Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

slmlaar yaa size bi şey danışıcam kızlarr benim saçım koyu kumrala boyamıştım 4 ay önce sonrasında gecende platin renk vurdum saçımın dipleri çok kötü oldu dünde saçımı bal kumral ile platin karısımına boyadım nevacolorun saçlarımın uclarıda hala renk değişimi olmadı sinir olduumm aslında bakırlı sarılı yansımalı bi renk olsun istiorum yardım edinn naapmam lasım.

Slm kızlar lütfen bilgisi olan bana yardım etsin bundan 3 ay önce kuaförde saçımı karamele boyadım ama aktıkça bakır rengi oldu igrenç hiç sevmiyorum,şimdi evde kendim boyamak istiyorum açık renkleri sevmiyorum ama çokta koyu olsun istemiyorum voilanın koyu karamel gibi bir rengi varmış sizce boyasam çok koyu olur mu siyah derecesinde olursa ölürüm..

kızlar herkese slm yeni gördüm konuyu saçımı sarıya boyamak istiyorum ama kararsızım daha önce hiç boyamadım ve korkuyorum beyazlamaya müsait bi saçım var daha çok beyazlar mı
lütfen tecrübesi olanlar burayaa biraz daha beyazlasın öyle mi boyayayım renk konusunda da korkuyorum tutturamam istediğim rengi diye yardmmm nolurr

mrb küllümango banada bi el at olur mu ? =)
saçım küllü sarıydı uçlarında azcık sarılar vardı çok doğaldı ve ben gttim palettenin sarıya dönük bi rengini aldm ve hatrlamıorum sonra kafam havuç gibi turuncu oldu korktum ve lorealin sarısını aldım saç rengim çok hoş duruyo ama yüzümü soluk gösteriyo ben eski saç rengimi geri istiyorum=( ne olur küllü sarı saç boyalarından önerebilecein marka varmıdır.. turuncu olsun istemiorm tekrardan
saçlarımı iki kere boyadım ve onun öncesinde permada vardı artık çok yıpransın istemiyorum bildiğim iyi bir kuaförde yok ne olur yardımcı olurmusun???=(

kızlar sizlerde yardımcı olursanız çok iyi olur çünki saçlarım uzun belime kadar.. artık yıpransın istemiorm=(

kızlarr dugunmden önce sacımı boyattım acıldı bu hale geldii(siyah ceketli olan bnmm)
ama su tonlarda ıstıyorm evde boyayablrmıyım sızcee yada bu renkler nee guvenemyıorumda kuaförleree özellkle ilk resmdeki gibi istiyormmm... anlıycagnz acık renk ama doğal görnmesnı ıstıormm napcmmm??

Eklentiler

• $dalgaaa.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $06_kanald_kucuk_sirlar_sinem_kobal.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $Doutzen-Kroes-040745.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $3490374670_935371459c_o.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
kızlar neden kimseden ses yok saçlarımı sarıya boyamak istiyorum ama petek dinçöz gibi sarı istiyorum fakat saçım koyu kestane kaşlarım da siyahh yanlış tercih belki ama sarı da sarı anacım peki röfle yada mech mi yaptırsam? fikri olanlar noolurr yardımm

bence çok açık tonlarda değilde mesela sinem kobalın hani dizideki gibi tonlarda röfle yaptırabilirsin. evde sarı yapmak zor oluyor ben çok denedim biliyorum. ya turunculuk oluyor ya tuhaf bi renk çıkıyor. ama balyaj röfle vs daha iyi bence. kaş rengini de hafif kırdırırsın oldu bitti.

canım sağol verdiğin bilgi için...ya bi de tam bilmiyorum röfle meç bunlardan hangisi daha iyi olur yada bunların tam farkı nedir?ya belki çok cahil gibi görünüyorum ama şimdiye kadar doğaldan yanayken pek merak etmemiştim ve artık değişiklik istiyorum:26:

off 4. fotodaki kız da saç rengide harikaymışşş bende böyle bi renk istiorum ama herkese de gitmez kii çok tereddüt ediorum nasıl olur diye.. sonuçta saçı açtırmak gerekio beğenmeyip tekrar koyuya dönersem çook yıpranacak diye korkuyorum (( saçlarım belime kadar kestirmek de istemiorum yaniii

saçlarım röfleliydi yıllardır.iki kez igora 7.77 ile palette 8.77 yi karıstırarak boyadım.. ama çok bakır oldu,turuncu gibi..onu sarımsı acık bir bakır nasıl yaparım?

Bugün voilanın kahve serisinden cappucino rengi boyayı aldım boyadım ama saçım kumral olmasına rağmen nerdeyse siyaha yakın bi renk oldu allahtan ekspressoyu almamışım :26: kutunun üstündeki rrenge aldanmayın yani

kızlar saçlarım koyu kumral.sıkıldım yarın açıcıyla açıp açık bir renge boyamak istiyorum.
Soru 1: palette açıcı mı koleston açıcı mı?
Soru2:üstüne koyu sarı açık kumral bi renk istiyorum.açıcı üstüne boyayınca turuncu ya da yeşil olmayan bir renk tavsiye edin noluuuuuy! :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…