Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Lutfen bana yardimci olurmusunuz benim sacim siyaha yakin koyu kestane c vitaminiyle 2.3 tona kadar actim ama sacima ne renk surecegime karar veremiyorum acik kumral tonlarinda bi ren istiyorum yeserme veya turunculuk olmadan

Boyayla birlikte karıştırma bence ama açıcı kullanmadan önce saçına hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürersen yıpranma olmuyo ben sürekli saçımı açıyorum bu şekilde ardından istediğin rengi boyayabilirsin :)

canım yağı surup üstune mi aciciyi sureim. yoksa yagi durulayip sonra mi acici sureim.?

canlar, seneleeeerdir istediğim saç rengi budur, özellile 2. si, saçlarım şu an 9 tonlarında, sizce hangi boya numarasıdır? 8.1 falan mı acaba?

Eklentiler

• clara-alonso-e1418852904499.jpg
    clara-alonso-e1418852904499.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 1.243
  • küllü-kumral-saç-rengi-nasıl-elde-edilir (1).jpg
    küllü-kumral-saç-rengi-nasıl-elde-edilir (1).jpg
    56 KB · Görüntüleme: 227
  • saç.jpg
    saç.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 1.416
canlar, seneleeeerdir istediğim saç rengi budur, özellile 2. si, saçlarım şu an 9 tonlarında, sizce hangi boya numarasıdır? 8.1 falan mı acaba?

8.11 ile 9.11 karışımı olabilir ama yoğun küllülük var yani ekstra mavi boya katmak gerekebilir.. evde ulaşmayı bırak ortalama kuaförlerin bile üstesinden gelebileceği kesin değil..

Arkadaşlar saçım baya açık sarı diplerini genelde açık kumrala boyuyorum ama güzel olmuyor dün dip boyası yaptırmaya gittim kuaför oryal sürdü saçımın dibine ben on dk falan kalsın dedim o da merak etme fazla açılmayacak dedi uzun tuttu ve o kadar çirkin oldu ki açık sarı saç diplerim tamam zaten saçım doğal bir renk değildi ama dibi de böyle çok açık sarı olunca o kadar çirkin oldum ki kaşlarım çok koyu kaldı ve kel gibi hissediyorum kendimi yüzüme de hiç gitmedi kocam bile dalga geçiyor iki gündür bere takıyorum ne yapılır böyle bir durumda uzamasını beklemekten başka çare yok mu napmalıyım ?

Merhaba arkadaşlar geçen hafta saçlarımı jamaican colors yeşil renge boyadım yeşil aktı ve taban rengim sarımtırak sarımtırak ortaya çıktı iğrenç duruyor küllü kumral gibi bir renk alıp boyasam olur mu, kapatır mi bir fikriniz var mı çok mağdurum

kızlar bakırın üzerine karamel boyadım.çok iyi tuttu..özel sorusu olan varsa özele yazsın.ayrıntı anlatırım..

Arkadaşlar saçım baya açık sarı diplerini genelde açık kumrala boyuyorum ama güzel olmuyor dün dip boyası yaptırmaya gittim kuaför oryal sürdü saçımın dibine ben on dk falan kalsın dedim o da merak etme fazla açılmayacak dedi uzun tuttu ve o kadar çirkin oldu ki açık sarı saç diplerim tamam zaten saçım doğal bir renk değildi ama dibi de böyle çok açık sarı olunca o kadar çirkin oldum ki kaşlarım çok koyu kaldı ve kel gibi hissediyorum kendimi yüzüme de hiç gitmedi kocam bile dalga geçiyor iki gündür bere takıyorum ne yapılır böyle bir durumda uzamasını beklemekten başka çare yok mu napmalıyım ?
Ben olsam bekleyemezdim. Mecburen uclardan 1 2 ton koyu bi renge boyicaksin. Ayrica kocanin onleri aciliyosa sen de onunla dalga gec

