Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar saçımı loreal catıng bal köpüğüne boyucağım nasıl bir boya kullanan var mı çabuk akıyormu cevaplarınızı bekliyorum:KK61:

mrb kzlarrr.. bnm bi sorum olcak . ya bnm saçlarım karamel ve siyah ya da kızıl siyah renge boyamak istiyorum.önceden çikolata khve boyamştım ve 2 hfta snra tkrar karamele dönümştü acaba siyahta da aynı durum mu olur deneyen ya da fikri olan vrsa yardımcı olun lütfeeeeen

Kızlarr günaydııınnnn :79:
benim saçlarımın doğal rengi sarıydı, bi delilik edip kırmızıya boyamıştım.. 5 ay geçmesine rağmen hala akmadı gitti saçımdaki kırmızılar. Üniversite mezuniyetime az kaldı, kendi doğal rengimle gitmek istiyorum mezuniyetime :KK17: acaba saçımdaki kızıl akıp doğal rengime nasıl döner??? ne yapmam gerekir?? daha önce hiiiçç böyle konularla ilgim olmadığı için bilmiyorum :KK50:

tarçın bakır boyamalısın, ben birden kahveden döndüm bu renge, saçımı açtırmıştım çok beğenmeme rağmen alışamadım, boyattım. şimdi yine istiyorum aynı bakırı... bu kez saçımı yavaş yavaş açıyorum. röfle yaptım üstüne karamel boyadım bi süre sonrada kahve köpüğü boyadım 1 ay sonra tarçın bakırı boyayacağım.

kızlar merhaba kardeşimin aklına uyup saçımı kızıla boyattım kuaför renk tutmaz rengini açalım yıpranma olmicak özel bir yöntem uygulicam dedi baya orialle açtı saçımı işte ne yöntemi sonra kızıla boyadı şuan saçımda herrenk var ben bu saçdan siyah hariç nasıl kurtulabilirim cevaplarsanız çok mutlu olucam

semen 1930 . boya silici . yada arap sabunu kullanarak renkten 1 ay yada daha fazla sürede kurtulabilirsin . merve diye bir kuzenim delili k yapıp gercek sarıydı saçları siyaha boyadı boya siliciyle eski haline dönmüş sende dene istersen

Gunaydin kizlar..

Benim saclarim siyah.. Saclarimi actirmak istiyorum.. altin rengine..
Bir seans'ta acip ve boyanirmi aceba? Ben yurtdisinda yasiyorum ve Türkiyeye
geldigim zaman yaptirmak istiyorum?

önerilerinizi bekliyorum:KK54:

Bu saç rengini hangi boyayla elde edebilirim?
$Girls_Nina_Dobrev_018188_.jpg $Nina-Dobrev-nina-dobrev-8213695-1024-768.jpg

Eki Görüntüle 209798 sizce bu saç balyajlı mı aralarda kahveler var gibi sanki sizce nasıl tutturulr bu renk şimdiden teşekkürler.cep telefonuma attım kuaföre göstercem ama burdaki gibi belirgin görünmüyor.yıllardır bu rengi istedim ve tutturcam diye röfle üstüne röfle yaptırdım ama oda saçta kalıp kalıp duruyor homojen bir renk için gereken tekniğe balyaj diyorlarmış yeni öğrendim.yorumlarınızı bekliyorum.:KK52:

2-3 ayda bir röfle parası vermek istiyorsan yaptır. yok veremem dersen saçınının rengini açtır. güzel bir tona boyat. sonra da numarasını elıp hep evde boya. karar senin.

çok saol mersa liz.karar weremedim fırsatım olmadı bide.saçımın üstüne attırmak istiyorum en azından denerim ya.istediğim saç rengi şu aslında.alt rengi benim saç rengiyle aynı we hoş olmuş bence.

Eklentiler

• $platin sarı.jpg
    $platin sarı.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 85
  • $platin sarı 2.jpg
    $platin sarı 2.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 73
Eki Görüntüle 209798 sizce bu saç balyajlı mı aralarda kahveler var gibi sanki sizce nasıl tutturulr bu renk şimdiden teşekkürler.cep telefonuma attım kuaföre göstercem ama burdaki gibi belirgin görünmüyor.yıllardır bu rengi istedim ve tutturcam diye röfle üstüne röfle yaptırdım ama oda saçta kalıp kalıp duruyor homojen bir renk için gereken tekniğe balyaj diyorlarmış yeni öğrendim.yorumlarınızı bekliyorum.:KK52:

arkadaşlar cumartesi günü kuaföre gideceğim zamanım az kaldı lütfen bilgisi olan ,saçıyla cok uğraşan yada ben etrafta bu renkte saçları olan bayanları cok görüyordum.bu tonu tutturmam için ne demeliyim kuaföre, kayseride adam gibi yapmıyorlarki onun için donanımlı gitmek istiyorum bu sefer mağdur olmak istemiyorum

arkadaşlar cumartesi günü kuaföre gideceğim zamanım az kaldı lütfen bilgisi olan ,saçıyla cok uğraşan yada ben etrafta bu renkte saçları olan bayanları cok görüyordum.bu tonu tutturmam için ne demeliyim kuaföre, kayseride adam gibi yapmıyorlarki onun için donanımlı gitmek istiyorum bu sefer mağdur olmak istemiyorum

O renge ballı bisküvi deniyor öyle dersen anlar sanırım google a ballı bisküvi yaz bu kadın cıkıyor zaten

X