Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

korkuyorum kuaförden saçlarım yanıcak zarar görücek diye 2 gecedir rüyalarıma giriyor artık nasıl takdıysam kafama. rüyamda kuaföre gidiyorum kızıla boyatmak için bi geliyorum eve meğerse röfle yapmış bana. kabuslarım oldu bu kırmızı saç sevdası. :111:

teşekkür ederim canım öyle yapayım o zaman ilk sefer için. sonraki evde boyamalarımda tekrardan danışırım sizlere.

saçlarımı 2 hafta önce badem kahveye boymıştım biraz aktı şimdi bakırımsı turuncumsu renkler var yer yer.küllü açık kumral istiyorum hangi marka ve renk ve nasıl bir yöntem önerirsiniz?

saçlarımı 2 hafta önce badem kahveye boymıştım biraz aktı şimdi bakırımsı turuncumsu renkler var yer yer.küllü açık kumral istiyorum hangi marka ve renk ve nasıl bir yöntem önerirsiniz?

ben iki hafta önce küllü açık kumral boyadım palette ile...gayet memnunum...çok tatlı oldu...tavsiye edilir yani:)) böle oldu.... biraz saç zeminin bnmkine göre koyu sanırım o yüzden eğer açık bi kumral istiyorsan sarıyla karıştırman gerekir gibi gelio bana...

Son düzenleme:

bayıldım bayıldım bayıldımmm çok doğal ve yumuşak bir renk olmuş güle güle kullan

bayıldım bayıldım bayıldımmm çok doğal ve yumuşak bir renk olmuş güle güle kullan

teşekkürler beğendiğine sevindim:)) bu arada bişey sorucam açtığımız herhangi bir konuyu nasıl kapattırıyoruz...yada kapattırabiliyormuyuz??

Son düzenleme:
kızlar merhaba,benim saçlarım kestane rengi yarıısından aşağısı röfle hamileliğimde aktı şimdi kırk içindeyim yakın zamanda röflemi yenileyemem kuaförde o kadar uzun duramam bebeğim varken evde kendim boyamak istiyorum da böyle iki renk halindeyken tek rengi nasıl tutturabilirim yarısı başka yarısı başka olmaması için ne yapmam lazım hangi rengi tercih etmeliyim sizce?

koyu renk boyarım diyorsan loreal veya kolestonun köpük boyalarından kullanabilirsin.
koleston 4/0 kahve veya loreal 40 saf koyu kestane renkleri uçlarındaki röfleyi kapatır gibi geliyo.ilk boyandığında siyah gibi oluyor ama bir haftaya açılıp koyu kahveye dönüşüyor.
açık renk için birşey diyemem turuncu olabiliyor ev boyalarıyla çünkü.

canım benim sağol yardımın için köpük boyayı kullanmak istiyordum zaten saça daha çabuk yayılıyormuş kendim diğerlerini zor ayarlarım köpük daha kolay.
ya birde aklımdan siyah geçiyor ama çom kararsızım yeşil gözlü kumralım bana gider mi siyah???

Bu boyayı kullanan varmı arkadaslar .??? Kuaforemı gitsem kendimmi boyasam karar veremedim...Sonuc kutudakinin aynıysa denemekte fayda var..ama malum genelde boyandıktan sonra koyu sonuc cıkıyor kutudaki sac renkleriyle...

Eklentiler

• $66_BUYULU_KAHVE_pboxx-pixelboxx-86823_300dpi_1772H_1772W.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 50
ya niye kimse bana yardımcı olmuyor.herkese cvp veriliyor ama benim soruma kimse cvp vermiyor lütfen ama yaa. bu rengi istiyorum ne renk olduğunu söyleyin yeter.hangi boya almam lazım

Arkadaslar suanki sac rengim koyu fındık kabugu, ve altın kahve istiyorum. Bana boya markası önerir misiniz ve altın kahveyle baska bir boyayı karıstırmalımıyım ? Koleston ya da Loreal arasında kaldım

Son düzenleme:
merhabalar benim saç rengim kumral (yapmak istedim saç rengi )bu renge nasıl boyayabilirim :44: tüm boyayacagım ve kuaföre gitmek istemiyorum saçım açık oldugu için kolay bi saç.kendi saç rengimide ekliyorum bu da benim saç rengim platin yaptırmıştım hafif sarılar var ama dibler filan kendi saç rengim yardımcı olursanız çooook sevinirim özel msj atılıyorsa atarsanızda sevinirim çnki ben yeni başladım için pek alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…