- 19 Şubat 2011
- 193
- 1
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.201
Eki Görüntüle 209798 sizce bu saç balyajlı mı aralarda kahveler var gibi sanki sizce nasıl tutturulr bu renk şimdiden teşekkürler.cep telefonuma attım kuaföre göstercem ama burdaki gibi belirgin görünmüyor.yıllardır bu rengi istedim ve tutturcam diye röfle üstüne röfle yaptırdım ama oda saçta kalıp kalıp duruyor homojen bir renk için gereken tekniğe balyaj diyorlarmış yeni öğrendim.yorumlarınızı bekliyorum.
O renge ballı bisküvi deniyor öyle dersen anlar sanırım google a ballı bisküvi yaz bu kadın cıkıyor zaten
o saç ballı bisküvi belki evet ama sen kuaförüne böyle anlatırsan zemine turuncuya yakın bir renk boyayıp üzerine alakasız balyajlar atarlar işini iyi bilen kuaför çok az maalesef...çok mağdur oldum ben zamanında sen de dikkat et cnmaslında fındık kabuğu üzerine çok sık röfle attırırsan bu renge yakınlaşırsın bence ama fındık kabuğunda dorelik çok çok az olcak resimdeki gibi.. kuaförün tutturabilir mi bilmiyorum :26:
arkadaşlar benim saçlarım doğal siyah birsürü kuaföre danıştım saçıma sarı röfle istiyorum diye.saçlarım hiç boyanmadığı için üstüne röfle olurmuş.kimisi saçlarını açık kumrala filan çewir dedi onun üstüne röfle attır dedi ama kuaförler öyle demiyo.saçın çok işlemden geçer yıpranır diyo.doğal saçın zaten üzerine röfle güzel tutarmış.ama ilk kez boyatacağım için cesaretim yok we kuaföre önce önlere filan bikaç paket atıp yakışıp yakışmayacağını görmek amacıyla atmasını istedim.ilerleyen haftalarda yapıcam.yakışırsa tamamen yaptırıcam.doğal saçın üstüne röfle yaptıranlar yazarsa sewinirim...
kizlar bu sac rengi tam olarak ne? birde nasil bu rengi elde ederim? benim saclarim cok siyah.
Peki siz rihnnaya bu sac rengini yakistirdinizmi?Benim tenimde bronz.Kizil istiyorum cok ama karar veremedim.