Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesini durdurduk (azalttık) diyelim...saç çıkartmak için ne yapıcaz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende fikrimi belirtmek istedim bir arkadaşın tavsiye ettiği sığır iliği formülü var kendisinde saç fışkırdığını belirtmiş bende bugün denedim ve dökülmemi kesti şıp diye tavsiye ederim

bende fikrimi belirtmek istedim bir arkadaşın tavsiye ettiği sığır iliği formülü var kendisinde saç fışkırdığını belirtmiş bende bugün denedim ve dökülmemi kesti şıp diye tavsiye ederim

aaaasahidenmi ilk yapışında daha dökülmeni kesti haaa buda yapılacaklar listesine girdi ozaman:32:

aaaasahidenmi ilk yapışında daha dökülmeni kesti haaa buda yapılacaklar listesine girdi ozaman:32:

evet canım bende hala şaşkınım ama durdu dökülmem saçta çıkarıyormuş benimki daha yeni olduğu için o konuda birşey diyemem ama şayet çıkarırsa 1 taşla 2 kuş derim buna :) ama kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim çünkü dökülmenin kadınların psikolojisini nasıl bozdugunu iyi bilenlerdenim..

hmm gerçektenmi eğer iyiyse bende alırım bi süre daha kullan bakalım cnm..bu arada şampuan ve ilaç ne kadar fiyatı?

ilaç 110 lira günde iki tane içersen iki ay gidiyor verdiğin paraya da değiyor şampuanın fiyatını bilemiyorum kampanya vardı ilacın yanında hediye ediyorlardı öyle aldım:9:

ah canıııııım valla aklımdaki ilacı söyledin :1:bunu alıcaktım zaten ama başka varmıki diye sormuştum..bu ilacı kullanan hiç kimseden şikayet yada memnuniyetsizlik duymadım..ilaç 3aylık 120 lira sanırım öyle birşeydi..ama eğer bayağı gürleşsin tekrar dökülmesin istersen 8 ay tedavisini uygulicakmışsın..bakalım hayrlısı:31:eczacım çok çabuk uzar saçların dedi..ufak ufaklarıda büyür dedi saç tellerinide kalınlaştırıyomuş oh ne ala yuppiiiiiiii:52:

ah canıııııım valla aklımdaki ilacı söyledin :1:bunu alıcaktım zaten ama başka varmıki diye sormuştum..bu ilacı kullanan hiç kimseden şikayet yada memnuniyetsizlik duymadım..ilaç 3aylık 120 lira sanırım öyle birşeydi..ama eğer bayağı gürleşsin tekrar dökülmesin istersen 8 ay tedavisini uygulicakmışsın..bakalım hayrlısı:31:eczacım çok çabuk uzar saçların dedi..ufak ufaklarıda büyür dedi saç tellerinide kalınlaştırıyomuş oh ne ala yuppiiiiiiii:52:

özel mesaj attım sana okumadın mı orda yazdım ilacın kutusu 110 lira ve günde iki tane içersen iki ay yeterli oluyor bence dene biraz tuzlu ama değiyor hem gürleşir hem uzar saçların :29:

biotin ve priorin vovvv aradaki fiyat farkını bir bilsen:1:en etkilisi priorindir..bende taecrübemi söyliyim bende vitaminim tamdı herşeyim normaldi..doktor rahimdeki kistlerden kaynaklanabileceğini söyledi onun tedavisini oluyırum birde strestten egzama olmuş saç derim kökten kökten dökülüyordu öyle kaşınıyoduki kanadığını hatrlıyorum doktora gitmeden eczaneye uğradım sebamed verdi sağlıklı saç derisine kavuştuk sayesinde saçlarımın nefes aldığını hissediyorum resmen kaşıntı desen anında kesti ve artık yok..şimdi sıra dökülenleri ve kısa kalanları çoğaltmakta onuda priorinle yapıcaz artık :31:

almayı düşünüyor musun:40:

evet cnm eşime diycem kendisine alsın en çok onun ihtiyacı var..ama bende kullanırım 2 ay gidiyosa bizede 1 ay gider beraber kullanırız....yan etkis falan varmı acaba bu ilacı çünkü ben biraz tedirginim kullanmakta böbreklere bişey yapmayalım sonra....haa bire ne iyisi hangisi priorinmi biotinmi

evet cnm eşime diycem kendisine alsın en çok onun ihtiyacı var..ama bende kullanırım 2 ay gidiyosa bizede 1 ay gider beraber kullanırız....yan etkis falan varmı acaba bu ilacı çünkü ben biraz tedirginim kullanmakta böbreklere bişey yapmayalım sonra....haa bire ne iyisi hangisi priorinmi biotinmi

bence en etkilisi tabi ki priorin:40:bir yan etkisi de yok tam ilaç gibi de değil zaten içeriğini araştır istersen internetten içinde saça faydalı vitaminler var şunu da söyleyeyim çok çabuk etki göstermeyebilir etkisini üç aydan sonra göstermeye başlıyor dördüncü beşinci ayda farkedilir sonuç almaya başlıyorsun yani bir işe yaramadı deyip hemen bırakma:57:eşinde ne kadar işe yarar bilemiyorum kadınlarda daha etkili diye biliyorum yani erkeklerin saçı illaki dökülüyor ya hepsi bir gün kel kalmaya mahkum aslında onlarda dökülen saçların çıkması bizimki kadar kolay değil diye biliyorum ama eşin ve sen bilirsin tabi yine de bir deneyebilir belki hepsi çıkmaz ama bir kısmı çıkar ya da dökülme engellenir:26:

siz şimdi doktor önermeden kafanıza göre kulakdan dolma bilgilerle ilaç mı alıp kullanıcaksınız?

