bende fikrimi belirtmek istedim bir arkadaşın tavsiye ettiği sığır iliği formülü var kendisinde saç fışkırdığını belirtmiş bende bugün denedim ve dökülmemi kesti şıp diye tavsiye ederim
aaaasahidenmi ilk yapışında daha dökülmeni kesti haaa buda yapılacaklar listesine girdi ozaman
hmm gerçektenmi eğer iyiyse bende alırım bi süre daha kullan bakalım cnm..bu arada şampuan ve ilaç ne kadar fiyatı?
ilaç 110 lira günde iki tane içersen iki ay gidiyor verdiğin paraya da değiyor şampuanın fiyatını bilemiyorum kampanya vardı ilacın yanında hediye ediyorlardı öyle aldım
priorin kapsül
ah canıııııım valla aklımdaki ilacı söyledinbunu alıcaktım zaten ama başka varmıki diye sormuştum..bu ilacı kullanan hiç kimseden şikayet yada memnuniyetsizlik duymadım..ilaç 3aylık 120 lira sanırım öyle birşeydi..ama eğer bayağı gürleşsin tekrar dökülmesin istersen 8 ay tedavisini uygulicakmışsın..bakalım hayrlısı eczacım çok çabuk uzar saçların dedi..ufak ufaklarıda büyür dedi saç tellerinide kalınlaştırıyomuş oh ne ala yuppiiiiiiii
almayı düşünüyor musun
evet cnm eşime diycem kendisine alsın en çok onun ihtiyacı var..ama bende kullanırım 2 ay gidiyosa bizede 1 ay gider beraber kullanırız....yan etkis falan varmı acaba bu ilacı çünkü ben biraz tedirginim kullanmakta böbreklere bişey yapmayalım sonra....haa bire ne iyisi hangisi priorinmi biotinmi
siz şimdi doktor önermeden kafanıza göre kulakdan dolma bilgilerle ilaç mı alıp kullanıcaksınız?
ya sizde farklı etki yaparsa..
her bünye aynı değildir dikkate alın derimm
bence en etkilisi tabi ki priorinbir yan etkisi de yok tam ilaç gibi de değil zaten içeriğini araştır istersen internetten içinde saça faydalı vitaminler var şunu da söyleyeyim çok çabuk etki göstermeyebilir etkisini üç aydan sonra göstermeye başlıyor dördüncü beşinci ayda farkedilir sonuç almaya başlıyorsun yani bir işe yaramadı deyip hemen bırakma eşinde ne kadar işe yarar bilemiyorum kadınlarda daha etkili diye biliyorum yani erkeklerin saçı illaki dökülüyor ya hepsi bir gün kel kalmaya mahkum aslında onlarda dökülen saçların çıkması bizimki kadar kolay değil diye biliyorum ama eşin ve sen bilirsin tabi yine de bir deneyebilir belki hepsi çıkmaz ama bir kısmı çıkar ya da dökülme engellenir:26:
ayy kafam karıştı şimdi....ama internette araştırma yaparken dr ender saraç biotin kullanın demiş ama tabi doğru yinede bi doktora sormak lazım
ayy kafam karıştı şimdi....ama internette araştırma yaparken dr ender saraç biotin kullanın demiş ama tabi doğru yinede bi doktora sormak lazım
canım hanii ben karışmak istemem yine siz bilirsiniz tabiki sadece yan etkisi oldur felan ondan dedimm..
,biotinide (emin değilim) demir eksikliğinde veriyolar sanırım ya demirin normal düzeydeyse ve bu ilaçla fazla seviyeye çıkarsa o da iyi bişi değil ki fazlası da iyi bişi değil..
Umarımmm hepimizin güpgürr saçları olur bende dökülmeden muzdaribimm
sen en iyisi doktora danış madem ender saraç biotin kullanın diyebilir o da saça faydalı ve bunu diyerek reklam yapmış olmaz priorin kullanın derse reklama girer bu ayrıca biotin daha uygun fiyatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?