Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

saçına boya silici uygula . ardından igora 6.888 ile 5.998 rengini yuzde 6 lık oksıdanıyla karıştırıp uygula .boşuna açtırıp saglıgından olma saçının .

Teşekkür ederim, açıcıdan korkuyorum yanacak vs diye. bu boya silici hakkında hiç fikrim yok nerede satılıyor, saçımı yakma vb riskleri var mı acaba...

küllü mangocum ben kumrallıktan ziyade biraz açmak ve akaju tonu denemek istiyorum.Saçlarım konusunda çok hassasım hep gölge yaptırırdım 3 kere boyadım şimdiye kadar komple hiç açılmadı silici kullanılmadı.Kuaförler boyama diyor güneşte kızıl kahve oluyor

lacivert forumda başlık açmıştım boya silici hakkında. bulursan bilgi edinebilirsin . kesinlikle saça zararı yok.
berry koydugun fotolardaki boyalarla boyarsan saçın hem koyu olup hemde yıpranacaktır .
saçım koyu kumral dedin yani 6 tonunda. loreal castıngler 1 ton açar . o yuzden sana koyu olması ıhtımaline karşılık loreal castıng 834 amber sarı rengini öneririm . yada amber bal 734 ile 834 rengini karıştırıp uygulayabılırsın .
bu renkler turkıyede var mı bilmiyorum. ama boyayıpta pişman olmaktansa aramaya veya yurtdışından getirtmeye değer . ablam çok memnundu renginden , saglıgından , parlaklıgından . yine sen bilirsin. benim için en önemli şey saçın saglıgı çünkü .

yani bu boyalrla bu iş hallolmaz diyorsun castingte karıştırma olduğunu bilmiyordum saçımda sanırım 5 ile 6 arası

boyaların markası ve özellikleri aynıysa karıştırılabilir . 834 açık , 734 te koyu gelirse dıye ikisini karıştır dedim . dedigin gibi istedigin renk için değmez kalıcı boya kullanmaya . en azından boya saçından akana kadar hevesinide almış olursun. nasıl durdugunuda görmüş olursun .

küllümangocum sen bilirsin sana sorayım, saç eğer açık tondaysa ve yüzde 3lük oksidanla tutarsa az mı yıpranır?

bu flaşlı hali loreal preference havana amber 6.35

Ancak kapalı ortamda saçıma çok yakı ve gün ışığında ancak belli belki saçımın tamamını boyarsam daha farklı dururdu:97:

küllümangocum sen bilirsin sana sorayım, saç eğer açık tondaysa ve yüzde 3lük oksidanla tutarsa az mı yıpranır?

verite karıştırılan boyadaki amonyak yuzdesi düşükse tabi daha az yıpratır . ben indolanın yüzde 2 lik oksıdanını kullanıyorum tonlama için . wellanın pastel tonlaması içinde 1.9 luk oksıdanı var. amacın açık saça tonlamaysa eğer dahada düşük oksıdanı ve sadece tonlama için olan düşük amonyaklı boyaları tercih etmelisin .
berry fotoları gordum . şimdi parlak ve saglıklı dursada zamanla saçın rengi ve kımyası bozulmaya başlayacak. şuanki saglıgına ve parlaklıgına kanıpta boyama derim .

merhabalar ben de bir şey sorsam cevaplar mısınız acaba.. saçlarımda şuanda kumral boya var ama bakır yansımalı, güneşte altın yansımaları falan var hatta resim de ekleyeceğim.. ben artık bakır yansıma istemiyorum, doğallığı olmuyor gibi geliyor çünkü bu yüzden hazır dipboyam da gelmişken acaba küllü bir renkle mi boyasam diyorum. sizce hangi küllü ile boyasam?
bu saçımın 2 ay önceki hali;

böyle iken dipboyamı palette altın parılıtılı toffee ile yapmıştım. boyandıktan hemen sonra böyle idi;

şimdi de böyle;

aslında bazen bakırlık yok gibi çok tatlı bir kumral gibi gözüküyor ama genelde bu bakırlık var.. bir de aslında saçlarımın şu renge yaklaşmasını çok isterdim, bilmem elde edebilir miyim ama?

istediğim rengi göz önünde bulundurarak bana şimdiki boyam için ne tavsiye edersiniz acaba?

tşkler canım cevabın için. tonlamadan kasıt aynı rengi sürekli boyamak mı? mesela bakır sürekli akıyor sürekli boyamak da zararlı, aynı rengi üst üste geçmek için 3lük yeterli oluyor mu? koyu çıkarıyor mu renkleri? tşkler yine =)

verite bakır kullanıyorsan, akmasından şikayetçiysen igorada 9.5-777 var tonlama için . bununla yüzde 3 lük hatta daha düşük oksıdanla karıştırıp saça tonlama yapablirsin . igorada 9.5 serisi tonlama için düşük amonyaklı boyasıdır.dipleri yüzde 6 lık normal kullandıgın boya ,uçları dedigim gibi boyarsan canlı bakır rengini korursun saçı çok yıpratmadan.

Küllümango dediğin boyalara baktım 834 benim ton değil,uzantıdaki 4 ler bakır yansımayı ifade ediyor ben akaju yansıma istiyorum yada dore.634 fena değil ama koyu olur o da

Son düzenleme:
berry 634 te de bakırlık var:) 834 ün 2 ton koyusu . kutunun ustundeki gibi çıkmaz açık renklerde zaten . akaju olan 535 rengi var loreal castıngde. ama çok fark olmaz sadece yansıma verir saçına .

Merhaba küllümango benim de bir sorum olacaktı..
Kızıl , kumral , karamel , kestane vs.. neredeyse hepsini denedim.
Ve en son karamele dönerken saclarımın bazı kısımları yandı ince telli saclara sahibim..
Neredeyse 1 senedir boyamıyorum ve boya olan kısımlar uclarda kaldı.
Hic bugüne kadar sarı tonlarını denemedim..
İstedigim küllü acık kumralın üzerine sık röfle ama üstlerin tam dipten olmasını istemiyorum ve ne tonda olabilir onu bilmiyorum ve saclarım cok yıpranır mı? onu da bilemiyorum.. :26:

Son düzenleme:
küllümango çoö teşekkürler loreal ultra açıcı 6.1 hakkında ne düşünüyorsun ve papatya ile nasıl açarım saçımı:26:

ben 6.1 kullandım. tavsıye etmiyorum. zemin rengi zaten 5 6 tonlarında. ultra açıcıda oksıdan yuzde 7.5 luk. saçına zarar verir boş yere .
sarı alman papatyasını kaynat. fısfıslı bır şişeye koy . saçını ıslat dışarı çıkarken. ama yaz mevsiminde deniz kenarında daha ıyı olur. lush ta papatya sabunu var kumral saçlar için. ama ne derece etkili bilmiyorum.

Anladım doğallığını bozma diyorsun eşim gibialman papatyası denemiştim hafif açmıştı geçen seneyani kaldıık koyu kumral:97:

JOHN FRİEDA nın blonder şampuanı var onun hakkında bilgin var mı ?o da papatya içeriyormuş yıkadıkça rengi açılıyormuş saçların güneşten açılmış gibi oluyormuş:78:

bende doğallıktan yanayım . john fredia ürünlerini kullanmadım. denemek için pahalı geliyor bana . öyle birşey duşunuyorsan eğer lushtaki papatya sabununu deneyebilirsin.dedigim gibi bir değişiklik duşunuyorsanda geçici boyalarla biraz idare edebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…