ya sizde farklı etki yaparsa..
her bünye aynı değildir dikkate alın derimm

siz şimdi doktor önermeden kafanıza göre kulakdan dolma bilgilerle ilaç mı alıp kullanıcaksınız?

ya sizde farklı etki yaparsa..
her bünye aynı değildir dikkate alın derimm

ayy kafam karıştı şimdi....ama internette araştırma yaparken dr ender saraç biotin kullanın demiş ama tabi doğru yinede bi doktora sormak lazım

bence en etkilisi tabi ki priorin:40:bir yan etkisi de yok tam ilaç gibi de değil zaten içeriğini araştır istersen internetten içinde saça faydalı vitaminler var şunu da söyleyeyim çok çabuk etki göstermeyebilir etkisini üç aydan sonra göstermeye başlıyor dördüncü beşinci ayda farkedilir sonuç almaya başlıyorsun yani bir işe yaramadı deyip hemen bırakma:57:eşinde ne kadar işe yarar bilemiyorum kadınlarda daha etkili diye biliyorum yani erkeklerin saçı illaki dökülüyor ya hepsi bir gün kel kalmaya mahkum aslında onlarda dökülen saçların çıkması bizimki kadar kolay değil diye biliyorum ama eşin ve sen bilirsin tabi yine de bir deneyebilir belki hepsi çıkmaz ama bir kısmı çıkar ya da dökülme engellenir:26:

hmm erkeklerde işe yaramazmı:27: erkeklerde saç dökülmesi ırsi olduğu için de illaki dökülüyo kayın babamın yok denecek kadar saçı az kayınımında çok dökülmüş eşimin daha çok onlara nazaran rahmetli amcası dedi hepsi öyleymiş oğlanlı filabn yani ırsi..ama babamın saçları var kel değil dökülmüyoda amcamında öyle erkek kardesiminde rahmetli dedeminde yani ırsi insallah bende onlara çekerim anneminde saçları çok sık değil ama boşluklarda yok 2teyzemin saçları inananılmaz derecede az seyrek bazı yerlerde allahtan 1 teyzem çok bakım yapıyoda kel kalmıyo insallah onlara çekmem...halamında babaanneminde saçları iyidir baba tarafım iyi yani saçları..ama eşimin iki tarafta kel kaynanamın ve görümceminde saçları çok az..yani aslında bu saç olayı ırsi tabi ırsi diyede bakımı bırakmamak lazım

ayy kafam karıştı şimdi....ama internette araştırma yaparken dr ender saraç biotin kullanın demiş ama tabi doğru yinede bi doktora sormak lazım

canım hanii ben karışmak istemem yine siz bilirsiniz tabiki sadece yan etkisi oldur felan ondan dedimm..
,biotinide (emin değilim) demir eksikliğinde veriyolar sanırım ya demirin normal düzeydeyse ve bu ilaçla fazla seviyeye çıkarsa o da iyi bişi değil ki fazlası da iyi bişi değil..

Umarımmm hepimizin güpgürr saçları olur bende dökülmeden muzdaribimm:31:

sen en iyisi doktora danış madem ender saraç biotin kullanın diyebilir o da saça faydalı ve bunu diyerek reklam yapmış olmaz priorin kullanın derse reklama girer bu ayrıca biotin daha uygun fiyatlı:42:

canım hanii ben karışmak istemem yine siz bilirsiniz tabiki sadece yan etkisi oldur felan ondan dedimm..
,biotinide (emin değilim) demir eksikliğinde veriyolar sanırım ya demirin normal düzeydeyse ve bu ilaçla fazla seviyeye çıkarsa o da iyi bişi değil ki fazlası da iyi bişi değil..

Umarımmm hepimizin güpgürr saçları olur bende dökülmeden muzdaribimm:31:

evet cnm haklısın teşekkür ediyorum:16:

sen en iyisi doktora danış madem ender saraç biotin kullanın diyebilir o da saça faydalı ve bunu diyerek reklam yapmış olmaz priorin kullanın derse reklama girer bu ayrıca biotin daha uygun fiyatlı:42:

ener saraç çok iyi bi dr çokta samimi reklam yapmamıştır bencede daha uygunsa dr önerdiyse en kısa zamanda dr sorucam kansızlık hep vardı bende ama yinede baktırıp ona göre kullanırım artık teşekkür ederim cnm:16:

Back