- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.541
diplere işlem yaptırmayacaksak kirliligin bir önemi yok degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
röflede arada kalan koyuluklar oluyor ya onun için.Oyle tabi ama diplere yapılmayan boyama islemi nedir ombre mi aklima başka bir şey gelmiyor☺
bal köpüğü yada karamel olsa gerekKizlar bu sac renginin numarasi ne olabilir kendi sacim 8.3 boyali su anda yardimci olurmusunuz �Eki Görüntüle 1222662
Saçına zarar vermez. Sadece boyanın etkisi azalır (diye biliyorum ben)Kizlar acil suan sacim boyali ve boyandiktan sonra sonra farkettim son kullanma tarihi gecmis boyanin 03/14 bise olmaz degil mi
bence güzel olurmerhabalar benim sac tonum kumral karamel tonlarda balyaj attırsam nasıl olur
bayanlar bir fikir verin lütfen.
benim saçlarım siyahtı.aralara ışıltı attırmak istedim ama kuaför sarı balyaj atmış yanlışlıkla.tabi görünce deliye döndüm.çünkü esmer bir bayanım.siyah saçın içinde o sarılar çok kötü görünüyordu.hemen başka kuaföre gittim.durumu anlattım.sarılardan kurtulmak istediğimi söyledim.o da bana kahve rengi bir ton gösterdi ve balyajlarında aralarda ışıltı gibi duracağını söyledi.ben daha önce saçımı boyatmadığım için hiç boya bilgim yok.koyu renk diye kabul ettim.boya yıkandıktan sonra baktım ki benim saçı adam karemele boyamış.ben koyu olsun derken saçlarımın hepsi açık renk olmuş oldu.sarı balyajlarda ışıltı gibi olmuş aralarda.ama ten rengime hiç yaışmadı.eşimde hergün söyleniyor.dünyacada para verdim.şimdi evde kahve rengi tonlarına boyamak istiyorum.koyu olsun diye.sizce nasıl bir renkle boyamalıyım.evde boyarsam saçımın her tarafı aynı renk olurmu.ne yapmam lazım.