Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Roflede duruma gore cila gerekebiliyor ombre resimdeki gibi saclarin uclarinin daha acik renk olmasi hali eski den dibin gelmis denirdi

bende şaçımı ombre mi yaptırayım yoksa tamamen mi boyatayım çok kararsızım
beyaz tenliym kahve gözlü önerisi olan?

Kizlar benimde bi sorum olucak benim sacim bakir rengi suan kolestonun ask kizilina boyamak istiyorum nasil olur veya ne renk olur lutfen yardimci olur musunuz

Kızlar saçlarımı nevacolor 12.1 yoğun küllü süper açıcı ile boyadım ve sarı saçlarım GRİye dönüştü (( Saçlarıma Loreal excellence 01 ya da 02 uygulasam nasıl olur sizce??? #Çok açık bir sarı istiyorum. YARDIM (

bayanlar bir fikir verin lütfen.
benim saçlarım siyahtı.aralara ışıltı attırmak istedim ama kuaför sarı balyaj atmış yanlışlıkla.tabi görünce deliye döndüm.çünkü esmer bir bayanım.siyah saçın içinde o sarılar çok kötü görünüyordu.hemen başka kuaföre gittim.durumu anlattım.sarılardan kurtulmak istediğimi söyledim.o da bana kahve rengi bir ton gösterdi ve balyajlarında aralarda ışıltı gibi duracağını söyledi.ben daha önce saçımı boyatmadığım için hiç boya bilgim yok.koyu renk diye kabul ettim.boya yıkandıktan sonra baktım ki benim saçı adam karemele boyamış.ben koyu olsun derken saçlarımın hepsi açık renk olmuş oldu.sarı balyajlarda ışıltı gibi olmuş aralarda.ama ten rengime hiç yaışmadı.eşimde hergün söyleniyor.dünyacada para verdim.şimdi evde kahve rengi tonlarına boyamak istiyorum.koyu olsun diye.sizce nasıl bir renkle boyamalıyım.evde boyarsam saçımın her tarafı aynı renk olurmu.ne yapmam lazım.

3 numara boyayla yeterince koyu olacağını düşünüyorum.siyaha yakın bir koyu kestane olur.

Hanımlar bi sorum olcak saçıma iki defadır iki ay aralıklarla kolestonun palisander rengini uygulattım tüm boya olcak şekilde boyadan bi buçuk ay geçti şu an saçlarımın ucu ve tepesi aynı renk değil ne yazıkki Saçıma henüz açıcı uygulatmadım ve uygulatmak da istemiyorum Şu anki saçımın rengini açmak istiyorum iki ton falan ve tabi saçımın tek renk olmasını istiyorum uçlar ve tepeler... Sizce ne yaptırmalıyım ne renk boya ile açabilirim yada açılır mı başka önerisi olan varsa da çok memnun olurum teşekkürler şimdiden Değişime ihtiyacım var sanırım biraz saçımı açmak iyi gelcek Yanlız resim nasıl eklicem beceremedim

benimde saçlarım çok sorunlu ya geçen yıl düzenli sarıya boyuyodum gitgide platine kadar açıldı kışın diplerini karamel kahve yaptırdım aylardır boyamıyorum baya bi karışık uçlar sarı dipler siyah kimi yer turuncu elekçi gibi oldum ama artık sarı yapmak istemiyorum kıvırcık zaten bide azaldı baya bi kızıl olurmu acaba sarıyı hangi renk iyi kapatır siyah falan düşünmüyorum saçımın kusurlarını çok belli ediyo

merhaba arkadaşlar saçlarımı patlıcan moru rengine boyamak istiyorum ama sizce kolestonun patlıcan morumu yoksa lorealin patlıcan morumu daha güzel kararsız kaldım kullananınız varsa tavsiyede buunurmusunuz. daha önce palette nin patlıcan morunu uyguladım renk çok güzeldi ama boyadan memnun kalmadım söylediğim markaları kullananlar varmı varsa yardımcı olurmusunuz lütfeeeeen

Hanımlar merhaba bi sorum olacak bakır kızılı sacını cok merak ettim ve kullandım ama baya aktı dıiplerim geldi o rengi hala sevmeme rağmen farklı renkler düşünüyorum artık sarı tutturabilirmiyim yada ne önerirsiniz tskler

arkadaşlar saç boyamada benimde sıkıntım var, 2 haftada 1 neredeyse boyuyorum, çok yıpranıyor saçım, yıpranma ile ilgili çözüm buldum Evin Ampul kullanıyorum hem uygun 5 Tl civarında hem Eczaneden alıyoruz güvenli hissediyorum. Ama saç boyamasında 2 haftada bire çözüm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…