Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Merhaba benim sorunum diplerimdeki dorelik. Dorelikten nefret ediyorum bu ay da dip boyamı arkadaşıma yaptırdım. Palette'nin 9 u ile 10.1 ini karıştırdık aynen kuaförümün yaptığı tonda birebir tuttu. Dip boyaya verdiğim paraya acıdım resmen. Ayrıca kuaföre saçımda dorelik olmasın adam gibi açsın diye para veriyorum, kendi dip boyamı kendim yapabileceksem ne anladım ben o kuaförden. Doreli dip boyayı biz de yaparız ki yaptık dediğim gibi.

Benim saçlarımda sık küllü sarı, balyaj vardı. Aylardır saçım dinlensin diye sadece dip boya yaptırıyordum. Kuaförüme daha balyaj işlemini yapmadan evvel net bir şekilde dorelik istemediğimi söyledim fakat kendisi saç diplerimi bayağı bayağı dore yaptı. Açmadan boyadığı için tabii ki de. Ben şimdi önümüzdeki ay güzel bir röfle yaptıracağım küllü olarak, ama dibi nasıl küllü kumralara çevirir de üstüne balyaj atılabilir. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Kendim yapmayacağım ama kuaförlere laf anlatamıyorum gördüğünüz gibi, en azından bilgili olayım ki ona göre yaptırayım.

Yeni yaptiracagin boya mi daha koyu yoksa şuan sacinda olan renk mi canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar aranızda rita saç boyası kullanan var mı ? sanki benim biraz saçımı döküyor gibi 2 ayda bir dip boyatanlar için sık sık boya kullanımda hangi markayı önerirsiniz..

Yeni yaptiracagin boya mi daha koyu yoksa şuan sacinda olan renk mi canım

Kendi istediğim dip küllü kumral yani daha koyu, eğer saça açma işlemi uygulamaksızın açık numaralar sürüyorsan saçta dorelik oluşuyor tıpkı şu an olduğum gibi. Yani saçımda dorelik oluşmaması için röfle/balyaj paketlerini atıp en sonunda diplere kırma işlemi yapmalı. Bu adam bunu yapmıyor, anlatamıyorum kendisine.

Kendi istediğim dip küllü kumral yani daha koyu, eğer saça açma işlemi uygulamaksızın açık numaralar sürüyorsan saçta dorelik oluşuyor tıpkı şu an olduğum gibi. Yani saçımda dorelik oluşmaması için röfle/balyaj paketlerini atıp en sonunda diplere kırma işlemi yapmalı. Bu adam bunu yapmıyor, anlatamıyorum kendisine.

Kuaförunu değiştir sende canım

Merhaba ben bisey sorucaktim sacimi ilk boyayisim karamel kahve olmasni istiyordum kendi dogal sac rengim kumral. Kullu gibi bunun icin bana badem kahvesi onerdiler karamel kahve olur dediler ama koyu bi kahve tuttu simdi sacmi yakmadan nasl sac rengmi degistirebilirim bilemiyorum

Merhaba ben bisey sorucaktim sacimi ilk boyayisim karamel kahve olmasni istiyordum kendi dogal sac rengim kumral. Kullu gibi bunun icin bana badem kahvesi onerdiler karamel kahve olur dediler ama koyu bi kahve tuttu simdi sacmi yakmadan nasl sac rengmi degistirebilirim bilemiyorum

Kızlar saçımı dün aksam lorealin omre boyasini kullanarak boyadim. Normalde kahverengi. Ben alirken biraz acilsin istemistim ama bekledigimden daha acik bi renk cikti, sac rengimi boyatmadan eski haline dondurmem lazim acilen. Acaba sabun, kepek sampuani falan ise yarar mi bilgisi olan yardim etsin lutfen :KK43:

merhabalar..saçlarıma balyaj attırdım, fazla kızıllı oldu, sonra üstüne cila yaptırdım ama bu sefer de yeşillendi..bi tutturamadılar...bu yeşilliği almak için benim yapabileceğim şeyler var mı acaba? domates suyu ile yapılan bir kür varmış..yapan var mı aranızda? acil çözüm bulmam lazım :KK14::KK14::KK14:

Kızlar saçın röfleliydi 9 ay once siyaha boyadım oda hayli aktı resimdeki gibi bugunde sacımı acayım dedim bakır renk çıktı sizce ben bunu sarı yapabilirmiyim

Eklentiler

• $1405449993420.jpg
    $1405449993420.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 130
  • $1405450008175.jpg
    $1405450008175.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 123
  • $1405450026391.jpg
    $1405450026391.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 96
Arkadaşlar ben saçını coloration çikolata kahvesine boyamanın 2 ay önce üst kısımları yanlış boyama sonucu uzun beklediğim için çok koyu olmuştu şu an baya altı saç diplerinde geldi kendi saçın sarı .alixin 6.64 koyu kural bakır ve 5.6 açık kestane kızıl aldım.bunları karıştırıp saçını boyamak istiyorum.ama önceki gibi üstlerine daha koyu altlarında daha açık olmasını nasıl engelleyebilirim.kaç dakikada boya eşit oranda dağılır.diplerim sarı önce diplerimi boyamam gerek.lütfen boyama yöntemiyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.kuaföre gidemiyorum bebeğim var.evde daha kolay oluyor.

Oncelikle ustte uygulayın ozaman en son altta uygularsanız daha iyi sonuc alırsınız bende acma işleminde yanlş olarak ustten basladım dipler daha acık oldi oclara göre sizde bu defa tersini yapın bence

Oncelikle ustte uygulayın ozaman en son altta uygularsanız daha iyi sonuc alırsınız bende acma işleminde yanlş olarak ustten basladım dipler daha acık oldi oclara göre sizde bu defa tersini yapın bence

teşekkür ederim cevap için...

$k3lw1c.jpg Arkadaşlar merhaba, fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama buradaki kızılın tonu nedir acaba hangi boyayla elde edebilirim bu rengi?

Arkadaşlar ben saçını coloration çikolata kahvesine boyamanın 2 ay önce üst kısımları yanlış boyama sonucu uzun beklediğim için çok koyu olmuştu şu an baya altı saç diplerinde geldi kendi saçın sarı .alixin 6.64 koyu kural bakır ve 5.6 açık kestane kızıl aldım.bunları karıştırıp saçını boyamak istiyorum.ama önceki gibi üstlerine daha koyu altlarında daha açık olmasını nasıl engelleyebilirim.kaç dakikada boya eşit oranda dağılır.diplerim sarı önce diplerimi boyamam gerek.lütfen boyama yöntemiyle ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.kuaföre gidemiyorum bebeğim var.evde daha kolay oluyor.

bir kez daha açıcı uygulaman lazım, saçın sarıya yakın açılmalı.Hemen ardından en açık küllü sarı ile boya. Bu saçı boya ile tek seferde açamazsın ama 4-5 ay bekleyebileceksen 3-4 haftada küllü sarı boya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X