Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Merhaba bana da fikir verirseniz sevinirim saçlarm su an bu renk açıcıyla açıldi ama çiğ bi sarı oldu daha dogal küllü renkler istiyorum bunun üstüne palette 10.1 mi 10.2 mi uygulamaliyim

Eklentiler

• 2015-09-20 12.29.38.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 302
  • 2015-09-20 12.27.45.jpg
    276 KB · Görüntüleme: 186
Merhaba bana da fikir verirseniz sevinirim saçlarm su an bu renk açıcıyla açıldi ama çiğ bi sarı oldu daha dogal küllü renkler istiyorum bunun üstüne palette 10.1 mi 10.2 mi uygulamaliyim
Küllü istiyorsanız 10.1 yalnız dikkat edin o boyanın açıcı özelliği var saçı yakma olasılığı çok yüksek kendimden biliyorum

Saçımı kızıl tonlarında boyatmayı düşünüyorum. Loreal mi önerirsiniz yoksa bitkisel boya mı kullanmalıyım ?(saç rengim kahverengi)

Selam, ben de bu rengin biraz daha kizillik karistirilmisini ariyorum ama hic bilemiyorum arastirmalarim sonuc vermedi. Sen bulabildin mi rengini? Benimki suan koleston kizillar serisi 77/44 ama baya akti.bu renk cok hos
bu fotoğrafın sahibi doğal rengi olduğunu söyledi ama inanmıyorum tabi

bu fotoğrafın sahibi doğal rengi olduğunu söyledi ama inanmıyorum tabi
OMG imkansiz ben dun cok uzun sure arastirdim canim bu renk 7.44 ile 7.43 karisimi olabilir sanirim 7.43 daha hakim., tabi senin zemindeki rengine de bagli atiyorum zemin cok kizilsa benim gibi(ama iyice aktiysa) 7.43 yaparak bunu tutturabilirsin,tarcin bakiri diyolar. Ben bunun daha kızarık halini istedigim icin 7.44 siparis ettim simdi icine cok minik 6.66 katip boyucam sonucu atarim

işin uzmanı kk hanımları
mavi-siyah renk kızılla karışırsa olur mu? olursa nasıl olur?
böyle kızıl siyah bir saç rengi istiyorum ama kızılı kırmızımsı olmasın morumsu olsun
bir fikir verin lütfen

not: saçım koyu renk bir ay önce yurtdışından aldığım palette mahogany diye bir renge boyattım Türkiye'deki karşılığını bulamadım ama kızıl kahve gibi
fakat işte ben kahvelikten çok siyahlık istiyorum.

4.60 garnier senin istediğin renk olabilir mi, ama seninki baya koyu galiba tutar mı bilmiyorum.kızıllık istiyosan noktadan sonrasında 6 olanlara bakmalısın

Benimde bi sorum olucaktı. Saçlarım çikolata kahvesiydi üzerinden 2 kez tarçın bakıra 7.43 e boyadım ama dipleri açıldı saçımın uçları o kadar açılmadı ne yapmam gerekiyor

4.60 garnier senin istediğin renk olabilir mi, ama seninki baya koyu galiba tutar mı bilmiyorum.kızıllık istiyosan noktadan sonrasında 6 olanlara bakmalısın

çok teşekkür ederim. ben biraz zıtım zil siyah olsa sorun değil de açık renk ya da kırmızı olsa hoşuma gitmez. o yüzden koyu da dursa sorun değil
çok çok sağolun tavsiye ve bilgi için

saçlarımın zemini siyah ve benim saçlar mocha kahvesi dipler gelince artık kendım yapmak ıstıyorum boyanın markasını bılmıyorum ama mocha kahve 30 luk aklında tut dedıgını hatırlıyorum banada yardımcı olur musunuz?

Tatlımm Resim Atıcaktın beklıyoruzz:) boyadın mı

slm kızlar . ben beyaz tenli mavi gözlü bir bayanım. saçlarımı ne renk yapmalıyım ombre nasıl olur? tavsiyeleriniz nelerdir??

Koyu siysh sac mor yansıms istiyorsunuz sanırım e palettenin patlıcan moru var bir de ona bakın isterseniz

MERHABA HERKESE, SAÇLARIMI LOREAL OMBRE 2 VE 3 NUMARA İLE 2 KERE BOYADIM AMA İSTEDİĞİM GİBİ AÇIK SARI OLMUYOR TURUNCU KALIYOR. LOREAL MAJİREL HİGH LİFT ASH+ ALDIM BUNUN İÇİN AMA NASIL OLUR BUNU ÖNERDİLER. BİLGİSİ OLAN YADA KULLANANLAR CEVAPLARSA ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.

Koyu siysh sac mor yansıms istiyorsunuz sanırım e palettenin patlıcan moru var bir de ona bakın isterseniz

onu bir kere bir kestane tonuyla karıştırıp denemiştim. ilk günlerde güzeldi ama sonra aktıkça kırmızı kırmızı oldu belki de karıştırdığım diğer boyadandır.
araştırmalarım sonucunda loreal majirel 4.20 tonu cazip geldi ama hala kararsızım. bu konuda fikrinizi paylaşırsanız mutlu olurum

slm kızlar . ben beyaz tenli mavi gözlü bir bayanım. saçlarımı ne renk yapmalıyım ombre nasıl olur? tavsiyeleriniz nelerdir??
Kesinlikle koyu kestane veya siyah tonlari! Beyaz ten mavi goze cok guzel gidiyor.. Hele bir de yazin bronzlasinca inanilmaz.... Ornek: Megan Fox, Adriana Lima, Katy Perry...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…