Saç diplerimde bitmek bilmeyen kaşıntı

mitens

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
5
2
16
37
Herkese iyi geceler beni gecenin bu saatinde buraya yazmaya mecbur bırakan saç diplerimde ki kaşıntıdan beter haldeyim arkadaşlar dip boya yapıyorum aynı kaç tane şampuan değiştirdim aynı bi süredir kaşıntı beni mahvetti aslında ailecek bu halde sayılırız siz sormadan söyleyim bit vb şeyler yok sağlık problemi olduğunu da düşünmüyoruz ama neden olur ne yapmalıyız gerçekten fikri olan varsa yardımcı olsun

Kaşıntıdan uykudan uyanırim aglayasim gelir ama benimki egzama, elma sirkesi anında kesiyor kasintiyi, denemdigim şampuan kalmadı, elma sirkesinde çözüm buldum, kaşıntıdan delirdikce arada sürüyorum bı süre rahatlatiyor idare ediyor, egzamaysa çözümü yok başka

Görünürde birşey yok, şiddetli kasidikca kabuk yapiyor

Geçmiş olsun elma sirkesini nasıl kullanıyorsunuz saçlarınıza sürüp bi süre bekletip duş mu alıyorsunuz yine şampuan felan kullanıyor musunuz ve ayrıca marketlerde satılan herhangi bi markanın elma sirkesi olur mu acaba bi denemek istiyorum

Benim ev yapımı vardı, marketten denemedim ya, tavsiye veremem malesef, aktarlar falan doğal satıyor bı bakın inşallah bulursunuz güzel, diplere bolca sürüyorum bikac saat bekletip duş alıyorum zaten rahatladigini hissediyorsunuz direkt bı ferahlık geliyor, bazen gece rahatsız hissediyorum sürüyorum sabah duş aliyorum nasıl uyarsa öyle sürün sizde, dustada şampuanı abartmıyorum az bı miktar kullanıyorum iyice kopurtup güzel duruluyorum, o kaşintiyi yaşayan bilir, acayip sinir bozucu bı durum, inşallah size de iyi gelir

egzama gibi geldi bana ya da bir şey alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…