- 23 Temmuz 2011
- 41
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.281
Merhaba!
Diplerini açıcıyla açacaktır muhtemelen, kuaförüne doğal açıcıyla açmasını söyle, o şekilde daha az yıpranır diye tahmin ediyorum. Ben bir ara kızıl kullanmıştım ve duş alırken çok fazla akıyor, eğer kızılı kırmızı gölgeler şeklinde yaptırırsan da bir süre sonra turuncu gibi bir renge dönüyor ve yenilemen gerekiyor. Yani bakımı uğraştırıcı, ama çok dikkat çekici, güzel bir renk. Eğer bakımıyla uğraşabilirim dersen evet saçının rengini açarlar, ama bunun için kuaföre git, sonrasında kendin evde boyarsın, ama ilk sefer için kesinlikle kuaföre git derim!
Sevgiler
saçlarımı 2 hafta önce badem kahveye boymıştım biraz aktı şimdi bakırımsı turuncumsu renkler var yer yer.küllü açık kumral istiyorum hangi marka ve renk ve nasıl bir yöntem önerirsiniz?
ben iki hafta önce küllü açık kumral boyadım palette ile...gayet memnunum...çok tatlı oldu...tavsiye edilir yani:))Eki Görüntüle 234755 böle oldu.... biraz saç zeminin bnmkine göre koyu sanırım o yüzden eğer açık bi kumral istiyorsan sarıyla karıştırman gerekir gibi gelio bana...
bayıldım bayıldım bayıldımmmçok doğal ve yumuşak bir renk olmuş güle güle kullan
koyu renk boyarım diyorsan loreal veya kolestonun köpük boyalarından kullanabilirsin.
koleston 4/0 kahve veya loreal 40 saf koyu kestane renkleri uçlarındaki röfleyi kapatır gibi geliyo.ilk boyandığında siyah gibi oluyor ama bir haftaya açılıp koyu kahveye dönüşüyor.
açık renk için birşey diyemem turuncu olabiliyor ev boyalarıyla çünkü.
ya niye kimse bana yardımcı olmuyor.herkese cvp veriliyor ama benim soruma kimse cvp vermiyor lütfen ama yaa.Eki Görüntüle 234988 bu rengi istiyorum ne renk olduğunu söyleyin yeter.hangi boya almam lazım
benim saç rengim siyah karamel rengi istiyorum yakışır mı