Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Kızlar benim saclar önceden röfleliydi kumrala boyatmak istedim kuaförüms aolsun yesil yaptı saclarımı spnra üstüne baska bi renk attı cok koyu oldu hiç begenmedim ama saçlarım cok yıprandıgı için hiç bi işlemyapmadım 3 ay boyunca..
Şimdi saçlarım 3 renk .. Dipler kendi doğalım koyu kumral ortalar dore kumral uclar garip bi sarı... Artık doğalıma dönmek istiyorum koyu kumrala.. Bugun koleston acık kahve alayım dedim neyseki bi tutama boyadım sadece 20 dk beklettim simsiyah oldu..
ıstediğim sadece dogal bi koyu kumral rengi edebilmek ne bakır tonu oldsun ne yeşil ama hangi boya bilmiyorum kuaförlerin hiçbirien güvenmiyorum cok kararsız kaldım :KK43:

kızlar bu saç rengi hangisi kahve tarcın diye biliyorum ama dogrumu bide şuan saçlarım koyu kumral biraz aktıktan sonra bu saç rengi tutarmı sizce..... evde kendim boyamayı düşünüyorum hangi renkleri alabilirim...

evet kızlar işte benim istediğim renkde bu ya nolur biri bize yardım etsin :KK70: benimde saçım koyu kumral gibi ama daha garip bi renk :KK70: ya bu renk harika işte sempatiksalakcinni

kızlar bu saç rengi hangisi kahve tarcın diye biliyorum ama dogrumu bide şuan saçlarım koyu kumral biraz aktıktan sonra bu saç rengi tutarmı sizce..... evde kendim boyamayı düşünüyorum hangi renkleri alabilirim...

bu saç rengi hakkında kimsenin bi fikri yokmu.....

bide şunu merak ediyorum boya şeklinde saç açıcılar saça oryal kadar zarar veriyormu??? evde yaptıgımız zaman kötü sonuçlanırmı???????

kızlar ufak bi sorum olacak saçalrım kestane ne açık nede çok siyahımsı derecede koyu değil koyu kumral istiyodum loreal casting kullandım ama tutmadı şimdide koleston küllü kumral denicem sizce kestane saça tutar mı??bu arada avatarımdaki saç rengi de çok hoşuma gidiyo bu rengin tam adını bilen var mıbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
kestane saça kumral tutmaz açılması lazım....
anladıgım kadarıyla saçın hiç açılmamış boya varsa akar ama yoksa yine tutmaz bence sen bir daha evde boyama... bi defa boyamışsın ve tutmamış bir daha da boyamaya bence gerek yok... saçını açtırıp öyle boya... bi defa kuaförde açtır sonra devamlı sen boya evde....

kzılar ben saçlarımı Récital Préférence 5.35 AÇIK KESTANE DORE AKAJU ya boyadım iki 3 gün oluyor dore yazdığı için hafif kızıllık olacağını tahmin ediyordum ama boyadıktan sonra fazlasıyla kızıl olduğunu farkettim özellikle güneşte acaba bu kızıldan kurtulmanın yolu warmıdır nası akıtabilirim doğal kahverengi tonalrında birşey istiyorum :S napsam bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

kzılar ben saçlarımı Récital Préférence 5.35 AÇIK KESTANE DORE AKAJU ya boyadım iki 3 gün oluyor dore yazdığı için hafif kızıllık olacağını tahmin ediyordum ama boyadıktan sonra fazlasıyla kızıl olduğunu farkettim özellikle güneşte acaba bu kızıldan kurtulmanın yolu warmıdır nası akıtabilirim doğal kahverengi tonalrında birşey istiyorum :S napsam bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

loreal 5.15 buzul kahve boya istersen.kızıllık fazla değil bunda.

artık turuncuLuktan kurtuLms bır breyım :KK70::KK70:
az once ewde kendım palletenin sıcak ckoLatya boyattım anneme :KK70: wee sonuc turuncuu yok artık :KK70::KK70:

loreal 5.15 buzul kahve boya istersen.kızıllık fazla değil bunda.

buzul kahve annemn sac rengi bundada kızıllık war ben su kızıllığa tamamen çare olacak birşey istiyorum ama yinede nazik cevabın için teşekkür ederim.
kızlar buarada boya silici diye birşey war kullanan warmı warsa sonuclarını paylasablrmi?

boya silicinin adı efasor bildiğim kadarıyla .söylendiğine göre saça zarar vermeden boyayı akıtıyormuş.ben de alıcaktım efasor ama kuaför malzemeleri satan yere gittiğimde bana uzun zamandır onlara bu ürünün gelmediğini söylediler.fabrikası mı taşınmış ne kaç aydır elimizde yok dediler.

bitane sitede satılıyor öyle cokta pahalı değil 40 lira ama işe yararmı onu merak ediyorum neyse su kızıllık için bir çare akar diyor kuaför ama ben böyle çikolota kahveye falan boyasam gidermiki kızıllar

çikolata kahve de kızıllı bi renk ama canım.hatta nerdeyse bütün kahveler kızıl içeriyor.kahve olsun ama kızıllık olmasın istiyorsan ya koyu kahveye boyarsın ki siyahtan farksız oluyor ya da kahve ile küllü kumralı karıştırıp boyarsın.bir de şöyle bişey var küllü renklerin küllülüğü 3-4 yıkamada kayboluyor.turunculuk tamamen gidene kadar tekrar tekrar boyaman gerekebilir.

Son düzenleme:
teşekkr ederim canım onu birkere daha duydum 2-3 defa küllü bir renge boyarsam kızılların kaybolacağını söylediler bakalım akmasını beklerim herhalde teşekkür ediyorum.

hala bana yardımcı olacak kimse yokmu

nilay o rengi ben de çok merak ediyorum aylardır.kahve tarçın hangi markada var acaba? hiç görmedim kahve tarçın saç boyasını.

X