- 28 Mayıs 2008
- 4.281
- 3
- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz sabunu ve karbonatı duydum googledan aratırsan bulursun.
beyaz sabunu ve karbonatı duydum googledan aratırsan bulursun.
Merhaba kızlar ben esmer tenliyim,siyah saçın beni boğacağını bile bile saçımdaki kızıllıktan kurtulmanın başka yolu yok diye koyu kahveye boyadım bir hafta önce,bilirsiniz koyu kahve bildiğin siyah tutar,ki öyle oldu ve gerçekten boğdu yüzümü.zamanla solar akar diyordum ama akmıyor da,ben böyle kara kız gibi kalmak istemiyorum kaşlar kara,gözler kara,ten esmer,saç da kara olunca gerçekten hoş görünmedi.:2:
benim doğal saçım koyu kumral,ve yine o haline dönmesini istiyorum.bir kuaföre gittim,saçlarınızı açarız ama çok yıpranır belki de elinizde kalır,kökten kopmalar başlar deyip boyamak istemediler.tabi kendi başlarına bela almak istemediler haklı olarak.yani hangi kuaföre gitsem böyle diyeceğinden eminim. ne yapmalıyım kızlar sizce?başka bir çözümü yok mudur?saçımı nasıl açabilirim
canım ben de istiyorum sarı röfle ama ben bildiğin kara kaş kara gözüm yani yüzüm çok esmer değil senin gibiyim yalnız benim kaşlar senden kalın şu var bu gösterdiğin renkler sana gayet güzel oluır ama bunlar gibi değil de sinem kobal sarısı doğal duruyor ama sarı bunlar kahve tonları bence eğer dediğini yanlış anlamadıysam tabi ben de bildiğin platin sarı yaptırcam röfleyi ayrıca fiyatlar da şehrine göre değişir ben adanada sordum 100 dediler
bu arada madamerica yanındaki bayanın saç rengide çok güzelll ne renk acaba
arkadaşlar benim saçlarımda röfle var diplerden 2 parmak uzadı diplerim çok koyu duruyor diye kuaförüme gittim o da daha röfle yapmayalım açalım dedi ama şimdide diplerim turuncu duruyor şimdi röfle yaptıramam nasıl bir çözüm bulmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkür ederim canım ilgine tavsiyelerine uyacağım sarı saçtanda vazgeçemiyorum bekliycem artık :79:bu gibi durumla karşılaştım hemen röfle yapma bencede tabi saçın aşrı yıpranır benimde dipler turucu olmuştu aynı kuaföre çekinmeden gittim tekrar ve dip boyanı kullendirelim biraz dedi demaz olaydı tabiiii diplerimi boyadı ama yıkanırken ki dip boyasısarı yerlere bulaştı resmen yeşillendi saçlarım kriz geçirdim küllülü hafif alalım deyip birde cila yaparken saçlarım iyice yıprandı ama küllüğü geçmedi uzun bir süreden sonra ehh işte atlattım ... hoş saçlarım kızıl şuan :) sana tavsiyem işini iyi yapan bir kuaför bul canım... diplerinin rengini fazla kırmışlar rengini ki turuncu olmuş canım kesinlikle uyar kuaförü çırağa kalfaya bırakmasın saçını direk işin ehline yaptır sona benim gibi olursun inan dorelik daha iyi küllülükten kork derim turunculuğu alan şampuanlar var bir kaç yıkamada düzelir bence .... güzellikle kal canım
Eki Görüntüle 189621 Eki Görüntüle 189622 Eki Görüntüle 189623 Eki Görüntüle 189624 Eki Görüntüle 189625
bu saç renklerini çok beğeniyorum. bu tonlarda bi sarıyı kuaföre yaptırıcam sizce hangisi güzel. ben beyaz tenliyim. saçımda boya var ama yaklaşık bir yıllık bayağı aktı o yüzden. bir de kuaföre ne demem gerekiyor. hepsi tutturamıyo aynı renkleri. o yüzden çok iyi tarif etmem lazım.korkuyorum turuncu falan olacak diye. kuaföre gitmeden önce size sormak istedim arkadaşlar..
beyaz tenliysen en son resim cok iyi bence.