- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.321
ben daha önce saçımı hiç kendim boyamadım hep kuaförlere boyatırım.kuaförde boyanan saç nedense cok parlak oluyor. kızlar acaba boyanın içine parlaklaştırıcı bişey mi koyuyorlar aranız da bilen varsa paylaşabilir mi ?
çünkü kuaförler profosyonel boya kullanıyorlar. yani içeriği, pigmentasyonu markette satılan boyalardan farklı. o nedenle daha parlak ve kalıcı renkler elde ediyorlar. ama bu boyalar kuaför malzemeleri satan yerlerde var. satın alabilirsin. benim bildiğim kaliteli kuaför boyaları igora royal, koleston perfect, loreal matrix, loreal majirel, loreal majiblond, organic, tierra, exicolor. nette de aratırsan bu boyalar hakkında bilgi sahibi olabilirsin canım. fiyatlarını da öğrenirsin. nette de satılıyor bu boyalar.
öncelikle iyi bayramlar kızlar :) arnıza yeni katıldım bende bu aralar kızıl sevdesı oluştu.saçımı 2 kez koleston aşk alevine boyadım 6 lık açıcıyla ve son olarakta aşk alevi köpük ile boyadım üstünden 1 ay geçti boyatmaz olaydım ne sinir boya saçlarım yıprandı kurudu ya .içinde yüksek derecede amonyak varmış.başka boyalara bakınırken paletteyi çok övmüşler saçı fazla yıpratmıyor az akıyor diye ya sonbahar kızılını düşünüyorum ya da normal kızıl serisini sonbahar kızılı biraz daha pembemsi oluyormuş ama biraz daha kırmızımsılık olsun istiyorum zaten son kez boyucam yeterki hevesim geçsin :) ama içindeki oksidan 9 lukmuş bu saçıma zarar verirmi kolestondan sonra ya da içine kolestonun 6 lık oksidanınımı ekleyeyim ama kolestondaki amonyak açıcının içindemi bilmiyorum saçımı kurutmak yopratmak istemiyorum palettenin 9 luk açıcısımı yoksa kolestonun 6 lık açıcısımı daha az zarar verir.yardımlarınızı bekliyorum kızlarr kırmayın beni :)
Ben de karamele boyatmıştım ama zamanla aktı ve çevremden olumsuz eleştiriler aldım :/ Ben de sevmemiştim açıkçası. Tenim beyaz ama kaşlarım siyah olduğu için açık renk hoş olmuyor. Açık kahve tonlarına boyatmak istiyorum ama kendi rengim siyah, aslında boyatmak istediğim rengi görüyorum ama ismini bilmiyorum tam olarak :) Sanırım kızıl kahve.. Açık kahveye mi boyatsam acaba :26:
Ben de karamele boyatmıştım ama zamanla aktı ve çevremden olumsuz eleştiriler aldım :/ Ben de sevmemiştim açıkçası. Tenim beyaz ama kaşlarım siyah olduğu için açık renk hoş olmuyor. Açık kahve tonlarına boyatmak istiyorum ama kendi rengim siyah, aslında boyatmak istediğim rengi görüyorum ama ismini bilmiyorum tam olarak :) Sanırım kızıl kahve.. Açık kahveye mi boyatsam acaba :26:
öncelikle iyi bayramlar kızlar :) arnıza yeni katıldım bende bu aralar kızıl sevdesı oluştu.saçımı 2 kez koleston aşk alevine boyadım 6 lık açıcıyla ve son olarakta aşk alevi köpük ile boyadım üstünden 1 ay geçti boyatmaz olaydım ne sinir boya saçlarım yıprandı kurudu ya .içinde yüksek derecede amonyak varmış.başka boyalara bakınırken paletteyi çok övmüşler saçı fazla yıpratmıyor az akıyor diye ya sonbahar kızılını düşünüyorum ya da normal kızıl serisini sonbahar kızılı biraz daha pembemsi oluyormuş ama biraz daha kırmızımsılık olsun istiyorum zaten son kez boyucam yeterki hevesim geçsin :) ama içindeki oksidan 9 lukmuş bu saçıma zarar verirmi kolestondan sonra ya da içine kolestonun 6 lık oksidanınımı ekleyeyim ama kolestondaki amonyak açıcının içindemi bilmiyorum saçımı kurutmak yopratmak istemiyorum palettenin 9 luk açıcısımı yoksa kolestonun 6 lık açıcısımı daha az zarar verir.yardımlarınızı bekliyorum kızlarr kırmayın beni :)[/QU
Bence yıpratmıcak şekilde yap çünkü nasıl olsa akınca rengi açılıo..
