- 1 Ocak 2009
- 1.643
- 47
-
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.101
saçına boya silici uygula . ardından igora 6.888 ile 5.998 rengini yuzde 6 lık oksıdanıyla karıştırıp uygula .boşuna açtırıp saglıgından olma saçının .
küllümangocum sen bilirsin sana sorayım, saç eğer açık tondaysa ve yüzde 3lük oksidanla tutarsa az mı yıpranır?
verite karıştırılan boyadaki amonyak yuzdesi düşükse tabi daha az yıpratır . ben indolanın yüzde 2 lik oksıdanını kullanıyorum tonlama için . wellanın pastel tonlaması içinde 1.9 luk oksıdanı var. amacın açık saça tonlamaysa eğer dahada düşük oksıdanı ve sadece tonlama için olan düşük amonyaklı boyaları tercih etmelisin .
berry fotoları gordum . şimdi parlak ve saglıklı dursada zamanla saçın rengi ve kımyası bozulmaya başlayacak. şuanki saglıgına ve parlaklıgına kanıpta boyama derim .
Anladım doğallığını bozma diyorsun eşim gibiben 6.1 kullandım. tavsıye etmiyorum. zemin rengi zaten 5 6 tonlarında. ultra açıcıda oksıdan yuzde 7.5 luk. saçına zarar verir boş yere .
sarı alman papatyasını kaynat. fısfıslı bır şişeye koy . saçını ıslat dışarı çıkarken. ama yaz mevsiminde deniz kenarında daha ıyı olur. lush ta papatya sabunu var kumral saçlar için. ama ne derece etkili bilmiyorum.