Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar;

Benim saçım koyu kahve siyah gibi duruyor. Herkes çok yakıştırıyor ama ben biraz açmak istiyorum. sert ifadeden kurtulabilmek için. Bide saçımda kızıl parlamalar istemiyorum. Koyu kahve saça çok fark ettirmeyecek farklı bir dip boyası yapabilirmiyim. Biraz doğal olsun istiyorum bi ton fark etse yeter ama kızıl olmayan hangi reng var dip boyası olarak ne kullanmalı?

yeni üye oldum nerden soru yazcağmı blmiormm aradan atlamş gbi olcm ama bişe sormk istyrmm saçım kumral renkte üstünee oksidan sürmştümm turuncuya döndüü tabi bu akıp yarıya gelnce bide sarı renkler attrdım araya daha bi beter oldu şmdi eski haline dönmk istiormm nası yapcm hangi numara boya alsam eski kumral saçımı elde etmek içinn rengarenk oldu çıktı saçım :s bi yardm lütfen...........:26:

benimde aklımda bi kaç renk vaqr ama hangisi benm ten rengime bana daha uygun olur karar veremedm bunu bilebilecek bi yer arıyorum bende güzellik uzmanları yada saç tasarımcıları hanigsinn uygun olacağınıda bilir değil mi

Saçlarım kızıl bir kahveyken üstüne sarı balyaj attırmıştım hiç hoş durmamıştı.Sonra loreal casting koyu kumral boyadım.İlk önce hakikaten koyu uyuz bir renk oldu fakat kısa bir süre içinde açıldı,alttan sarı gölgelerim çıktı öyle süper oldu ki.Deneyebilirsin.Üstelik yarı kalıcı ve saçı çokiyi toparlayıp parlatan bir boya.Hiç sarı ışıltı olmasını istemiyosan saçında kalıcı bir boyayla da boyayabilirsin.ama kalıcı boyayla boyayacaksan( palette ya da koleston gibi )koyu kumral değil açıkkumral ya da kumralı tercih etmelisinilk önce.Boyalar kutudakilerden çok çokdaha koyu çıkıyorlar.İlk boyadıktan bir süre sonra sarılar çıkacaktır 2-3 boyamadan sonra kapanır.Koleston u hiç deneme acaip koyu çıkıyor.

kizlar lütfen cevap verin.. saclarimi zor uzattim.. bi bucuk sene icinde sadece 1 kez kestirdim ve artik saclarimi uzamisken istedigim renge boyamak istiyorum ve azicik kesim yaptirmak istiyorum.. ve suan ki sac rengim kendi rengimden hep daha aciga boyadigim ala bula bi renk.. ama siyah flan hic yapmadim hep kendimden acik renklere kendim boyadim.. suan orta kahve koyu kahve gibi bisey.. ve ben birden sariya dönmek istiyorum.dipleri hafif koyu ve sonrasi tam sari bi renk istiyorum.. birden dönebilirmiyim o renge.. korkuyorum kuaför derse dönemeyiz hemen diye.. ve benim bu renge ulasmam lazim.. sizce olurmu ? benim gibi olup birden sariya dönen varmi ?

Arkadaşlar ben buğday tenli açık kahve gözlü biriyim..tenim oyle cok koyu olmamasına ragmen acık renk de degıl..
saclarımı 3-5 ay once sıyahtan sarıya kadar actırdım yıpranma vs olsa da suan sarı renkteler..fakat dıpten koyu kahve koyu kahve saclarım cıktı..suanda da saclarımı boyamak ıcın kolestonun altın sarısını aldım.. ama kolestonun ısıltılı kahvesınde de aklım kaldı acıkcası.. hangısını yapsam dıye karar veremıyorum.. ısıltılı kahve zaten cok cok koyu bır renk dersenız asla yapmam.. ben saclarımı sıyahtan sarıya kadar actırmısım bıde koyu renklerle napıyım yani..
ama altın sarısını yada ısıltılı kahveyı kullanan varsa fıkır almak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınecegım=) 1 hafta ıcınde boyayacagım sacımı o sure ıcınde fıkırlerınızı alabılırmıyım....

