Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar saçlarım suan bakır kızıl dipleri cıkmış ver rengi açılmış durumda, ben bal köpüğü kahve köpüğü tonlarına geçmek istiyorum direk boyasam o rengi elde edermiyim turunculuk kalır mı fikri olan var mı

kızlar saçlarım suan bakır kızıl dipleri cıkmış ver rengi açılmış durumda, ben bal köpüğü kahve köpüğü tonlarına geçmek istiyorum direk boyasam o rengi elde edermiyim turunculuk kalır mı fikri olan var mı

aynı şeyi ben de çok mrk ediyorum, tarçın bakır bayağı akmış vaziyette şu anda.diplerinden kendi rengim (açık kumral) geldi. açıcı kullanmadan bal köpüğü tonlarına boyanabilir mi, turunculuk kalır mı?bilen varsa yardımcı olursa sevnirim.

Selam kızlar kendi saçım yaklaşık 4 parmak kadar açık kahve diğer kalan uçlarıda küllü açık altın sarısı. külllü sarı aldım ve çok açık küllü kumral aldım 2sini karıştırmayı düşünüyorum. küllü kumral elde etmek istiyorum çünkü Fakat Diplerimi nekadar süre bekletmeliyim onu çözemedim. yardımcı olursanız çok sevinirim önce diplerimimi boyayım yoksa uçlarımı karar veremedim doğrusu yardımınıza ihtiyacım var.:26:

Eki Görüntüle 200002 Eki Görüntüle 200003
arkadaslar kendı resmımıde ekledım ıstedıgım rengıde sızce bu bana yakısırmı ve sarının uzerıne atsam tutarmı yardımcı olurmusunuz

bu super tutar zemin ıyı cunkude bak ben kızılım ve bıldıgın kor ates kızılı bende sıkıldım 6 senedır acık kullu kumrala donucem anamdan emdığım sut burnumdan geldı sacımda kalca hızasında:KK43::2::KK5:

kızlar yardım edin topikte açtım saçıma gölge yaptırdım hiç beğenmedim boya alıp evde kendim boyamak istiyorum üzerien hangi renk güzel olur bana hangi enk yakışır nolur yardımcı olun altın karamel güzel olurmu yada baska hangi renk olur resmimi burayada koyuyorumEki Görüntüle 202848 kızlar peki bu renk olurmu buda çok güzelmiş ne renk acaba bilen varmı kızlarEki Görüntüle 202861

Son düzenleme:
Ya ben evde kendim boyayamıyorum saçlarımı illa biri olucak.Arkalrında çok zorlanıyorum .Bunun bi taktiği var mı bi yardımcı olsanız güzel arkadaşlarım:kk77:

kızlar yardım edin topikte açtım saçıma gölge yaptırdım hiç beğenmedim boya alıp evde kendim boyamak istiyorum üzerien hangi renk güzel olur bana hangi enk yakışır nolur yardımcı olun altın karamel güzel olurmu yada baska hangi renk olur resmimi burayada koyuyorumEki Görüntüle 202848 kızlar peki bu renk olurmu buda çok güzelmiş ne renk acaba bilen varmı kızlarEki Görüntüle 202861

balyaj var bu saçta,,,

ben 5-6 sene kızıl kullanmıştım ilkinde kuaföre yaptırdım,sonra bikaç sene arkadaşlara boyattım sonra kendim yapmaya başladım,insan alışıyo hemen.kızıldan kopalı bir sene oluyo :KK66:

X