Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

çünkü kuaförler profosyonel boya kullanıyorlar. yani içeriği, pigmentasyonu markette satılan boyalardan farklı. o nedenle daha parlak ve kalıcı renkler elde ediyorlar. ama bu boyalar kuaför malzemeleri satan yerlerde var. satın alabilirsin. benim bildiğim kaliteli kuaför boyaları igora royal, koleston perfect, loreal matrix, loreal majirel, loreal majiblond, organic, tierra, exicolor. nette de aratırsan bu boyalar hakkında bilgi sahibi olabilirsin canım. fiyatlarını da öğrenirsin. nette de satılıyor bu boyalar.

öncelikle iyi bayramlar kızlar :) arnıza yeni katıldım bende bu aralar kızıl sevdesı oluştu.saçımı 2 kez koleston aşk alevine boyadım 6 lık açıcıyla ve son olarakta aşk alevi köpük ile boyadım üstünden 1 ay geçti boyatmaz olaydım ne sinir boya saçlarım yıprandı kurudu ya .içinde yüksek derecede amonyak varmış.başka boyalara bakınırken paletteyi çok övmüşler saçı fazla yıpratmıyor az akıyor diye ya sonbahar kızılını düşünüyorum ya da normal kızıl serisini sonbahar kızılı biraz daha pembemsi oluyormuş ama biraz daha kırmızımsılık olsun istiyorum zaten son kez boyucam yeterki hevesim geçsin :) ama içindeki oksidan 9 lukmuş bu saçıma zarar verirmi kolestondan sonra ya da içine kolestonun 6 lık oksidanınımı ekleyeyim ama kolestondaki amonyak açıcının içindemi bilmiyorum saçımı kurutmak yopratmak istemiyorum palettenin 9 luk açıcısımı yoksa kolestonun 6 lık açıcısımı daha az zarar verir.yardımlarınızı bekliyorum kızlarr kırmayın beni :)

Karamel rengi boyatmayın da ne renk boyatırsanınz boyatın bence.. Kireç gibi beyaz bi teniniz yoksa kimseye yakışmıyo bu renk ama herkeste de bu renk var, aynı fabrikadan çıkmış gibi geziyo herkes malesef..Arkadaşlarım karamele boyatıp sorduğunda yok olmamış da diyemiyorum vicdan azabı çekiyorum sonra, oh burda dedim rahatladım Ekşi sözlüğe itu sözlüğe falan girin bi bakın karamel renk millet bıkmış.. Saç açık olcaksa platin sarısı olur bilemedin kahve olur kırmızı olur, siyah olur ne bilim hadi mavi olur ama karamel çoğu kişiye yakışmıyor.. Ben siyaha boyatıyorum , tavsiye ederim insanın yüzünü ortaya çıkarıyo.. Ama hangi renk olursa olsun, karameli tavsiye etmiyorum..

teşekkür ederim ben de igorayı duymustum ona bi bakiim o zamn

mesajıma cevap verecek biri yokmu

Ben de karamele boyatmıştım ama zamanla aktı ve çevremden olumsuz eleştiriler aldım :/ Ben de sevmemiştim açıkçası. Tenim beyaz ama kaşlarım siyah olduğu için açık renk hoş olmuyor. Açık kahve tonlarına boyatmak istiyorum ama kendi rengim siyah, aslında boyatmak istediğim rengi görüyorum ama ismini bilmiyorum tam olarak :) Sanırım kızıl kahve.. Açık kahveye mi boyatsam acaba :26:

Kızıl kahve akınca yine karamele döner ama sen bilirsin içinde kalmasın.
Bak bu renkler çok hoş bence boğmamış da:
Ben özellikle en sondakine bayıldım

bu sitedekiler birbirlerine yardım ediyor diye yazdım ama kimse sallamıyor bir cvp yazamadınız çok zorladım gerçekten

karamelin de çok tonları var..benimki de karamel herkes çok güzel saçının rengi dediği için rengimi değiştirmeye kıyamıyorum..yoksa hemen değiştiricem yani..
saç rengimi hürreminkine benzetiyorlar ama kızıllık yok bende..

Hoşmuş o halde. Ben ilk defa boyatmıştım ve malesef kendi kuaförüme boyatmamıştım çok pişman oldum. Benim ki altın sarısı gibi olmuştu :/

İçine sindikten sonra gerisini salla, öenmli değil cnm

Malesef aynaya bakmak bile istemiyordum Açık kahve deneyeceğim. Şuan şehir dışındayım kuaförüme de danışıyım en iyisi :) Cevabın için teşekkürler cnm :)

buda benım saclar kızlar bu bakırlıktan nasıl kurtulabılırım

Eklentiler

• $DSC03131.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 85

ben saçlarımı 2 seferdir sadece acıcıyla boyuyorum.ama yıpranmasından korkuyorum henüz bi yıpranma görmedim ama sarı kız kullanan varsa önerilerini yazabilir mi?

merhabalar ben yaklaşık 5-6 senedir saçlarıma doğal yeşil kına yakıyorum.yılda 1 kez yakıorum ve saçım alıştı artık yakmadığım zamanlarda dökülme ve kaşıntı oluyor.doğaldan yanayım saçımı boyatmayı hiç düşünmedim ancak saçımın kıpkızıl olmasını istiorum kırmızı parlamasını.saçlarımın orjinal rengi siyaha yakın koyu bi renk.şuanda kahverengimsi değişik bi kızıl(kınadan dolayı).kınadan memnunum saçlarım sağlıklı ancak içine ne katmalıyım kırmızı olması için ya da kına üzerine boya yapsam tutmaz mı?cevabınızı bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…