Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ben kirli saça diye duydum ama nekdr doğru bilmiyorum

Bende öyle duymuştum canım ama emin olamadım sorayım dedim.Yakın zamanda saçlarımı boyayacağım da renginde hemen akıp gitmesini istemiyorum.Eğer kirli saçta daha uzun süre duruyorsa boya hiç yıkamıyım saçlarımı direk boyayı uygulayayım.Birde boyadıktan sonra yıkarken şampuanlamamak gerekiyormuş o da boyanın ömrünü uzatırmış.Bunu da ekleyeyim istedim. :)

kırlı saca daha uygundur boya temız oldugunda boyayi surdugunzde bıraz yanma ve kasıntı hıssedersınız bu temızlıgınden kaynaklanır ve kırlı sacta ıse hem boya oturur hemde kasınmaz yanma yapmaz ben kuoforde calısmıstım ve ole ögrendım

Evet temiz saçlarıma boya uyguladığımda 15-20 dk diplerim yanar sürekli kaşınır falan demekki temiz olduğu içinmiş.Çok teşekkür ederimm canım bende konu açmıştım bununla ilgili ama senin cevabın çok iyi oldu Artık kirli saça uygulıycam boyayı.

arkadslar bır sorum var size.saclarını kızlar şöyle boyatıyorya altlar sarı üstler acık kahve gıbı ne dıycez kuaföre boyatmak ıcın?

kızlar dip boyamı evde yapmak ve koyu satıya boyamak istiyorum .kaçlık oksidan almam gerek? ve kaçta kaç boya karıştırıcam?

kızlar saçımı nevacolor bal kumrala boyadım ama genede saçım koyu oldu dogal rengi koyu kumral oldugu ıcın acaba volumemunu mu arttırmak lazım bılemedım .ben %6lık volumle boyadım kutudaki rengi gibi olsun istiyorum

saçımı boyamak istiyorum terrakota rengini aldın kolestonun ürünü daha önceden boyayan varsa resim yükleyebilir mi acaba...

arkadaşlar ben neva color yada loreal v.s saçımı küllü koyu kumral yapmak istiyorum şimdiki saç rengim küllü kumral ama çok açık geliyo bana boyuyan varmı aranızda koyu küllü kumrala resim ekliyebilir mi görmem için yardımcı olursanız sevinirim

görsellerden koyu kumral yazıp arattırrsan çıkar ama önemli olan istediğini tutturabilmek alttaki saç rengin önemli

kızlar geçen gün hangi şampuanı alacağıma karar verememiştim derken elseveyi aldım evde kulllandım kuruduktan sonra saçım inanılmaz parlak ve yumuşaklığa kavuştu gerçekten fark yarattı benim saçlarım kalın ve inaççı ama artık değil BESLEYİCİ ŞAMPUAN -SAÇ KREMİ 2 Sİ 1 ARADA ARI SÜTÜ

çikolata kahve saç renginin üzerine kumral renklerini deneyenler varmı aranızda kumral rengi elde edenler nasıl elde ettiniz yazarsanız memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…