- 6 Aralık 2014
- 224
- 224
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küllü istiyorsanız 10.1 yalnız dikkat edin o boyanın açıcı özelliği var saçı yakma olasılığı çok yüksek kendimden biliyorumMerhaba bana da fikir verirseniz sevinirim saçlarm su an bu renk açıcıyla açıldi ama çiğ bi sarı oldu daha dogal küllü renkler istiyorum bunun üstüne palette 10.1 mi 10.2 mi uygulamaliyim
Teşekkürler cevabınız için fazla bekletmemek gerek o zamanKüllü istiyorsanız 10.1 yalnız dikkat edin o boyanın açıcı özelliği var saçı yakma olasılığı çok yüksek kendimden biliyorum
Palette 10m1 kullanmayin icerigi degiatigi icin saca dorelik veriyor kullu olmasina ragmen eski kullu ucerigi kalmadi bence silver sampuan edinin saca zarar vermeden kullendirirsinizTeşekkürler cevabınız için fazla bekletmemek gerek o zaman
Selam, ben de bu rengin biraz daha kizillik karistirilmisini ariyorum ama hic bilemiyorum arastirmalarim sonuc vermedi. Sen bulabildin mi rengini? Benimki suan koleston kizillar serisi 77/44 ama baya akti.bu renk cok hos
bu fotoğrafın sahibi doğal rengi olduğunu söyledi ama inanmıyorum tabiSelam, ben de bu rengin biraz daha kizillik karistirilmisini ariyorum ama hic bilemiyorum arastirmalarim sonuc vermedi. Sen bulabildin mi rengini? Benimki suan koleston kizillar serisi 77/44 ama baya akti.bu renk cok hos
OMG imkansiz ben dun cok uzun sure arastirdim canim bu renk 7.44 ile 7.43 karisimi olabilir sanirim 7.43 daha hakim., tabi senin zemindeki rengine de bagli atiyorum zemin cok kizilsa benim gibi(ama iyice aktiysa) 7.43 yaparak bunu tutturabilirsin,tarcin bakiri diyolar. Ben bunun daha kızarık halini istedigim icin 7.44 siparis ettim simdi icine cok minik 6.66 katip boyucam sonucu atarimbu fotoğrafın sahibi doğal rengi olduğunu söyledi ama inanmıyorum tabi
4.60 garnier senin istediğin renk olabilir mi, ama seninki baya koyu galiba tutar mı bilmiyorum.kızıllık istiyosan noktadan sonrasında 6 olanlara bakmalısınişin uzmanı kk hanımları
mavi-siyah renk kızılla karışırsa olur mu? olursa nasıl olur?
böyle kızıl siyah bir saç rengi istiyorum ama kızılı kırmızımsı olmasın morumsu olsun
bir fikir verin lütfen
not: saçım koyu renk bir ay önce yurtdışından aldığım palette mahogany diye bir renge boyattım Türkiye'deki karşılığını bulamadım ama kızıl kahve gibi
fakat işte ben kahvelikten çok siyahlık istiyorum.
4.60 garnier senin istediğin renk olabilir mi, ama seninki baya koyu galiba tutar mı bilmiyorum.kızıllık istiyosan noktadan sonrasında 6 olanlara bakmalısın
OMG imkansiz ben dun cok uzun sure arastirdim canim bu renk 7.44 ile 7.43 karisimi olabilir sanirim 7.43 daha hakim., tabi senin zemindeki rengine de bagli atiyorum zemin cok kizilsa benim gibi(ama iyice aktiysa) 7.43 yaparak bunu tutturabilirsin,tarcin bakiri diyolar. Ben bunun daha kızarık halini istedigim icin 7.44 siparis ettim simdi icine cok minik 6.66 katip boyucam sonucu atarim
Koyu siysh sac mor yansıms istiyorsunuz sanırım e palettenin patlıcan moru var bir de ona bakın istersenizişin uzmanı kk hanımları
mavi-siyah renk kızılla karışırsa olur mu? olursa nasıl olur?
böyle kızıl siyah bir saç rengi istiyorum ama kızılı kırmızımsı olmasın morumsu olsun
bir fikir verin lütfen
not: saçım koyu renk bir ay önce yurtdışından aldığım palette mahogany diye bir renge boyattım Türkiye'deki karşılığını bulamadım ama kızıl kahve gibi
fakat işte ben kahvelikten çok siyahlık istiyorum.
Koyu siysh sac mor yansıms istiyorsunuz sanırım e palettenin patlıcan moru var bir de ona bakın isterseniz
Kesinlikle koyu kestane veya siyah tonlari! Beyaz ten mavi goze cok guzel gidiyor.. Hele bir de yazin bronzlasinca inanilmaz.... Ornek: Megan Fox, Adriana Lima, Katy Perry...slm kızlar . ben beyaz tenli mavi gözlü bir bayanım. saçlarımı ne renk yapmalıyım ombre nasıl olur? tavsiyeleriniz nelerdir??