- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.641
Birinci fotoğraftaki kahve bakır a benziyoEki Görüntüle 1349750 Eki Görüntüle 1349751 BU SAÇ RENGİ NEDİR??ARKADAŞLAR
saolasınBirinci fotoğraftaki kahve bakır a benziyo
Açma işlemimi yaptın öncesinde renk dalgalanması olduSaclarim acik kullu kumrala boyadim evde. Renk dalgalanmalari oldu. kizila gecmek istiyorm ama hangi marka hangi ton kararszm yardmci olur musunz??
Koleston 55/46 kızıl büyü en güzel kızıl benceSaclarim acik kullu kumrala boyadim evde. Renk dalgalanmalari oldu. kizila gecmek istiyorm ama hangi marka hangi ton kararszm yardmci olur musunz??
Saçındaki en koyu tona boyamalısın saçının tamamını rengi eşitlensin diye aynı sorunu bende yaşadım kuaföre sordum böyle söyledi tekrarda açmayı düşünüyosan koyu olan yerlere önce sür bekle sonra diger yerlere sür birde tek başına yapma çünkü olmuyo açıklı koyulu kalıyo saç yinearkadaşlar benımde bır sorum olacak sacımı pallette delux açıcıyla actım ama kendim boyamaya calıştıgım için bazı yerleri açıklı koyulu oldu yani heryer eşit boyayamadım. sımdı ne yapmalıyım fikir verirmisiniz sacımı bal köpüğü yapmak istiyorum. eşit olması için tekrar acıp oylemı boyamalıyım yoksa direk boya yapsam olurmu acıklı koyulu mu olur?
tesekkur ederim canım yardımın içinSaçındaki en koyu tona boyamalısın saçının tamamını rengi eşitlensin diye aynı sorunu bende yaşadım kuaföre sordum böyle söyledi tekrarda açmayı düşünüyosan koyu olan yerlere önce sür bekle sonra diger yerlere sür birde tek başına yapma çünkü olmuyo açıklı koyulu kalıyo saç yine
Rica ederimtesekkur ederim canım yardımın için
Küllü kumral bence bu beyaz tenliysen yakışmaz ama deneme bile derim soluk gösteriyo çünkükızlar saç rengim bu istediğim renkte çağla şikelin rengi hangi boyaları kullanmam nasıl bir uygulama yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olun
Kızlar bende sacimi actirdim geçen yıl. Koyu kahve yaptım şimdi açıldı renk.ne renk yapmaliyim
Açık küllü sarıya boya baya açılır rengi sonrada bal köpügüne boyarsınBeyaz tenliyim bal köpüğü istiyorum ama biraz daha acmamiz lazım diolar
ten rengim bronz canım beyaz tenli değilim. küllü kumral ama kaç numara almam hangi numaraları karıştırmam gerekiyo bu konuda da yardımını rica etsem :) boya konusunda hiç tecrübem yok çünküüKüllü kumral bence bu beyaz tenliysen yakışmaz ama deneme bile derim soluk gösteriyo çünkü