- 6 Nisan 2011
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.141
merak ettiğim ve kafama taktığım bişey var saç boyalarının içine kına konabilirmi ?? evde açık kumral tonda boyam var içine koyu kahve kınayı koyayım çıkan rengi kulanayım diyorum ama cesaret edemedim daha.
yapmayın ikisi birbirine karışmaz zaten karışıp tutsa bile açık kumralın etkisi olmaz koyu renk baskın çıkar neden karıştırmak istiyorsunuz kınanız açık olsun diyemi kınayla karışan doğal yağlar bitkiler var netten yada forumdan tarif bulabilirsiniz ama unutmayın kınadan sonra saçınız boyada tutmaz kına saçınızdan tamamen çıkıp yani saç uzayıp kesilmeden boyada yapılmaz açmak isterseniz oryal açıcı hele hiç kullanamazsınız saçlar yanar yani kına doğal ve güzeldir ama sıkılırsanız üstüne işlem yapılmazmerak ettiğim ve kafama taktığım bişey var saç boyalarının içine kına konabilirmi ?? evde açık kumral tonda boyam var içine koyu kahve kınayı koyayım çıkan rengi kulanayım diyorum ama cesaret edemedim daha.
yapmayın ikisi birbirine karışmaz zaten karışıp tutsa bile açık kumralın etkisi olmaz koyu renk baskın çıkar neden karıştırmak istiyorsunuz kınanız açık olsun diyemi kınayla karışan doğal yağlar bitkiler var netten yada forumdan tarif bulabilirsiniz ama unutmayın kınadan sonra saçınız boyada tutmaz kına saçınızdan tamamen çıkıp yani saç uzayıp kesilmeden boyada yapılmaz açmak isterseniz oryal açıcı hele hiç kullanamazsınız saçlar yanar yani kına doğal ve güzeldir ama sıkılırsanız üstüne işlem yapılmaz
canım bence yapma kına bitkisel boya kimyasal ikisi birbirini tamamlamaz gibi geldi bana çünkü benim bildiğim kına saçta zaten bir gece falan durması gerekiyor. boyayı ise bir gece tutarsan kafan yanar. bilmiyorum bu konuda pek bilgim yok ama bana böyle geldi.
benda birşey isderim öğreneyim. röfleli sçımı evde gendi basıma boyarsam iki renkli olur deyil? mesela sarının bir tonuna boyamak isderim , açık kesdanedir saçım kesdane rengi daha goyu röfleler daha açık sarı olur.? deyil. ayrıca beyenmed,m olmadı deyelim reng dutmadı. tekrar kaç saat sonra ya da ne gadar sonra boyayabilirim saçımı?
bence üzerine boyarsanız mesela açık sarı yine de fazla bi değişme olmayacaktır. yanlış anlamadıysam röfleniz açık ve koyu kestane tonlarında ama açık sarı yapmak istiyorsanız rengini orialle açmanız gerekiyor yoksa tutacağını sanmıyorum çok fazla bi değişiklik olmaz. eğer yapayım yine de derseniz ve beğenmezseniz de üstünden en az 2 hafta geçmesi lazım bence hatta bir ay geçse daha iyi olur saçın yıpranmaması adına.
çog çog sağol bu dediğini dinneycem olmazsa 1 ay sonraya artık. yog çog acık sarı isdemem çnkü gaşlarım goyudur sırıdacak.
arkadaslar bi sorum olucak bilgisi olan varsa lütfen cevaplasin..
suan saclarim orta kahve renginde.. garnier 7.30 altin sarisi rengini aldim.. evde oksidanda var acaba boyarken biraz daha oksidan karistirsam dahami iyi tutar ?
yoksa yine garnier 8.0 numarali boyasini alip karistirsam dahami iyi bi renk ortaya cikar? ne önerirsiniz bana?