- 18 Temmuz 2014
- 1.858
- 259
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.521
saç bakım krenlerine ağırlık vermek lazım bazen boya saçı kazık gibi yapıyor
saçımı koleston 5/1 açık küllü kahveye boyadım ayı kutunun üzerindeki saç rengi oldu. şimdi de kendi kafama göre saçımın bazı yerlerine ışıltı yapmak istiyorum acaba şu boyaların içine koydukları oksidasyon kremi ile yapabilirmiyim bunu???
aynı boya tonunu almak istiyorum resim koyar mısınız memnun musunuz
Bence saçını yıpratma hiç , iyice araştır olmadı kuaföre git keçe gibi oluyor sonra saçlarımızKıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
kızlar merhaba diyelim ki saçı yıkadım kurutttum ve akabinde saçımı boyadım diyelim bu uygulama ne kadar doğru sizce??
genelde kuaförlerde temiz saça boya yapıolar bana sakınca yok gibi geliyor ya sizce??
saçı kirli iken boyamanın nedeni
saç kirliyken üzerinde kirin tabaka oluşturması ve boyanın kimyasallarının saç derisini çok fazla etkilememesi
o yüzden temiz saça uygulamayın bence