- 23 Ocak 2010
- 132
- 1
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.301
yeni üye oldum nerden soru yazcağmı blmiormm aradan atlamş gbi olcm ama bişe sormk istyrmm saçım kumral renkte üstünee oksidan sürmştümm turuncuya döndüü tabi bu akıp yarıya gelnce bide sarı renkler attrdım araya daha bi beter oldu şmdi eski haline dönmk istiormm nası yapcm hangi numara boya alsam eski kumral saçımı elde etmek içinn rengarenk oldu çıktı saçım :s bi yardm lütfen...........:26:
kizlar lütfen cevap verin.. saclarimi zor uzattim.. bi bucuk sene icinde sadece 1 kez kestirdim ve artik saclarimi uzamisken istedigim renge boyamak istiyorum ve azicik kesim yaptirmak istiyorum.. ve suan ki sac rengim kendi rengimden hep daha aciga boyadigim ala bula bi renk.. ama siyah flan hic yapmadim hep kendimden acik renklere kendim boyadim.. suan orta kahve koyu kahve gibi bisey.. ve ben birden sariya dönmek istiyorum.dipleri hafif koyu ve sonrasi tam sari bi renk istiyorum.. birden dönebilirmiyim o renge.. korkuyorum kuaför derse dönemeyiz hemen diye.. ve benim bu renge ulasmam lazim.. sizce olurmu ? benim gibi olup birden sariya dönen varmi ?
kizlar lütfen cevap verin.. saclarimi zor uzattim.. bi bucuk sene icinde sadece 1 kez kestirdim ve artik saclarimi uzamisken istedigim renge boyamak istiyorum ve azicik kesim yaptirmak istiyorum.. ve suan ki sac rengim kendi rengimden hep daha aciga boyadigim ala bula bi renk.. ama siyah flan hic yapmadim hep kendimden acik renklere kendim boyadim.. suan orta kahve koyu kahve gibi bisey.. ve ben birden sariya dönmek istiyorum.dipleri hafif koyu ve sonrasi tam sari bi renk istiyorum.. birden dönebilirmiyim o renge.. korkuyorum kuaför derse dönemeyiz hemen diye.. ve benim bu renge ulasmam lazim.. sizce olurmu ? benim gibi olup birden sariya dönen varmi ?
Canım ben siyahtan sarıya dönmüş bir insanım.. saç yapınla alakalı o kaldırabiliyorsa oryal işlemini bir anda da dönebilirsin ama saçların çok yıpranır ince telli ve kırılgansa.. bir kuafore danısabılırsın..
he şunu dersen, ben evde kendım boyayacagım sarıya kutu boyalarla dersen cok dıkkatlı olman lazım açıçı kullanacaksan kendın...
ben sırf acıcı kullanmamak ıcın cok acık sarıya degıl 9.3 altın sarısına boyayacagım bı ıhtımal..
acıcılardan kastım hanı toz acıcı oluyo ya rofle setlerınde fln onları dıyorum onlar daha beter yapıyolarmıs dıye duymustum bılmıyorum ne kadar dogru..aklında bulunsun
ben saçımı hiç boyatmadım ama çevremde çok var tatlım bence parana kıyıp adam gibi bi kuaföre git istediğin gibi olur refarns önemli saçını düzeltebilirler ama da kötüde yapabilirler bu gittin yere göre değişir bence dikkat et saçlarını yakmasınlar canım..
Kuaforde yapıcaksan daha guzel ve guvenılır tabı canım..umarım ıstedgn sonucu alırsın
zaten sacının bır bolumunde test edıyorlar oryalı kaldrıyomu sacın kaldırmıyomu dye onlar ısın ehlı daha ıyı bılırler:) sonucunu banada yaz merak ettm:)
Burcum0 merakla beklemekteyız =)
saçını boyayıp tutmayan arkadasım dogal rengınmı syahtı yoksa boyamıydı?
sıyah boyalı sacı zaten acmaz kı hıcbır boya :S