- 12 Kasım 2014
- 13
- 1
- 30
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.581
Hadii yaa off küllü tonlar istiyorum yada su karamellikten kurtulmak istiyorum napmalıyım acabaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ton farkı olur uçları daha mavi olur üsteleri kapalı olur diye biliyorumMerhabaa ben bır ay once falan saclarımın uclarını actırmıstım yanı dıplerı daha koyu ya sımdı sıkıldım gece mavısıne donmeyı dusunuyorum bı kerede boyasam uclarıyla dıplerı aynı renk tutar mı ton farkı mı olur bı bılgınız var mı??
Evet benm ama şuanki saç rengim daha açılkbu renkten zaten şuan profil resmimdeki renge dönmeye calısıyorm saclarım kumraldı 7.0 sonra ombre yaptım beğenmedim üstüne tekrar kumral yağtm ama bu resmdekinden daha acık olduAvatarda ki sensen eğer bence saç rengin güzel ama gene de değişiklik istiyosan dene bi beğenmezsen tekrar dönersin zaten
Canım bak yeni resim koydum sağdaki benim suanki saç rengim öyleeTon farkı olur uçları daha mavi olur üsteleri kapalı olur diye biliyorum
Canım bak yeni resim koydum sağdaki benim suanki saç rengim öylee
Su zamana kdr saçlarm hep siyahtı 1senedir acık bu rengimin üstüne 8.1daha koyu olmazmı senceEvet çok açık olmuş dipleri çok sert duruyo benim fikrim tabi bu biraz koyu renkleri denesen daha iyi durur
Koyu olur benimde saçım o renk ti 8.1 yaptım güzel oldu ama bi süre sonra aktı tekrar Sarılar ortaya çıktı bide 7.1 i deniyim dedim mahvettim saçımı : ) sana önerim eğer 7.1 yapıcaksan boyayı oturtana kadar aynı renkte boyaSu zamana kdr saçlarm hep siyahtı 1senedir acık bu rengimin üstüne 8.1daha koyu olmazmı sence
Sağol canımKoyu olur benimde saçım o renk ti 8.1 yaptım güzel oldu ama bi süre sonra aktı tekrar Sarılar ortaya çıktı bide 7.1 i deniyim dedim mahvettim saçımı : ) sana önerim eğer 7.1 yapıcaksan boyayı oturtana kadar aynı renkte boya
Mistero, forumda sac boyama bolumunun basinda sac boya renk numaralarini anlatan bir konu var. Oraya bak bence. Ben simdi baktim. 4.65 rengi lorealde kestane kirmizi mahogani demek. Diger markalarda kirmizinin rengi 8. Yani 4.8li birseye denk geliyor varsa. Sanirim buna gore rengini bulabilirsin.