyorum sac diperine yedirip sıcak havluya sarıyorumki emilimi iyi olsun havlu ogudukca 3 5 kere yapıyorum sonrasında 1 2 saat bekleyip yıkıyorum içine susam yagı badem yagıda katabilirisn cok iyi geliyor..iyi gelicegine eminim yanmış tel tel dökülen kel kalıcam die korktugum saclarımı böyle topladım.tırnaklarım ve saclarım hiç uzamazdı biotin sayesinde tas gibi tırnaklarım var saclarımda acayip uzuyor ...

evt 10 mg biotin tablet sabah kahvaltısıyla birlikte alıyorum sıcak zeytinyagı maskesini zeytinyagı ısıtıyorum sac diperine yedirip sıcak havluya sarıyorumki emilimi iyi olsun havlu ogudukca 3 5 kere yapıyorum sonrasında 1 2 saat bekleyip yıkıyorum içine susam yagı badem yagıda katabilirisn cok iyi geliyor..iyi gelicegine eminim yanmış tel tel dökülen kel kalıcam die korktugum saclarımı böyle topladım.tırnaklarım ve saclarım hiç uzamazdı biotin sayesinde tas gibi tırnaklarım var saclarımda acayip uzuyor ...

biotin için tüyleri kalınlaştırıyor çoğaltıyor falan diyorlar. 2 aydan sonra azdırıyormuş. kızlardan biri maymuna döndüm yazmış. ben zaten beyaz tenli siyah kıllı bir insanım. uzak dursam daha iyi :) ama zeytinyağını denicem mutlaka. şu an karanfil suyunu deniyorum. kızlar çok olumlu şeyler yazmışlardı onun içinde.

biotin için tüyleri kalınlaştırıyor çoğaltıyor falan diyorlar. 2 aydan sonra azdırıyormuş. kızlardan biri maymuna döndüm yazmış. ben zaten beyaz tenli siyah kıllı bir insanım. uzak dursam daha iyi :) ama zeytinyağını denicem mutlaka. şu an karanfil suyunu deniyorum. kızlar çok olumlu şeyler yazmışlardı onun içinde.

aaa cok tuhaf bende öle bişey olmadı saç dışında ekstra bi tüylenme yada kalınlaştırma herkeste farklı etki yapıyor demekki hormon bozuklugu olan kişilerde tüyleri azdırabilir.karanfili nasıl yapıyorsun?

aaa cok tuhaf bende öle bişey olmadı saç dışında ekstra bi tüylenme yada kalınlaştırma herkeste farklı etki yapıyor demekki hormon bozuklugu olan kişilerde tüyleri azdırabilir.karanfili nasıl yapıyorsun?

bir avuç karanfili yarım litre suya atıyorum. sonra bir gün boyunca bekletiyorum. pamuk yardımıyla saç diplerine sürüyorum. sürüp hemen yıkamak şart değil. o yüzden daha pratik geldiği için şu an onu yapıyorum. daha iki sefer yaptım. iyi yada kötü demem için erken. ama forumda araştırırsan bu yöntemin çok iyi geldiği kızlar var.

bir avuç karanfili yarım litre suya atıyorum. sonra bir gün boyunca bekletiyorum. pamuk yardımıyla saç diplerine sürüyorum. sürüp hemen yıkamak şart değil. o yüzden daha pratik geldiği için şu an onu yapıyorum. daha iki sefer yaptım. iyi yada kötü demem için erken. ama forumda araştırırsan bu yöntemin çok iyi geldiği kızlar var.

saol canım kesin denicem

Back