- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.181
kızlar saçımı loreal catıng bal köpüğüne boyucağım nasıl bir boya kullanan var mı çabuk akıyormu cevaplarınızı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2-3 ayda bir röfle parası vermek istiyorsan yaptır. yok veremem dersen saçınının rengini açtır. güzel bir tona boyat. sonra da numarasını elıp hep evde boya. karar senin.
Eki Görüntüle 209798 sizce bu saç balyajlı mı aralarda kahveler var gibi sanki sizce nasıl tutturulr bu renk şimdiden teşekkürler.cep telefonuma attım kuaföre göstercem ama burdaki gibi belirgin görünmüyor.yıllardır bu rengi istedim ve tutturcam diye röfle üstüne röfle yaptırdım ama oda saçta kalıp kalıp duruyor homojen bir renk için gereken tekniğe balyaj diyorlarmış yeni öğrendim.yorumlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar cumartesi günü kuaföre gideceğim zamanım az kaldı lütfen bilgisi olan ,saçıyla cok uğraşan yada ben etrafta bu renkte saçları olan bayanları cok görüyordum.bu tonu tutturmam için ne demeliyim kuaföre, kayseride adam gibi yapmıyorlarki onun için donanımlı gitmek istiyorum bu sefer mağdur olmak istemiyorum