Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

merak ettiğim ve kafama taktığım bişey var saç boyalarının içine kına konabilirmi ?? evde açık kumral tonda boyam var içine koyu kahve kınayı koyayım çıkan rengi kulanayım diyorum ama cesaret edemedim daha.

merak ettiğim ve kafama taktığım bişey var saç boyalarının içine kına konabilirmi ?? evde açık kumral tonda boyam var içine koyu kahve kınayı koyayım çıkan rengi kulanayım diyorum ama cesaret edemedim daha.

canım bence yapma kına bitkisel boya kimyasal ikisi birbirini tamamlamaz gibi geldi bana çünkü benim bildiğim kına saçta zaten bir gece falan durması gerekiyor. boyayı ise bir gece tutarsan kafan yanar. bilmiyorum bu konuda pek bilgim yok ama bana böyle geldi.

yapmayın ikisi birbirine karışmaz zaten karışıp tutsa bile açık kumralın etkisi olmaz koyu renk baskın çıkar neden karıştırmak istiyorsunuz kınanız açık olsun diyemi kınayla karışan doğal yağlar bitkiler var netten yada forumdan tarif bulabilirsiniz ama unutmayın kınadan sonra saçınız boyada tutmaz kına saçınızdan tamamen çıkıp yani saç uzayıp kesilmeden boyada yapılmaz açmak isterseniz oryal açıcı hele hiç kullanamazsınız saçlar yanar yani kına doğal ve güzeldir ama sıkılırsanız üstüne işlem yapılmaz :KK50:

benda birşey isderim öğreneyim. röfleli sçımı evde gendi basıma boyarsam iki renkli olur deyil? mesela sarının bir tonuna boyamak isderim , açık kesdanedir saçım kesdane rengi daha goyu röfleler daha açık sarı olur.? deyil. ayrıca beyenmed,m olmadı deyelim reng dutmadı. tekrar kaç saat sonra ya da ne gadar sonra boyayabilirim saçımı?

yapmayın ikisi birbirine karışmaz zaten karışıp tutsa bile açık kumralın etkisi olmaz koyu renk baskın çıkar neden karıştırmak istiyorsunuz kınanız açık olsun diyemi kınayla karışan doğal yağlar bitkiler var netten yada forumdan tarif bulabilirsiniz ama unutmayın kınadan sonra saçınız boyada tutmaz kına saçınızdan tamamen çıkıp yani saç uzayıp kesilmeden boyada yapılmaz açmak isterseniz oryal açıcı hele hiç kullanamazsınız saçlar yanar yani kına doğal ve güzeldir ama sıkılırsanız üstüne işlem yapılmaz :KK50:

kına boyanın kurutucu etkisini azaltır diye düşündüm ondan karıştırmak istedim boyayı biraz koyulaştırmayı da düşünüyordum ama haklısınız arkdaşlar sağolun aycangülün boya günü 9 mayısda :) gidip kuaförde istediğim rengi yapayım daha iyi olur. :KK31:

canım bence yapma kına bitkisel boya kimyasal ikisi birbirini tamamlamaz gibi geldi bana çünkü benim bildiğim kına saçta zaten bir gece falan durması gerekiyor. boyayı ise bir gece tutarsan kafan yanar. bilmiyorum bu konuda pek bilgim yok ama bana böyle geldi.

evet haklısın yorumlarınız okudum ve bi DAANK geldi :)))

benda birşey isderim öğreneyim. röfleli sçımı evde gendi basıma boyarsam iki renkli olur deyil? mesela sarının bir tonuna boyamak isderim , açık kesdanedir saçım kesdane rengi daha goyu röfleler daha açık sarı olur.? deyil. ayrıca beyenmed,m olmadı deyelim reng dutmadı. tekrar kaç saat sonra ya da ne gadar sonra boyayabilirim saçımı?

bence üzerine boyarsanız mesela açık sarı yine de fazla bi değişme olmayacaktır. yanlış anlamadıysam röfleniz açık ve koyu kestane tonlarında ama açık sarı yapmak istiyorsanız rengini orialle açmanız gerekiyor yoksa tutacağını sanmıyorum çok fazla bi değişiklik olmaz. eğer yapayım yine de derseniz ve beğenmezseniz de üstünden en az 2 hafta geçmesi lazım bence hatta bir ay geçse daha iyi olur saçın yıpranmaması adına.

