- 3 Nisan 2011
- 544
- 48
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.561
Küllü koyu kumral olabilir :)Eki Görüntüle 1247199 kızlarrr bu sac ne renk bılen varmı? sacım dore sarı artık dıplerı geldı ve saç rengımı degıstırmek ıstıyorum
Garnier boya konusunda hiç iyi değil.. Kimisine iyi gelse de..Garnier kaşmir kahve yaptim yapmaz olaydim en azından kahverengi saclarim vardi simdi koyu kizil mi desem koyu siyah mi desem koyu kopkoyu bir şey oldu ne bilirim ben oksidasyon kremini degisyirmem gerektiğini kutudan cikti boyadim.iste. hic begrnmefim vr hic kokmuyor o da bir garip umarim sacima zarar vermemiştir ortadan kopuyor bazilari koptu baya bu boyadan sonra ama umarim.bir şey olmaz.
normalde de garbier veya koleston hangisi olduğu fark etmez alirdim.ama bu boya kokmuyor bile hic anlamadim ev buram.buram boya kokmaliydi kokmuyor bile garnier kaşmir kahve yazık olsun sanaGarnier boya konusunda hiç iyi değil.. Kimisine iyi gelse de..
Akar canım benimde saçlarım sarıydı beren saatin saçını araştırırken en son küllü kumralda karar kıldım ve benimkisi koyu küllü kumral oldugu halde acıldı baya alt zemin sarı oldugu icin ilk boyadıgımda siyah sandım moralim bozuldu baya 2 hafta oldu boyayalı saclarımı sürekli sıcak suyla yıkadım daha cabuk aktı .Koleston küllü kumral 7.1 ile boyadım Sarı saçlarımı ama siyah oldu akar mı boya ne yapmam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olun
canım o sarıdan birden koyuya gectigin icin cok koyu olmustur ama daha akar üzülme benimde ilkten yeşilimsiydi ama gördügün gibi düzeldiCevaplarınız için çok teşeklemler :) moralim düzeldi şuan :) ilk önce koleston yoğun renk açıcyla açtım sonra tekrar açtım sonra koleston tüp boya 8.1 tüp küllü kumral ile boyadım ama açıldı saçım sarı oldu son olarak kolestonun normal küllü kumral 7.1 ile boyadım ama çok koyu bi renk oldu bi iki yıkamada yeşil oldudaha fazla boyamak istemiyorum çünkü saçım biraz yıprandı