Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar hep kızıl kullandın saçımı ama yaza düğünüm var ve kumral olmak istiyorum ya aslında tam da beyonce gibi olmak istiyorum..ben esmerim ama gerçek esmer yani :)..esmer tenli olup saçını açık tonlara boyayanlar resim ekleyebilirler mi?önerileriniz nedir?

kızlar saç rengim balköpüğü güneşte sanki çok açık bakır gibi duruyor evde kendim boyamıştım tenim buğday bu renk güzel oldu ama bu sıralarda saçımda sürekli değişiklikler yapmak istiyorum bugünde garnier 7 64 bakır alevi ve 7 kumral renklerini aldım eve gelip biraz araştırdığımda bu rengin daha çok kızıl içerdiğini gördüm bu iki boyayı karıştırsam nasıl bir renk elde ederim yada bakır alevinin yarısını kullansam bakır olu mu yardım lütfen :44:

mrb kızlar saçlarım koleston kızıl büyü renginde biraz sıkıldımda farklı bi renk düşünüyorum gözlerim yeşile yakın ela buğday tenliyim ne renk önerirsiniz fikirleriniz benim için önemliii.....

kızlar ben bi halt ettim saçımla ilgili..saçım normal kahverengiydi açık kahvede denebilir.ben gittim bir akıl geldi kzılayd amoda carşısında bi dükkana orda çalışan bir kızın saç rengine bayıldım sordum selectiv diye bir markayla boyamış renke böyle bakır sarı gibi hani dedim acaba yazın röfle olmasada böylemi yapsam bu sefer dedim ben bir akıl aldım boyayı..

bana iki renk verdiler ilk bunla yap diye olsun bakır kızıl gibi ilk 4-5 gün güzeldi sonra soldu gitti kızıl kaldı resmen pişman oldum..bana tabi geldiler bir koaföre sordum dikmende ama öyle abartılı bir yer değil bakalım ne dicekler diye.bu saça röfle attırsam nasıl işlem olur dedim .ilk kusturmamız gerek dedi sonr abir boya sonrada röfle atarız dedi. saçım kısa bu arada ..fiyat dedim 220 olur dedi..oha dedim yanii.düşündüm o gün en iyisi evde ben yapim yine kadınlar kulübünü okuya okuya gittim kolestonun röfle setini aldım ordaki çalışan dedi bunla açıyolar dedi eminmisin felan dedim evet dedi.peki üstüne n eboyasam olur hani kızıllık gitsin diye dedim aklımdakini söledi küllü renkler alırısn wellanın açık küllü kumralını..röfel setini iki paket tabi saçım sık sürdüm olsun iğrenç bir çok açık turuncu ödüm koptu..neyse boyayı sürdüm sonra 1 saat bekledim gitti gibi o turunculuk ama sanki saçımda yeşillik var gibi bi hoş bu nasıl gider allah aşkına yani bir enteresanlık var kafamda..napmma lazım

Merhaba kizlar,
Ben sacima kina yakmistim daha sonra kizil olmak istedigimde kuafor oryalle akitti kinayi ve sacim turuncu oldu. bunun uzerine yaptigim her boyama akti gitti. kahverengi bile en fazla 1 hafta duruyor sacimda daha sonra turuncular cikiyor . surekli boyatmak istemiyorum ve 3 aydir bu problemle ugrasiyorum.
kizlar bir akil verin ne yapmaliyim neden boyle oluyorrr???

merhaba kk nın güzelleri:) ben nerden baslıycam nasıl bitiricem hiç bilmiyorum.:) düğünmden önce yazın güneste baya bı acılms olan sacımı kahveye boyadım. düğünmden snra balayında güneşi gören sacım yne acıldı $199166_10150131929823104_682763103_6592052_5002614_n.jpg şekilde gördüğnz gibi siyah ceketli olan benm kocişimn yanndaki:) koyu yapmk ıstemıyorum cnkü sacım güneşte hemen atıyor boyayı.açıkta da endişelerm var bıkez sarı yaptrdıım kuaför mahvettı sacımı.smdi zemini acık yada küllü kumral tonlarda boyayıp baby sarı dedikleri doğal bı sarı tonlrdnda balyaj attrmak ıstıyorm sizce bana yakısırmı ve nekadara patlar bana? beğendğm renkler bu tonlrda $Fergie_monta_cuenta.jpg $2000714839200595623rs.jpg $dalgaaa.jpg Eki Görüntüle 176771

