- 14 Ocak 2016
- 3
- 0
- 43
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.861
Merhaba arkadaslar sizden bi ricam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyayla birlikte karıştırma bence ama açıcı kullanmadan önce saçına hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı sürersen yıpranma olmuyo ben sürekli saçımı açıyorum bu şekilde ardından istediğin rengi boyayabilirsin :)
canlar, seneleeeerdir istediğim saç rengi budur, özellile 2. si, saçlarım şu an 9 tonlarında, sizce hangi boya numarasıdır? 8.1 falan mı acaba?
Açık küllü kumral benceArkadaslar banada yardim ci olun lutfen
Ben olsam bekleyemezdim. Mecburen uclardan 1 2 ton koyu bi renge boyicaksin. Ayrica kocanin onleri aciliyosa sen de onunla dalga gecArkadaşlar saçım baya açık sarı diplerini genelde açık kumrala boyuyorum ama güzel olmuyor dün dip boyası yaptırmaya gittim kuaför oryal sürdü saçımın dibine ben on dk falan kalsın dedim o da merak etme fazla açılmayacak dedi uzun tuttu ve o kadar çirkin oldu ki açık sarı saç diplerim tamam zaten saçım doğal bir renk değildi ama dibi de böyle çok açık sarı olunca o kadar çirkin oldum ki kaşlarım çok koyu kaldı ve kel gibi hissediyorum kendimi yüzüme de hiç gitmedi kocam bile dalga geçiyor iki gündür bere takıyorum ne yapılır böyle bir durumda uzamasını beklemekten başka çare yok mu napmalıyım ?
Valla dökülse geçerdim tamamını açık küllü kumrala boyadım zamanla akıp doğal bir sarı olacağını düşünüyorumBen olsam bekleyemezdim. Mecburen uclardan 1 2 ton koyu bi renge boyicaksin. Ayrica kocanin onleri aciliyosa sen de onunla dalga gec
ben iğrenç bi turuncuya fındık kabuğu boyadım hala kızıl yansıma var fakat o iğrenç turuncuyu kapattı akmış yeşili de kapatabilir diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar geçen hafta saçlarımı jamaican colors yeşil renge boyadım yeşil aktı ve taban rengim sarımtırak sarımtırak ortaya çıktı iğrenç duruyor küllü kumral gibi bir renk alıp boyasam olur mu, kapatır mi bir fikriniz var mı çok mağdurum
Teşekkür ederim :)ben iğrenç bi turuncuya fındık kabuğu boyadım hala kızıl yansıma var fakat o iğrenç turuncuyu kapattı akmış yeşili de kapatabilir diye düşünüyorum