Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç dökülmesini durdurduk (azalttık) diyelim...saç çıkartmak için ne yapıcaz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bu arada ben devam ediyorum karanfil suyu kullanmaya 1 ay oldu saçlarım inanılmaz derecede uzadı saçımda boya olduğu için çok rahat görebiliyorum ve dün dikkatlice inceledim küçük küçük saçlar çıkmış anlımın kenarlarında bu beni çok sevindirdi tabi ama birazda tepe kısmında çıksa iyi olur insallah oda çıkar devam edicem 2inci şişeye geçtim 3üncüyüde hazırladım buda bitince onuda kullanıcam...bu arada aynı ilk yaptığım karanfilleri atmamıştım 2inciyide onlarla yaptım ilk yaptığım bitince ona geçtim bu daha çok beklediği için kola gibi simisiyah olmuş yine atmadım o karanfilleri tekrar su koydum az önce baktım simsiyah olmuş yine ama bida kullanmıycam artık atıcam...en çokta saçını uzatmak isteyenler kesinlikle denemeli zahmetsiz ve ok kolay boşuna zahmetli bakımlarla uğraşmayın ben iyice yıkadığım cam sil şişesine doldurdum onunla saç diplerime bol bol sıkıp tarıyorum hergün sadece 1 gün dinlendiriyorum derimi dökülmemde azaldıama tepemdede saçlar çıksın saçlarım gürleşsin istiyorum bu yüzden bunun yanında baska saç çıkartan şeylerde yapmak istiyorum

kızlar ben hala karanfil suyuna devam ediyorum anlımın kenarında küçük küçük saçlarım çıktı ve önce çıkanlar uzadı çok mutluyum bırakmıycam devam edicem bi kaç ay daha sonrada zeytinyağlı sarımsak yapıcam haftada 1 kez...sizler neler yapıyosunuz

peki sizde saç dkülmesi varmıydı?
yanii bu karanfili su saç dökülmesini durdurdumu?

peki sizde saç dkülmesi varmıydı?
yanii bu karanfili su saç dökülmesini durdurdumu?

olmazmı cnm ya kel kalıcam diye korkuyodum çok dökülüyodu hele duştan sonra ama şimdi çok azaldı bugünde taradım karafilli suyla saçımı 3,5tel anca döküldü duştan sonrada artık daha az dökülüyo önceleri inanılmaz çok dökülüyodu şimdi azaldı...

bunu ben de deneyeceğim saçlarım seyrek off nefret ediyorum saçımdan ya

Daha önce kullandım ben sarımsağı şampuanımda,,

Deli gibi dökülmem olunca 1-2 kez sürmekle yetindim..

ama istikrarlı olmaya karar verdim bu sabah ezip kattım şampuanıma..

şampuanın akan kısmından sarımsaklar geliyo ve bunlar minik minik olduğundan saçınızın arasında kalabiliyo..
tül parçası yada ine çorap gibi bişiyi şampuanın ağız kıskıma gerip sıkıştırısanız geçmez (elek gibi)
ezmek en iyisi özü çıksın şampuana karışsın diye..
bu sefer istikrarlıyım dökülmem durmuyo ama bari dökülenler gelsin yeni saç çıksın

slm kızlar uzun zamandır yazamadım ben hala karanfil suyu sürüyorum saçıma ve çok memnunum dökülmem çok azaldı anlımın kenarlarında çıkan saçlarımı görüce çok mutlu oluyorum çok güzel uzatıyo hemde arada fire verdiğim zamanlarda oldu deneyin kızlar kesinlikle

yaa kafayıı yicemm bu yasımaa kadar gür ve kalın telli olan saçlarım artık yokk bu sonbahar o kadar döküldükii hiç böyle olmamıştıı suana kadar ve artık saclarım cok kırıkk ince telli ve az..gürlüğü gittii.. bayanlar basına böyle bişi geleneniz varmı ya nasıll düzeltcemkii ben bunuu acaba bir daha eskisi gibi oluur mu ??

üzülmeyin yanlız diilsiniz bende dökülen saçlarıma sadece bakmakla yetiniyorum çünki napsam işe yaramıyoo..

biotin kullandım ama pek faydasını görmedim.karanfil suyu da bende yağlanma yaptı. şu priorini merak ettim. bir zararı olup olmadığını araştırmak lazım

biotin kullandım ama pek faydasını görmedim.karanfil suyu da bende yağlanma yaptı. şu priorini merak ettim. bir zararı olup olmadığını araştırmak lazım

bended hiç yağlanma olmadı saçım zaten çok çabuk yağlanmıyo yine aynı...priorinin şampuanıda var onuda denemek lazım ama ben şuan bioblas kullanıyorum onunda etkisi olduğunu düşünüyorum dökülmemin azalmasında...

demek herkezde 1 olmuyo bu forumdanda bi arkadas saçına çok iyi geldiğini söylemişti

demek ki öyle herkeste işe yarayacak diye bir kaide yok tabi ama benimkini cidden çok kötü yaptı firmadan verdiğim paraları geri istiyorum bir buçuk seneye yakın kullandım !!!

canım öyle şey olur mu günde kaç tel saçımız dökülüyor dökülenlerin yerine yenisi çıkmasaydı hepimiz 20 yaşımızda kel kalırdık :)

kızlar birde kız kardesiminde çok dökülüyodu loreal parisin yeni çıkan şampuanı varya arjin formüllü fala diyo onu kullanıyo hiç dökülmüyo şuan saçı çok gürleşti kepek yapıyo gibi gelmiş sonra kepeğe karsı olanını almış oda çok güzel hiç dökmüyo diyo bende bioblas şampuan bitsin ondan alıcam fiyatıda çok uygun 10 tl gibi bişey...saç dökülmesi sorunu olanlar şiddetle bi denemenizi tavsiye ediyorum kardesimde gördüm masallah artık 1 tel bile dökülmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…