kızlar bu arada ben devam ediyorum karanfil suyu kullanmaya 1 ay oldu saçlarım inanılmaz derecede uzadı saçımda boya olduğu için çok rahat görebiliyorum ve dün dikkatlice inceledim küçük küçük saçlar çıkmış anlımın kenarlarında bu beni çok sevindirdi tabi ama birazda tepe kısmında çıksa iyi olur insallah oda çıkar devam edicem 2inci şişeye geçtim 3üncüyüde hazırladım buda bitince onuda kullanıcam...bu arada aynı ilk yaptığım karanfilleri atmamıştım 2inciyide onlarla yaptım ilk yaptığım bitince ona geçtim bu daha çok beklediği için kola gibi simisiyah olmuş yine atmadım o karanfilleri tekrar su koydum az önce baktım simsiyah olmuş yine ama bida kullanmıycam artık atıcam...en çokta saçını uzatmak isteyenler kesinlikle denemeli zahmetsiz ve ok kolay boşuna zahmetli bakımlarla uğraşmayın ben iyice yıkadığım cam sil şişesine doldurdum onunla saç diplerime bol bol sıkıp tarıyorum hergün sadece 1 gün dinlendiriyorum derimi dökülmemde azaldı
ama tepemdede saçlar çıksın saçlarım gürleşsin istiyorum bu yüzden bunun yanında baska saç çıkartan şeylerde yapmak istiyorum![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)