Canım ben siyahtan sarıya dönmüş bir insanım.. saç yapınla alakalı o kaldırabiliyorsa oryal işlemini bir anda da dönebilirsin ama saçların çok yıpranır ince telli ve kırılgansa.. bir kuafore danısabılırsın..
he şunu dersen, ben evde kendım boyayacagım sarıya kutu boyalarla dersen cok dıkkatlı olman lazım açıçı kullanacaksan kendın...
ben sırf acıcı kullanmamak ıcın cok acık sarıya degıl 9.3 altın sarısına boyayacagım bı ıhtımal..
acıcılardan kastım hanı toz acıcı oluyo ya rofle setlerınde fln onları dıyorum onlar daha beter yapıyolarmıs dıye duymustum bılmıyorum ne kadar dogru..aklında bulunsun

ben saçımı hiç boyatmadım ama çevremde çok var tatlım bence parana kıyıp adam gibi bi kuaföre git istediğin gibi olur refarns önemli saçını düzeltebilirler ama da kötüde yapabilirler bu gittin yere göre değişir bence dikkat et saçlarını yakmasınlar canım..

ben kuaföre boyaticam canim..belki duymussunuzdur 19 subesi var trde mehmet tatliya boyaticam:)) cok istiyorum sari yapmayi ve cok iyi olsun istiyorum oyüzden kendim evde boyamam..aslinda saclarim kirilgan bakalm artik bi riske giricez..

güvenilir bi kuaför canim..ama hic boyatmadim onda cok ismini duydum..insallah cuma günü boyaticam yuppiii i:)

Kuaforde yapıcaksan daha guzel ve guvenılır tabı canım..umarım ıstedgn sonucu alırsın
zaten sacının bır bolumunde test edıyorlar oryalı kaldrıyomu sacın kaldırmıyomu dye onlar ısın ehlı daha ıyı bılırler:) sonucunu banada yaz merak ettm:)

merhaba kızlar ben size bişe sorcam ben saçlarımı geçen salı boyadım ama loreal köpük boyayla hiç tutmadı saçlarım siyah şimdi yine boyamak istiyorum paletteyle ama ne kadar süre sonra boyıym yanmaması için 1 hafta geçse yeterli mi

mutlaka canim yazarim bende meraktan catliyorum aynen ya bende öyle diyim önce bi deneyin bi kisminda falan bakalim ne olcak :)

Burcum0 merakla beklemekteyız =)

saçını boyayıp tutmayan arkadasım dogal rengınmı syahtı yoksa boyamıydı?
sıyah boyalı sacı zaten acmaz kı hıcbır boya :S

merhabalar arkadaslar yardım edersiniz sevinecegim.bende dün saclarımı kahve aralara balyaj attırdım ama sonuc cok kötü simdi ben bu sacı nasıl düzeltebilirim çikolata karamel istiyordum:2:

ben daha önce saçımı hiç kendim boyamadım hep kuaförlere boyatırım.kuaförde boyanan saç nedense cok parlak oluyor. kızlar acaba boyanın içine parlaklaştırıcı bişey mi koyuyorlar aranız da bilen varsa paylaşabilir mi ?

Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar;

Benim saçım koyu kahve siyah gibi duruyor. Herkes çok yakıştırıyor ama ben biraz açmak istiyorum. sert ifadeden kurtulabilmek için. Bide saçımda kızıl parlamalar istemiyorum. Koyu kahve saça çok fark ettirmeyecek farklı bir dip boyası yapabilirmiyim. Biraz doğal olsun istiyorum bi ton fark etse yeter ama kızıl olmayan hangi reng var dip boyası olarak ne kullanmalı?

Ayrıca istediğim renk çok koyu yada çok açık bir renk değil VANESSA HUDGENS' in diplerdeki saçrengi gibi bilenler bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…