merhaba kk nın güzelleri:) ben nerden baslıycam nasıl bitiricem hiç bilmiyorum.:) düğünmden önce yazın güneste baya bı acılms olan sacımı kahveye boyadım. düğünmden snra balayında güneşi gören sacım yne acıldı Eki Görüntüle 176767 şekilde gördüğnz gibi siyah ceketli olan benm kocişimn yanndaki:) koyu yapmk ıstemıyorum cnkü sacım güneşte hemen atıyor boyayı.açıkta da endişelerm var bıkez sarı yaptrdıım kuaför mahvettı sacımı.smdi zemini acık yada küllü kumral tonlarda boyayıp baby sarı dedikleri doğal bı sarı tonlrdnda balyaj attrmak ıstıyorm sizce bana yakısırmı ve nekadara patlar bana? beğendğm renkler bu tonlrdaEki Görüntüle 176768 Eki Görüntüle 176769 Eki Görüntüle 176770 Eki Görüntüle 176771

canım ben de istiyorum sarı röfle ama ben bildiğin kara kaş kara gözüm yani yüzüm çok esmer değil senin gibiyim yalnız benim kaşlar senden kalın:nazar: şu var bu gösterdiğin renkler sana gayet güzel oluır ama bunlar gibi değil de sinem kobal sarısı doğal duruyor ama sarı:KK34: bunlar kahve tonları bence eğer dediğini yanlış anlamadıysam tabi:KK1::KK1: ben de bildiğin platin sarı yaptırcam röfleyi:21::21: ayrıca fiyatlar da şehrine göre değişir ben adanada sordum 100 dediler:KK34::KK34:

Kızlar ben daha önce saç rengimi paylaşmıştım gittim boyattım sonunda sizinle paylaşmak istedim :KK66:

coversv8dx6vb5.jpg

By aebilgin at 2011-03-17

şu renge çok yakın bişey olduu ama çok begendim saçlarımı . ne renk oldugunu bilmiyorum ama çok güzel yaptı kuaförüm isteyene gönül rahatlıgıyla kuaför tavsiye edebilirim istanbul taksimde :KK66:

merhaba kk nın güzelleri:) ben nerden baslıycam nasıl bitiricem hiç bilmiyorum.:) düğünmden önce yazın güneste baya bı acılms olan sacımı kahveye boyadım. düğünmden snra balayında güneşi gören sacım yne acıldı Eki Görüntüle 176767 şekilde gördüğnz gibi siyah ceketli olan benm kocişimn yanndaki:) koyu yapmk ıstemıyorum cnkü sacım güneşte hemen atıyor boyayı.açıkta da endişelerm var bıkez sarı yaptrdıım kuaför mahvettı sacımı.smdi zemini acık yada küllü kumral tonlarda boyayıp baby sarı dedikleri doğal bı sarı tonlrdnda balyaj attrmak ıstıyorm sizce bana yakısırmı ve nekadara patlar bana? beğendğm renkler bu tonlrdaEki Görüntüle 176768 Eki Görüntüle 176769 Eki Görüntüle 176770 Eki Görüntüle 176771

bu arada madamerica yanındaki bayanın saç rengide çok güzelll:nazar::nazar::KK69::KK69: ne renk acaba :KK1::KK1:

kızlar ben bi halt ettim saçımla ilgili..saçım normal kahverengiydi açık kahvede denebilir.ben gittim bir akıl geldi kzılayd amoda carşısında bi dükkana orda çalışan bir kızın saç rengine bayıldım sordum selectiv diye bir markayla boyamış renke böyle bakır sarı gibi hani dedim acaba yazın röfle olmasada böylemi yapsam bu sefer dedim ben bir akıl aldım boyayı..

