kızlar ben hala karanfil suyuna devam ediyorum anlımın kenarında küçük küçük saçlarım çıktı ve önce çıkanlar uzadıçok mutluyum bırakmıycam devam edicem bi kaç ay daha sonrada zeytinyağlı sarımsak yapıcam haftada 1 kez...sizler neler yapıyosunuz
peki sizde saç dkülmesi varmıydı?
yanii bu karanfili su saç dökülmesini durdurdumu?
Canım sarımsak diyorum başka da birşey demiyorum..Birgün sigara yakmak için çakmak bulamayınca ocağa eğildim sigaramı yakmak için ve saçımın önü yandı ..mecbur sadece o kısmı kesmiştim..çok ağladım napıcam şimdi diye..sonra bu siteden araştırınca sarımsak aklıma yattı ve oraya denedim..şok oldum 10 gün geçmeden alnımın bitiş cizgisinden saçlar çoğaldı..yeni yeni cıkmaya başladı..kestigim yer de 10 gün olmadan uzadı..sonra da sacımın heryeıne sarımsak sürdüm ve yogun bir şekilde gür oldu saclarım..
Eger denemek istersen daha ilk maskede anlayacaksın canım nasıl kabardıgını saclarının..Çok eminim bu konuda o yuzden buyur dene dıyorum canım..Sarımsagı rendele üstüne de bir kaba sampuan koy( hangısını kullanıyorsan) bu sarımsaklı sampuanı sacına ıyıce yedır masaj yap..15 dk kalsın..Sonra yıka canım..koku banyodayken delı gıbı gelır..rahatsız eder fakat kuruttuktan sonra kokmuyor..ben mıllete koklattırırdım bile..hiçbir koku yok derlerdi..
biotin kullandım ama pek faydasını görmedim.karanfil suyu da bende yağlanma yaptı. şu priorini merak ettim. bir zararı olup olmadığını araştırmak lazım
mecidefendi beş para etmez verdiğim paralara acıyorum hiç işe yaramadı üstüne saçımı öyle bir matlaştırdı ki aman aman işim olmaz bir daha!!!
demek herkezde 1 olmuyo bu forumdanda bi arkadas saçına çok iyi geldiğini söylemişti
priorin şampuan bu
Eki Görüntüle 307068
prirorin bana çok iyi geldi, bir aya yakın bir süredir kullanıyorum. saçlarım çok dökülüyordu, erkek arkadaşım bile fark etti ne kadar çok döküldüğünü.
sadece bu şampuanı kullanmıyorum ama, çinko ve demir takviyesi yapıyorum. minoksil kullanıyorum düzenli olarak, bir de haftada üç gün ampül karışımı. bunları kullandıktan sonra banyodan sonra dökülen saçlarımı anneme gösterdim o bile şaşırdı. eskiden avuç avuç dökülen saçlarım şimdi bir iki tel dökülüyor. kabusum geri gelmezse iyi şimdilik.
saç çıkartan bir madde yok canım, yani dökülen saç hücresi ölmüş demektir. bunun yerine zayıf saç köklerini besleyici şeyler kullanılabilir, bu da tüy halinde olan saç kökleri besleyerek güçlendirilebilir. bunun için b panten, e vitamini ampulleri, orjinal hint yağı (sağda solda satılanların hiçbirisi orjinal değil, orjinalini nepalden bir arkadaşım getirmişti çok kıvamlı bir yağ ), shea butter, badem yağı, susam yağı, bunlar saç köklerine faydalı yağlar, ayrıca biotin içeren haplar kullanılabilir.
priorin şampuan bu
Eki Görüntüle 307068
prirorin bana çok iyi geldi, bir aya yakın bir süredir kullanıyorum. saçlarım çok dökülüyordu, erkek arkadaşım bile fark etti ne kadar çok döküldüğünü.
sadece bu şampuanı kullanmıyorum ama, çinko ve demir takviyesi yapıyorum. minoksil kullanıyorum düzenli olarak, bir de haftada üç gün ampül karışımı. bunları kullandıktan sonra banyodan sonra dökülen saçlarımı anneme gösterdim o bile şaşırdı. eskiden avuç avuç dökülen saçlarım şimdi bir iki tel dökülüyor. kabusum geri gelmezse iyi şimdilik.
çok şükür benim saç dökülmem baya azaldı günde 4 tel oda tarayınca dökülüyo taramayınca hiç dökülmüyo ama banyoda yıkarken 4 telden fazla dökülüyo onuda durdurucam insallah....eşimin çok dökülmeye basladı ona bu şampuanı alsam ondada işe yaramı acaba geçen gün gitti sıfıra vurdurdu saçını tepesi ve yanlar çok seyrelmiştabi biraz ırside ama yeni saç çıkartmak için ne yazpıcaz ne alıcam hiç bilmiyorum erkek için hangileri var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?