- 1 Temmuz 2014
- 38
- 1
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #5.501
Merhaba benim sorunum diplerimdeki dorelik. Dorelikten nefret ediyorum bu ay da dip boyamı arkadaşıma yaptırdım. Palette'nin 9 u ile 10.1 ini karıştırdık aynen kuaförümün yaptığı tonda birebir tuttu. Dip boyaya verdiğim paraya acıdım resmen. Ayrıca kuaföre saçımda dorelik olmasın adam gibi açsın diye para veriyorum, kendi dip boyamı kendim yapabileceksem ne anladım ben o kuaförden. Doreli dip boyayı biz de yaparız ki yaptık dediğim gibi.
Benim saçlarımda sık küllü sarı, balyaj vardı. Aylardır saçım dinlensin diye sadece dip boya yaptırıyordum. Kuaförüme daha balyaj işlemini yapmadan evvel net bir şekilde dorelik istemediğimi söyledim fakat kendisi saç diplerimi bayağı bayağı dore yaptı. Açmadan boyadığı için tabii ki de. Ben şimdi önümüzdeki ay güzel bir röfle yaptıracağım küllü olarak, ama dibi nasıl küllü kumralara çevirir de üstüne balyaj atılabilir. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Kendim yapmayacağım ama kuaförlere laf anlatamıyorum gördüğünüz gibi, en azından bilgili olayım ki ona göre yaptırayım.
Yeni yaptiracagin boya mi daha koyu yoksa şuan sacinda olan renk mi canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.