- 7 Ekim 2013
- 625
- 148
- 34
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.621
Eger kizil seviyorsanz palettenin cikolata kahvesini oneririm hem hafif kizil kahve gibiBenimde şu anda saç rengim kızıl viyole ama çok akıyor. Her duştan sonra havluya boya geçiyor. Saç rengimi değiştirip koyu renk yapmak istiyorum fakat yıkadıkça akıp rengi değişip farklı renge dönüşmesin istiyorum. Kahve ya da kestane tonları düşünüyorum. Bildiğiniz marka ve renk varsa önerir misiniz?
Teşekkür ederim. Şu anda saçlarımda kızıllık var zaten. Bu sefer kızıl olmayan bir renk istiyorum. Kendi saç rengim koyu kahve kestane rengi gibi o renklere yakın renk olursa daha iyi olur. İleride belki saçlarımı boyamayı bırakabilirim. Bu yüzden o tonlarda istoyorum. Boyamayı bıraktığımda kötü durmaması için. Siyah yapamıyorum çünkü beyaz tenliyim ruh gibi oluyorum :)Eger kizil seviyorsanz palettenin cikolata kahvesini oneririm hem hafif kizil kahve gibi
Teşekkür ederim. Şu anda saçlarımda kızıllık var zaten. Bu sefer kızıl olmayan bir renk istiyorum. Kendi saç rengim koyu kahve kestane rengi gibi o renklere yakın renk olursa daha iyi olur. İleride belki saçlarımı boyamayı bırakabilirim. Bu yüzden o tonlarda istoyorum. Boyamayı bıraktığımda kötü durmaması için. Siyah yapamıyorum çünkü beyaz tenliyim ruh gibi oluyorum :)
tamam teşekkür ederimloreal exellence 5.15 buzul kahveyi öneririm, 3. veya 4. yıkamadan sonra akması duruyor ve ilk başta koyu kahve gibi, sonra çikolata kahveye dönüyor. loreal'in web sitesinden bakmanı tavsiye ederim..
tam 1 ay oldu hala boyamama gerek yok, renginden çok memnunum...
Herhangi bir boya markasinin koyu kahvesini alabilirsin basta siyah gibi durur sonra o koyuluk akar zatensaçım açık karamel doğal rengime (siyah) dönmek için neye boyamam gerek koyu kahveyede razıyım doğal dursun istiyorum kendim boyayacağım sonra da 1 ay sonra kuaföre gidip uçlarına ombre yaptıracağım.önerileriniz..?
ben hiç sarmadım boyarken ama anneannem hep poşet sarar ya da plastik bone geçirirdi :))
vücut ısısı ve saç derisinin sıcaklığı ile kalsın diye herhalde, bir kaç kişiden öyle duymuştum yine yanlış bilgilendirmeyeyim de...
Bana cikolata kahvesi gibi geldi veya acik kahvede olabilir canimEki Görüntüle 1349750 Eki Görüntüle 1349751 BU SAÇ RENGİ NEDİR??ARKADAŞLAR