bana iki renk verdiler ilk bunla yap diye olsun bakır kızıl gibi ilk 4-5 gün güzeldi sonra soldu gitti kızıl kaldı resmen pişman oldum..bana tabi geldiler bir koaföre sordum dikmende ama öyle abartılı bir yer değil bakalım ne dicekler diye.bu saça röfle attırsam nasıl işlem olur dedim .ilk kusturmamız gerek dedi sonr abir boya sonrada röfle atarız dedi. saçım kısa bu arada ..fiyat dedim 220 olur dedi..oha dedim yanii.düşündüm o gün en iyisi evde ben yapim yine kadınlar kulübünü okuya okuya gittim kolestonun röfle setini aldım ordaki çalışan dedi bunla açıyolar dedi eminmisin felan dedim evet dedi.peki üstüne n eboyasam olur hani kızıllık gitsin diye dedim aklımdakini söledi küllü renkler alırısn wellanın açık küllü kumralını..röfel setini iki paket tabi saçım sık sürdüm olsun iğrenç bir çok açık turuncu ödüm koptu..neyse boyayı sürdüm sonra 1 saat bekledim gitti gibi o turunculuk ama sanki saçımda yeşillik var gibi bi hoş bu nasıl gider allah aşkına yani bir enteresanlık var kafamda..napmma lazım
canım o kusturma işlemi sanırım açam oluyoo benim saçım o açmadan mahvoldu röfle yapacam demiş röfledede açma var yani rengi tuttururmu bilemem ama saçın çok yıpranır ben röflede yaptırdım açmada 3 defa açma gördü saçım ve çok kötü oldu şimdi saçıma düz fön çektiremiyorum çünkü uçları biribirne yapışıyo kalıyoo .. bence saçın biraz dinlesin benim saçımın düzelmesi 2
seneyi alır çok pişmanım

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,
Ben sacima kina yakmistim daha sonra kizil olmak istedigimde kuafor oryalle akitti kinayi ve sacim turuncu oldu. bunun uzerine yaptigim her boyama akti gitti. kahverengi bile en fazla 1 hafta duruyor sacimda daha sonra turuncular cikiyor . surekli boyatmak istemiyorum ve 3 aydir bu problemle ugrasiyorum.
kizlar bir akil verin ne yapmaliyim neden boyle oluyorrr???
canım saçın şu anda hala açıksa biraz koyuya boya derim çünkü açılan saç çabuk akar bende mavi siyahtan sarıya dönmüştüm çok zorlu bi işlemdi ve sonra kahve ble boyasam aynı 1 haftada akıyodu daha sonra kendim boya almıştım biraz koyu olsun bu sefer yine siyah oldu resmen çıldıracaktım mecbur tekrar açtırdım saçımın halini düşün .. yani kahvasini biraz daha koyult derim ama dediğm gibi çok koyu olmasını istemiyosan rengi düzgün seçmen gerek yoksa benim gibi bidaha açtırırsın:KK34:

saçım koyu kumral ve boya hiç yok ,çok tatlı bir rengi var güneşte çok canlı.ancak sıkıldım yumuşak ve doğal bir kahve LOREAL PREFERENCE HAVANA AÇIK AMBER ile saçımı bir tutam boyadım ama çok açmadı ve saçıma yakın bir renk oldu bundan daha yoğun olacak bir ton önerebilirmisiniz renk çok hoş yarın gün ışığında bajıcam.ancak saçımdan çok az açık sizce saçıma boya sürmeye değer mi:97:

saçına yakın bir renkse degmez . boya ne olursa olsun yıpratıyor saçı . yazda geliyor sarı alman papatyası uygula bence . yada loreal castıng geçici boyalardan birini uygula . kalıcı boya pişman eder .

saçım koyu kahve (koleston)

bunun üstüne koleston mürdüm kızılı boyasam nasıl olur, şu rengi istiyorum
$KIZILLL.jpg

yoksa son çare açtırmakmış:KK59:

saçına yakın bir renkse degmez . boya ne olursa olsun yıpratıyor saçı . yazda geliyor sarı alman papatyası uygula bence . yada loreal castıng geçici boyalardan birini uygula . kalıcı boya pişman eder .

sen hangisini öneryorsun ve bu csting color yarı kalıcı boyamı,amonyaksız olduğunu biliyorum:KK68:

doğal saçın koyu kumralsa ben olsam sarı alman papatyası uygulaması yapardım. yegenimin dogal saçı koyu kullu kumral ve geçen yaz uyguladıgımızda çok guzel olmuştu .
ablamında dogal kullu kumral saçına değişiklik istediginden loreal castınge boyamıştık 500 rengine . 3 ay sonra saçtan tamamen gitti . önemli olan uyguladıktan sonra en az 3 ay hiçbir uygulama yapmamak . ben yıllardır profesyonel ürünler kullanmama ragmen pişmanım ve şimdi kendi saçımı uzatıyorum .

saçım koyu kahve (koleston)

bunun üstüne koleston mürdüm kızılı boyasam nasıl olur, şu rengi istiyorum
Eki Görüntüle 182115

yoksa son çare açtırmakmış:KK59:

saçına boya silici uygula . ardından igora 6.888 ile 5.998 rengini yuzde 6 lık oksıdanıyla karıştırıp uygula .boşuna açtırıp saglıgından olma saçının .

X