kızlar ben bi halt ettim saçımla ilgili..saçım normal kahverengiydi açık kahvede denebilir.ben gittim bir akıl geldi kzılayd amoda carşısında bi dükkana orda çalışan bir kızın saç rengine bayıldım sordum selectiv diye bir markayla boyamış renke böyle bakır sarı gibi hani dedim acaba yazın röfle olmasada böylemi yapsam bu sefer dedim ben bir akıl aldım boyayı..
bana iki renk verdiler ilk bunla yap diye olsun bakır kızıl gibi ilk 4-5 gün güzeldi sonra soldu gitti kızıl kaldı resmen pişman oldum..bana tabi geldiler bir koaföre sordum dikmende ama öyle abartılı bir yer değil bakalım ne dicekler diye.bu saça röfle attırsam nasıl işlem olur dedim .ilk kusturmamız gerek dedi sonr abir boya sonrada röfle atarız dedi. saçım kısa bu arada ..fiyat dedim 220 olur dedi..oha dedim yanii.düşündüm o gün en iyisi evde ben yapim yine kadınlar kulübünü okuya okuya gittim kolestonun röfle setini aldım ordaki çalışan dedi bunla açıyolar dedi eminmisin felan dedim evet dedi.peki üstüne n eboyasam olur hani kızıllık gitsin diye dedim aklımdakini söledi küllü renkler alırısn wellanın açık küllü kumralını..röfel setini iki paket tabi saçım sık sürdüm olsun iğrenç bir çok açık turuncu ödüm koptu..neyse boyayı sürdüm sonra 1 saat bekledim gitti gibi o turunculuk ama sanki saçımda yeşillik var gibi bi hoş bu nasıl gider allah aşkına yani bir enteresanlık var kafamda..napmma lazım