Kızıl kahve akınca yine karamele döner ama sen bilirsin içinde kalmasın.
Bak bu renkler çok hoş bence boğmamış da:
Eki Görüntüle 249422 Eki Görüntüle 249423 Eki Görüntüle 249424 Ben özellikle en sondakine bayıldım
karamelin de çok tonları var..benimki de karamel herkes çok güzel saçının rengi dediği için rengimi değiştirmeye kıyamıyorum..yoksa hemen değiştiricem yani..
saç rengimi hürreminkine benzetiyorlar ama kızıllık yok bende..
Keşke sadece karamele dönse. Karamelden sarıya dönmesini istemiyorum ben.Baştaki hoşmuş aslında ama sanırım aradaığım saç Şebnem Bozoklu'nun saçları :) Teşekkürler .
İçine sindikten sonra gerisini salla, öenmli değil cnm
öncelikle iyi bayramlar kızlar :) arnıza yeni katıldım bende bu aralar kızıl sevdesı oluştu.saçımı 2 kez koleston aşk alevine boyadım 6 lık açıcıyla ve son olarakta aşk alevi köpük ile boyadım üstünden 1 ay geçti boyatmaz olaydım ne sinir boya saçlarım yıprandı kurudu ya .içinde yüksek derecede amonyak varmış.başka boyalara bakınırken paletteyi çok övmüşler saçı fazla yıpratmıyor az akıyor diye ya sonbahar kızılını düşünüyorum ya da normal kızıl serisini sonbahar kızılı biraz daha pembemsi oluyormuş ama biraz daha kırmızımsılık olsun istiyorum zaten son kez boyucam yeterki hevesim geçsin :) ama içindeki oksidan 9 lukmuş bu saçıma zarar verirmi kolestondan sonra ya da içine kolestonun 6 lık oksidanınımı ekleyeyim ama kolestondaki amonyak açıcının içindemi bilmiyorum saçımı kurutmak yopratmak istemiyorum palettenin 9 luk açıcısımı yoksa kolestonun 6 lık açıcısımı daha az zarar verir.yardımlarınızı bekliyorum kızlarr kırmayın beni :)[/QU
Bence yıpratmıcak şekilde yap çünkü nasıl olsa akınca rengi açılıo..
öyle ama toprak saçıma zarar vermesini istemiyorum boyanın. amonyak oranı çok etkiliyormuş yıpranıp yıpranmamasını .kolestonun amonyak oranı çok fazlaymış, paletteninkini merak ediyorum kızıl serisinde. yok mu bu bunların oranı ya kafalarına göremi koyuyorlar :) bu arada sağol cvp yazdığın için
öyle ama toprak saçıma zarar vermesini istemiyorum boyanın. amonyak oranı çok etkiliyormuş yıpranıp yıpranmamasını .kolestonun amonyak oranı çok fazlaymış, paletteninkini merak ediyorum kızıl serisinde. yok mu bu bunların oranı ya kafalarına göremi koyuyorlar :) bu arada sağol cvp yazdığın için
Bence ton ne kadar açılırsa amonyak oranı o kadar artar. Sen yıpratmamaya bak. Önemli değil cnm