Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Avatarda ki sensen eğer bence saç rengin güzel ama gene de değişiklik istiyosan dene bi beğenmezsen tekrar dönersin zaten

Merhabaa ben bır ay once falan saclarımın uclarını actırmıstım yanı dıplerı daha koyu ya sımdı sıkıldım gece mavısıne donmeyı dusunuyorum bı kerede boyasam uclarıyla dıplerı aynı renk tutar mı ton farkı mı olur bı bılgınız var mı??

Merhabaa ben bır ay once falan saclarımın uclarını actırmıstım yanı dıplerı daha koyu ya sımdı sıkıldım gece mavısıne donmeyı dusunuyorum bı kerede boyasam uclarıyla dıplerı aynı renk tutar mı ton farkı mı olur bı bılgınız var mı??
Ton farkı olur uçları daha mavi olur üsteleri kapalı olur diye biliyorum

Avatarda ki sensen eğer bence saç rengin güzel ama gene de değişiklik istiyosan dene bi beğenmezsen tekrar dönersin zaten
Evet benm ama şuanki saç rengim daha açılkbu renkten zaten şuan profil resmimdeki renge dönmeye calısıyorm saclarım kumraldı 7.0 sonra ombre yaptım beğenmedim üstüne tekrar kumral yağtm ama bu resmdekinden daha acık oldu

Su zamana kdr saçlarm hep siyahtı 1senedir acık bu rengimin üstüne 8.1daha koyu olmazmı sence
Koyu olur benimde saçım o renk ti 8.1 yaptım güzel oldu ama bi süre sonra aktı tekrar Sarılar ortaya çıktı bide 7.1 i deniyim dedim mahvettim saçımı : ) sana önerim eğer 7.1 yapıcaksan boyayı oturtana kadar aynı renkte boya

Tesekkur ederım cevap ıcın kotu durmaz umarım ya zaten sıyah kalıyo bı haftadan sonra. uclarında barı belkı mavılık kalırda bellı olur boyası

arkadaslar nazli tolganin burdaki sac rengi ne esmere yakin koyu bugday ten koyu kave gozlu birine yakisir mi

Eklentiler

• 10725010_1402256560064526_372724138_n.jpeg
    10725010_1402256560064526_372724138_n.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 761
Merhabalar,
Gölge,balyaj,.. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaslar! Yardımınıza ihtiyacım var.saclarım uzun,koyu sarı-acık kahve arası bir renk.hiç boya yada kimyasal bi işlem görmedi.bu yıl bölgesel beyazlarım arttı,özellikle şakak üstlerimde.boyatmak istemiyorum şimdilik.dogal görünen,cok belirgin olmayan gölge nasık olur? Cok dogal görünmesini istiyorum,kuaföre nasıl anlatmalıyım,ne istemeliyim,nelere dikkat etmeliyim? Cok tesekkürler

Hatunlar hepinize merhaba. Yine bir saç rengi sorunsalı ve yine ben. Bu forumun ayrılmayan üyesi oldu resmen. Bugünde başka bir renge taktım kafayı Karamel altın! Fotoğraflardan gördüğüm kadariyla süper bir renk ve buğday tenlilere çok yakışıyormuş.Şimdi kızlar benim saçlarım bakır çikolata geçen hafta boyattım kuaförde. Diyorumki ben saçımı yılbaşında altın karamel yapıyım o zamana kadar hiç boyamıyım ve sürekli yıkayarak akıtıyım koyuluğu. Yani hemen hemen 1 buçuk ayım var, 1 buçuk ayda aktığı kadar artık.Akmış haliyle kuaföre gitsem istediğim renk için oryal vurmasına gerek kalır mı?Bilen vardır umarım. Bide bu rengikullananlar memnun

Merhaba hanimlar sacim bir hafta oncesine Kadar bakir kizildi ama baya diplerim gelmisdi sac rengimden menmun olmama ragmen garnier 6.60kızıla boyadım ve bın pişman oldum bukadar mı akar bı renk bıktırdı resmen eskı sac rengıme boyasam tutarmı tekrar yada ne Tür acık renkler kızılı kapatır yardimmm:KK43:(

merhabalar, konu başlığı açmıştım ama deneyen pek yok sanırım şansımı burda deneyeyim...
Loreal excellence INTENSE diye bir seri çıkardı, o seriden herhangi bir rengini kullanıp memnun kalan arkadaşlar var mı acaba? şu an saçım 5.15 loreal excellance buzul kahve...eskiden loreal preference 4.65 'e boyardım o numara artık Türkiye'ye gelmiyor. Resmine bir göz atarsanız eğer belki önerebileceğiniz aynı renkte başka marka vardır???
Intense serisinde benzerini gördüm ama o seriden memnun kalan var mı yok mu merak ediyorum... Yardımınıza ihtiyacım var....
loreal-paris-recital-preference-465-grenada-rod-mahognybrun.jpg

Selam, ben de loreal intense serisinin 6.15 mocha kahvesini cok begendim. Ama kestane boyali sacimin ustune nasil olur bilemiyorum. Cok fazla degistirmezmis gibi geliyor.

Mistero, forumda sac boyama bolumunun basinda sac boya renk numaralarini anlatan bir konu var. Oraya bak bence. Ben simdi baktim. 4.65 rengi lorealde kestane kirmizi mahogani demek. Diger markalarda kirmizinin rengi 8. Yani 4.8li birseye denk geliyor varsa. Sanirim buna gore rengini bulabilirsin.

Mistero, forumda sac boyama bolumunun basinda sac boya renk numaralarini anlatan bir konu var. Oraya bak bence. Ben simdi baktim. 4.65 rengi lorealde kestane kirmizi mahogani demek. Diger markalarda kirmizinin rengi 8. Yani 4.8li birseye denk geliyor varsa. Sanirim buna gore rengini bulabilirsin.

Çok teşekkür ediyorum, yani seri yapıyorlar sonra aralarından bazı numaraları çıkartıyorlar bu da ilginç.Loreal'in aslında yurt dışı web sitesinde bizde olandan daha fazla renk seçeneği var..neyse ben numaralardan kendime boya bulayım, teşekkürler :)

X