Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

yurtdışında yaşıyorsan bulman kolay olur. lorealın kutu boyaları gıbı satılan loreal color zap veya loreal oops hair remover diye kit halınde boya silicileri satılıyor. onlarla saçındaki boyayı sil sonrada istedıgın renkten 2 ton açık olan boyayı alıp boya.

küllü mango benim saçım suan loreal akajukahve altında dorebakır wardı ama ben küllü kumral açık kumral gıbı bı renk istiyorum ne yapmam gerekıo yardımcı olursan çook sewınırım

küllümango msj atamıyorum paleete açıçı aldım bıde voıla kıllu kumral 7.01 olurmu sence

palette açıcı saçı çok yıpratıyor.ilk 1 ay fark edilmiyor ama sonrasında mahvoluyor saç. birde açılırken saçın yıne turuncumsu tonlarında açılacak. bu yuzden ılk seferde tutmaz küllü kumral. sen bırde hafif küllü kumral almışşın. bence saçının ufak bır kısmına dene . eğer hoşuna gıderse ve yıpranması sorun deilse uygula.

daha öncede kullandım palette açıçıyı kısa olduğu için sorun değil hem çokda yıpranmadı saçım sorun dediğin gibi turuncumsu sarı açık turuncunun üzerine küllü kumral nasıl olur blemedım walla

saçın kısaysa ve memnun kaldıysan açtıktan sonra o turuncumsulugu gıdermek için bikaç kez 3 4 hafta arayla kullan. ama voila değiştirme sansın varsa loreal exelence 7.1 al.

değiştirme şansım yok maalesef ama 2.3. boyaları alsam loreal 7.1 olurnu yeşil olmazmı ben açıkçası 2. 3. boyaları kumral almayı düşünuordum yeşil olmasın dıye çok tesekkur ederım yardımın için saol:=)

arkadaşlar banada yardım edermisiniz saç rengimden çok sıkıldım acilen saçımı bu renk yapmak istiyorum bu hangi renk bi fikri olan varmı ?? Yardım eden çok büyük dua alcak dua garanti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Dera7101-001.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 51

küllümango bu boya silici saçı yıpratıyomu benim saçımda siyah 6 aydır boyamadım ve baya akıttım rengini yukarıda resim ekledim o renk istiyorum saçlarımı evde yapabilirmiyim sence . Boya silici trde bulunmazmı ??

küllü mango yardım sonkez senin dediğin gibi 7.1e boyadım profılımde war renk (enson foto)şimdi benım istediğim tam renk8,1 ben bıdahakı boyamı ne renk alayım 7,1 edevammı yoksa baskamı lütfen şimdiden saol

eger saçın yıpranmışşa , kuruysa ve boyama aralarını uzun tutmazsan o zaman yeşillenme olur. yoksa küllü renkler kalicı yeşillenme yapmaz soylenildiği gibi. ben yıllardır saçımı yogun kullulere boyuyorum ama saçım yeşil değil.
şimdiki saçını uzun sure kullan ıyıce aksın. daha sonrada loreal exelence 9.1 ile boyamaya başla. anca açılır. ama diplerini en son boya daha açık olabilir.

içinde açıcı olmayan boya silicileri yıpratmıyor. ben 2 ay içinde 2 kez kullandım ve hiç yıpranmadı. biocarin markasını kullandım ben. turkıyede de var .

arkadaslar ben yeni üyeyim ben saclarımı iki gün önce boyattım iğrenç oldu bana yardım edein ne olur kahve üzerine koyu sarı gölge oldu ben kumral ve bal köpüğü tonların da bişe istiyorum kuaföre gidemem eşim beni öldürür artık evde ne yapabilirim ne olur acil yardım ne renk boyasam:Saruboceq:

su ankı renge direk 9,1 mı uygulayım çok açık değilmi sence parfumerıdekı kız sık boyamalarda yesıllık olabılır sen bu rengi oturtmak için 7,1 dewam dedi sen benim profıldekı rengi gördunmü küllümango

profiline baktim ama foto goremedim. sanırım sadece arkadaşlara özel fotoların. sık boyamalarda saç yeşillenebilir saç yıprandıgı için. ve kullandıgın markanın küllülerine de baglı. koleston çok yeşerme yapıyor. kumralları bıle yeşilimsi çıkıyor. o yuzden en ıyısı loreal .

Selam arkadaşlar ben yenü üye.. Resimde gördüğünüz aşkı memnu da nihal' in saç g,rengi' nin adı ney oluyor söyler misinz lütfen?.. Ben beyaz ve kumral ım, bu renk banay akışır mı, ayrıca hangi markadan almaamı tavsiye edersiniz; ilk kez saç boyasıyla saçlarımı boyatacağım...

Arkadaşlar selam ben yen üye. Avatarımda görmüş olduğunuz nihal in saç rengi nin ismi nedir acaba?.. Ben beyaz ve kumral ım bu saç renig bna yakışır mı?.. Ayrıca daha önce hç saç boyasıyla saçlarımı boyatmadım, bana tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?..

merhaba kızlar
saçımı loreal casting bal köpüğü ile boyadım ama ben biraz daha sarı bir ton istiyorum sizce palette dore sarıyla boyasam rengi çok mu açılır lütfen yardım edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…