Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

mrb kızlar ben 7 yıldır kızıl kullanıyorum ve artık cok sıkıldım bu rengın bana cok yakıstıgını söluyorlar ama değişim iidir herzaman benım sımdı bayagı dip boyam geldı....ılk önce sacımı yıne aynı renge boyayıp daha sonra mı renk degısıme gıtmem lazım çunku ben kahve tonları istıyorum bırde ben beyaz tenlıyım kaş rengim koyu yani sıyah gözlerımde ela ne dıyorsunuz kızlar kahve gider mı bana ama koyu degıl açık tonlarda birşey istıyorum siz ne önerırsınız bana???????

seLam kızLar .) ben esmerim sıcımı boyatmak ıstıyorum ve renk ıcın sızlere bır sorum olacak çikolata ve kumralı karıstırsam renk guzel olur mu yanı tenıme yakısırdı ve yaksalak 4 gun once saclarımı boyadım yenıden boyasam yanar mı vs.vs :) yrdmlarını bklıyorum

mrb kızlar ben aradığım rengi bir türlü bulamıyorum istediğim parlak ve koyu sarı.Nasıl elde edebilirim hangi boyaları karıştırsam bu rengi elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaslarr bırı yrdm etsn nolur=( saclrm kullu kumrala yakn bı renktı oryalledım ustne sarı boyttm co kkotu oldu eskı sacmı ıstym kullu boytpp bıdaha hc boyamasm eskı sacmı hep kulnblrmsmym.s

merhabalar.ben bu sene üniversiteye geçeceğim bi tarz değişikliği yapayım diyorum ama yardımınıza ihtiyacım var.
esmer tenliyim koyu kahve göz rengim,saçımda koyu kestane

bu rengi nasıl elde edebilirim eğer kendim edemezsem bana iyi bi kuaför önerebilir misiniz? risk almak istemiyorum esmer tenli olduğum için farklı bi ton beni berbat gösterebilir.şimdiden teşekkürler

paltte viyole..numrası nedır tam olarak bılgın var mı
loreal 4.16 kestane viyole ye benziyor. paletin bahsettiğim rengini ben yıllardır bulamıyorum.

ama geçengün bi kızda gördüm bu rengi harikaydı sordum hangi renk diye ben kına kullanıyorum içine ceviz kabuğu, badem yağı zeytin yağı, yumurta sarısı, sirke koyuyorum dedi. ama kızın saçlarının canlılığını görmeliydiniz (bide bu bakımsız hali dedi )

ben saçımı daha önce hiç boyamadım ilk kez boyamaya karar verdim şuan saçım koyu kahverengi saçımı palette 8.65 kahve köpüğüne boyamak istiyorum sizce nasıl olur paketin üzerindeki renk olur mu yoksa çok daha koyu mu olur bana bir fikir vereirseniz çok sevinirimm.

tatlım eğer kutunun üzerindeki rengin aynısını istiyorsan olmayabilir yani biraz daha koyu olacaktır kutu üzerindeki renkten.
ama 2. 3. boyamada istediğin rengi sağlayabilirsin.
kahve köpüğü renginin bir ton açığını açabilirsin mesela o tonlarda olmasını istiyorsan saçının.

merhaba arkadaşlar. Bu rengi koleston kızıl bakır ile boyasam elde edebilir miyim sizce? Kısaca nasıl elde edebilirim? =) Teşekkürler...

Son düzenleme:
iyi günler arkadaşlar çok sorum var cok :) öncelikle saçımı igora royal 7-887 yoğun bakır kızıla boyamak istiorm ama daha önce saçımı hiç kendim boyamadım kaç kutu boya gider, boya dışında başka bi ürün kullanmam gereklimi yoksa hepsi aldığım boyanın içnden mi cıkıyor bazı arkadaslar yanında volum kullandığını yazmıs :S biri bana anlatsın lütfen

selam kızlar.. benim saçlarımın kendi rengi koyu kestane.5 ay kadar önce sea color'un çilek kırmızısı rengine boyadım ve tatilde denize fln girince baya aktı açık kahve gibi oldu,5 cm kadarda diplerim geldi resmini koyayım size:)

Eki Görüntüle 262644

şimdi benim istediğim,saçımın doğal rengine yakın bi renge boyayıp bi daha boyamamak. Çünkü dip boya derdinden çok sıkıldım! ve saçlarım boyamaktan çok yıprandı kurudu.

Loreas castingle boyamaya karar verdim,parlatıp bakım yapıyomuş amonyaksızmış, fakat hangi renge boyayım ?

323 bitter çikolata mı, yoksa 400 kestane mi? peruk gibi koyu dursun istemiyorum,doğal kendi rengimmiş gibi dursun ve bi daha boyatmıyayım istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum:)

ha bide dip boyam fln geldi saçım 2 renk ya, nası boyayım saçımı önce dipler flnmı ayrıntılı anlatrsanız çok sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…