bence üzerine boyarsanız mesela açık sarı yine de fazla bi değişme olmayacaktır. yanlış anlamadıysam röfleniz açık ve koyu kestane tonlarında ama açık sarı yapmak istiyorsanız rengini orialle açmanız gerekiyor yoksa tutacağını sanmıyorum çok fazla bi değişiklik olmaz. eğer yapayım yine de derseniz ve beğenmezseniz de üstünden en az 2 hafta geçmesi lazım bence hatta bir ay geçse daha iyi olur saçın yıpranmaması adına.

çog çog sağol bu dediğini dinneycem olmazsa 1 ay sonraya artık. yog çog acık sarı isdemem çnkü gaşlarım goyudur sırıdacak.

arkadaslar bi sorum olucak bilgisi olan varsa lütfen cevaplasin..

suan saclarim orta kahve renginde.. garnier 7.30 altin sarisi rengini aldim.. evde oksidanda var acaba boyarken biraz daha oksidan karistirsam dahami iyi tutar ?

yoksa yine garnier 8.0 numarali boyasini alip karistirsam dahami iyi bi renk ortaya cikar? ne önerirsiniz bana?

2 3 gun once boyatmıstım sacımı tarçın bakır ve soğan kabuğu karışmı koyu bakır bişi oldu kızılımsı gibi fakat sımdı bıraz daha acak ıstıorum resım eklemeı bılmıorum bılsem gostercem :KK43:

Son düzenleme:
arkadaslar bi sorum olucak bilgisi olan varsa lütfen cevaplasin..

suan saclarim orta kahve renginde.. garnier 7.30 altin sarisi rengini aldim.. evde oksidanda var acaba boyarken biraz daha oksidan karistirsam dahami iyi tutar ?

yoksa yine garnier 8.0 numarali boyasini alip karistirsam dahami iyi bi renk ortaya cikar? ne önerirsiniz bana?

bence hiçbirini yapma önceki saçım çikolata kahvesiydi palettenin acık karamelini aldım yine çikolata kahvesi çıktı iki yıkamadada aktı şuan kendi saçım gibi duruyo beyazlarıda kapatmadı en iyisi kuaförde boyatmak ben öyle yapcam

Arkadaşlar saçım 4 ay öncesi siyahtı kahve yapmak için kuaförde açtılar ama istediğim renk olmadı kahve aktı ve bakır rengi oldu.Bunun üzerine kapansın diye palette 4-0 kahveye boyadım koyu kahve aslında siyaha yakın bir renk oldu.Şimdi bayağı bir aktılar diplerim kendi saçım, aralarda açık kahve balyaj gibi bir görüntü oldu.Şuan istediğim ise, eskiden kullandığım kızıl renk acaba evde boyasam tutarmı, yine kafamda farklı renklermi oluşur.Önerebileceğiniz kızıl renklerde varsa bana yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben. benim saçım palettenin tarçın bakırının bi ton koyusu ama dipleri geldi ve kuaföre para vermek istemiyorum. 8-77 tarçın bakıra boyasam nasıl bi renk ortaya çıkar? açık olmasını istemiyorum kutu üzerindeki gibi bi renk istemiyorum. fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.

benim saçım turuncu sarı arası çok kötü bi hal aldı saçımı koyu küllü sarı yapmak istiyorum ne yapmam lazım kafam çok karışık:18:

lorealin 8 numarasını kuullanan varmı.bir bayanda gördüm çok hoşuma gitti..bişey daha vanilya sarısı ve balköpüğü rengi karıştırsam nasıl olur

kızlar benim saçımda röfle var ama beğenmiyorum diplerim oldukça çıktı çünkü 7 ay geçti boyatalı ama yıprandığı için bi daha boyatmaya cesaret edemedim bir de uzatmak istiyorum çümkü röfle yaptırmadan uzun açlarım vardı sonra kestirdim:KK43: ben açık kumral istiyorum ama yeşile döner mi acaba o zaman da

X