Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

KK kadınları yardımınıza ihtiyacım vaaaaarrr saşımı küllü kumral yapmaya karar verdim inat ettim kuaförede gitmeyecem 8.1 ve 9.1 i karıştırıp boyadım koyu karamel tarzı mı desem açık kestane mi desem bir şey oldu turuncu bekliyordum koyu kahveden geçtiğim için ama güzelde denilecek bir renk çıktı en azından neyse gel gelelim nette ne kadar yazı varsa okudum bu boya konusunda ikinci aşamada hatta ilk aşamada da yapmam gerekmiş öğrendiğimde çok geçti artık boylardan başlayıp en son dibe sürmem gerekmiş.
Araştırmalarım sonucunda çıkan sonuçta 15 gün sonra ilk başta uçlara 10.1 11.1 küllü olan tonlardan biri (tutsun diye en açığını alayım diyorum artık) uçlarda 15 dk bekleteyim.
Sonrasında tüm saça 11.1 sürdüysem 10.1 ilk sürdüğümün bir koyusu olacak şekilde uygulasam bu iş olur mu?
Kızıllık olmaması için boyaya su ve saç kremi katma olayınıda yine uygulayacam.
Bana akıl verin kızlar lütfen

kızlarrr bu sac ne renk bılen varmı? sacım dore sarı artık dıplerı geldı ve saç rengımı degıstırmek ıstıyorum

Garnier kaşmir kahve yaptim yapmaz olaydim en azından kahverengi saclarim vardi simdi koyu kizil mi desem koyu siyah mi desem koyu kopkoyu bir şey oldu ne bilirim ben oksidasyon kremini degisyirmem gerektiğini kutudan cikti boyadim.iste. hic begrnmefim vr hic kokmuyor o da bir garip umarim sacima zarar vermemiştir ortadan kopuyor bazilari koptu baya bu boyadan sonra ama umarim.bir şey olmaz.

Garnier boya konusunda hiç iyi değil.. Kimisine iyi gelse de..

Kızlar palette yada kolestoun kahve ve kumral 4.0 6.0 gıbı boyalarında kızıllık varmı sarı saclarımı kahveye boyadım spot ısıklarıin altında sacıma baktım dıpler dahıl olmak uzere koyu kızıl gorunum vardı şasırdım az mıktarda oldugunu dusnuyorum yada altındaki saclarım sarı yansıması ışıktan olabilir mi? Şimdi aktı tekrar boyamayı düşünüyorum

Kızlar selam.
Benim şuan saçlarım kızıl çikolata kahve ama çok koyu oldu bu renk.Bakır kahve yada bakır çikolataya boyatmak isriyorum ama aralarında çok büyük bir fark var mıdır bu 2 rengin?Hangisi daha koyu hangisi daha açıktır sizce.

Koleston küllü kumral 7.1 ile boyadım Sarı saçlarımı ama siyah oldu akar mı boya ne yapmam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olun

Koleston küllü kumral 7.1 ile boyadım Sarı saçlarımı ama siyah oldu akar mı boya ne yapmam gerek bilgisi olan varsa yardımcı olun
Akar canım benimde saçlarım sarıydı beren saatin saçını araştırırken en son küllü kumralda karar kıldım ve benimkisi koyu küllü kumral oldugu halde acıldı baya alt zemin sarı oldugu icin ilk boyadıgımda siyah sandım moralim bozuldu baya 2 hafta oldu boyayalı saclarımı sürekli sıcak suyla yıkadım daha cabuk aktı .

suan bu renk canımm

Saçını hangi markanın hangi sarı tonuna boyadın :) ve hangi markanın küllü kumralına boyadınnn.) ne çok soru sordum yaa:)

Cevaplarınız için çok teşeklemler :) moralim düzeldi şuan :) ilk önce koleston yoğun renk açıcyla açtım sonra tekrar açtım sonra koleston tüp boya 8.1 tüp küllü kumral ile boyadım ama açıldı saçım sarı oldu son olarak kolestonun normal küllü kumral 7.1 ile boyadım ama çok koyu bi renk oldu bi iki yıkamada yeşil oldu daha fazla boyamak istemiyorum çünkü saçım biraz yıprandı

canım o sarıdan birden koyuya gectigin icin cok koyu olmustur ama daha akar üzülme benimde ilkten yeşilimsiydi ama gördügün gibi düzeldi

Teşekkürler ysnddnz bilgin için saçın güzel olmuş benimde boyam o renklerdi ama koyu oldu işte ama zamanla akıyo diyosunuz bekliycem artık : )

Ya kızlar benim saclarım karamel tonları ara ara sarılarda var ve ben küllü kumral ya da açık küllü kumral istiyorum sizce nasıl bi sonuç cıkar ortaya lütfen yardımm

Benimde Uçlar sarıydı küllü kumral yaptım 7.1 koleston açık küllü kumral güzel oldu ama çok hafif yeşili msi oluyo sonradan 8.1 küllü kumral yaptım koleston ama çok koyu oldu sonradan açıldı yeşil oldu : ) paylaşmak istedim

Hadi ya düşünüyorum aslında direk 8.1 yapsam nasıl olur ki cünkü yorumları okudum tutturan var 8.1 yeşilimsilik yapmıyomuş sende niye yaptı ki canım. Sağol bu arada cvbın için

8.1 bende de yapmadı çok az yaptı çok dikkatli bakınca ya da ben yorumları okuyunca etkilenmiş de olabilirim ama bence koleston kullanma ben çok pişmanım 7.1 saçımı mahvetti resmen sonra boyamayı bıraktım saçım daha fazla yıpranmasın diye şuan yeşilimsi akarmış zamanla onu bekliyorum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…