Saçlarımı uzun süredir kızıla boyuyordum değişiklik yapmak istedim. Kuaför oryalle açtık çok iğrenç bi turuncu oldu. Mecbur üstüne fındık kabuğu boyadım gene kızıl yansımalı bir renk oldu bense kızıldan kurtulmaya çalışıyordum sarı ışıltı yaptırmak istiyordum. Bu kızıl yansımalı saçtan kurtulamaz mıyım saçım kumralımsı sarıya dönemez mi? Fikriniz varmı kızlar yardımınıza ihtiyacım var o_Oo_O

Merhaba arkadaşlar geçen hafta saçlarımı jamaican colors yeşil renge boyadım yeşil aktı ve taban rengim sarımtırak sarımtırak ortaya çıktı iğrenç duruyor küllü kumral gibi bir renk alıp boyasam olur mu, kapatır mi bir fikriniz var mı çok mağdurum
ben iğrenç bi turuncuya fındık kabuğu boyadım hala kızıl yansıma var fakat o iğrenç turuncuyu kapattı akmış yeşili de kapatabilir diye düşünüyorum

Arkadaslar az önce her zaman kullandığım garnier gümüş sarisi ile dip boyami yaptım fakat yıkamada saçlarımı çok karıştırdım ve yoğun bi grilik oluştu saclarim da nasıl gidecek fikri olan var mı çok iğrenç gozukuyo

Boyadan yanan saçlara bitkisel çözüm.jpg
Boyadan yanan saçlara bitkisel çözüm.jpg

Merhaba Aşırı boya yapan işlem gören canım arkadaşlarıma bir şey paylaşmak istiyorum.
Size yıpranmış saçlar, boyadan yanan saçlar, röfleden kuruyan ve kırık saçlar hakkında biraz tecrübelerimi yazmak istiyorum.
Önce şunu bilmek lazım, saçlar ıkı türlü bakım görmeli,
1- acil bakım
2. uzun vadeli bakım.
Uzun vadeli bakımda, zaten bilinen şeyler var. saçınıza sürekli bakım yağları ve maskelerle takviye yapmak gibi. ayrıca saç maskeleri ve kürleri uygulamak vs. Bir de gliserinli su ile saçlarınızı nemli tutarak föne karşı korumak.

Acil bakımda ise durum çok farklı, Saçlar aşırı yıpranmış veya yanmış ise ya da saç uçlarındaki kırıklar çoksa, önce keratin yükleme yapılması sonrasında uzun vadeli genel saç bakımı yapılabilir.

Acil kurtarmada saçın eksilen keratinlerinin geri yüklenmesi gerekiyor, bu bakımdan saça hasar durumuna göre bir seanslık bir keratin yüklemesi yapılmalı, sonra duruma göre bakımlar devam ettirilmeli.

Piyasada çok keratin bakım markaları var. Sakın ola keratin yazan her ürüne hemen atlamayın. Titiz bir inceleme yaparak en doğal en az kimyasal içereni seçmeye özen gösterin ki saçınızı sadece keratinlerle güçlendirebilesiniz. ildğiniz gibi keratin cok farklı bir maddedir, saçın çukur ve hasarlı yarıklarına ve yıpranmış pullarına işleyerek onarım yapar. diğer bakımlar daha ziyade yüzeyde kalırlar ve suyla akarlar. keratinler saçta ebedi kalabilirler. (tabi tekrar saçınızı yakmazsanız)
Kendi saçınız nelerden zarar görüyorsa yüklediğiniz keratinler de aynen o oranda zarar görürler.

kızlar fahriye evcenin saç rengine boyuyan varmı acaba aranızda efsanevi kahveler serisi

Eklentiler

• cropped_content_fahriye-evcen-mini-buzul-cagi-mi-seve-seve-buyursun-gelsin_eeUTeYl6c2sAd96.jpg
    cropped_content_fahriye-evcen-mini-buzul-cagi-mi-seve-seve-buyursun-gelsin_eeUTeYl6c2sAd96.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 2.596
  • excellence-creme-5-15-efsanevi-kahve-z.jpg
    excellence-creme-5-15-efsanevi-kahve-z.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 217
X