- 28 Mayıs 2008
- 4.281
- 3
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.161
kızlar saçlarım suan bakır kızıl dipleri cıkmış ver rengi açılmış durumda, ben bal köpüğü kahve köpüğü tonlarına geçmek istiyorum direk boyasam o rengi elde edermiyim turunculuk kalır mı fikri olan var mı
Eki Görüntüle 200002 Eki Görüntüle 200003
arkadaslar kendı resmımıde ekledım ıstedıgım rengıde sızce bu bana yakısırmı ve sarının uzerıne atsam tutarmı yardımcı olurmusunuz
kızlar saçlarım suan bakır kızıl dipleri cıkmış ver rengi açılmış durumda, ben bal köpüğü kahve köpüğü tonlarına geçmek istiyorum direk boyasam o rengi elde edermiyim turunculuk kalır mı fikri olan var mı
rica ederim.....cnm verdgn uzun cvp we bilgiler için tşk işime yarıcagnı umuyorm :) ( alıntı ypmayı untmsm)
sağol kabul ettiğin için lys,özel msj yollayamıyorum daha buradan yazayım dedim
ten beyaz,,yakışır...ama gözün uzun müddet alışamaz,onu da hesap etmelisn....(biraz daha açık tutar...)Eki Görüntüle 200002 Eki Görüntüle 200003
arkadaslar kendı resmımıde ekledım ıstedıgım rengıde sızce bu bana yakısırmı ve sarının uzerıne atsam tutarmı yardımcı olurmusunuz
kızlar yardım edin topikte açtım saçıma gölge yaptırdım hiç beğenmedim boya alıp evde kendim boyamak istiyorum üzerien hangi renk güzel olur bana hangi enk yakışır nolur yardımcı olun altın karamel güzel olurmu yada baska hangi renk olur resmimi burayada koyuyorumEki Görüntüle 202848 kızlar peki bu renk olurmu buda çok güzelmiş ne renk acaba bilen varmı kızlarEki Görüntüle 202861
yardım edecek yok mu