Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

sb3n94.jpg

Selam arkadaşlar ben yenü üye.. Resimde gördüğünüz aşkı memnu da nihal' in saç g,rengi' nin adı ney oluyor söyler misinz lütfen?.. Ben beyaz ve kumral ım, bu renk banay akışır mı, ayrıca hangi markadan almaamı tavsiye edersiniz; ilk kez saç boyasıyla saçlarımı boyatacağım...

Lütfen yardım edin bana...yerimseniben

koleston 6/7 çikolata kahve ve 7/77 ışıltılı kahve arasında kararsızım..saçlarım koyu kestane boyalı...

ışıltılı kahve 7/77 de en az 6/7 çikolata kahve kadar koyu görünüyor kumral tonu olmasına rağmen...acaba saça uygulanınca hangisi daha açık renk oluyor hangisi koyu renk...bu renkleri kullananlar var mı ?
ikisinin de yansıması aynı renk ama kararsız kaldım....

küllümango bana olsan olsan sen yardımcı olursun :)))) saçım çok ince telli yıprandı kestrmek zorunda kaldım şimdi iice mahvetmek istemiorum normalde palette altın karamele boyıcaktım fakat o çok yıprattığı için o tonlarda ne yapabilirm die sordum çalışan kız bna loral casting bal köpüğü içine nevacolor altın sarısı katmamı önerdi aldım bende nası bi sonuç elde ederim böyle mat ve çok açık bi renk istemiyorum ışıltılı tatlı bi renk istiyorum

küllümango lütfen banada bi fikir ver benimde saçımda loreal bal köpüğü var üstüne palette dore sarı yapsam sence nasıl olur

kizlar saclarimi tarcin kizilina boyamak istiorum, kendi sac rengim kestane, ben de beyaz tenliyim, sizce yakisir mi?
resimdeki gbi olsun istiorum, hangi marka hangi renk hangi ton almaliyim sizce?

Eklentiler

• $008.jpg
    $008.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 46
küllümango lütfen banada bi fikir ver benimde saçımda loreal bal köpüğü var üstüne palette dore sarı yapsam sence nasıl olur
şimdiki saçının bır ıkı ton açıgı ve daha turuncumsu hali olur saçların.

çok teşekkür ederim ilgine küllümango bende bu turunculuktan kurtarmak istiyodum o zaman değiştiriyim en iyisi boyayı çok sağol tekrar

sürekli saçımı farklı bir renge boyuyorum ama bitürlü bi renkte karar kılamadım o kadar çok renk denedimki. aslında koyu doğal bir tonda kalıp kendi saçıma devam etmek istiyorum(koyu kumral) böylece yüzüm ortaya çıkar saçlarımda sağlıklı olur ama bi türlü cesaret edemiyorum çünkü yakışmaz sönük olur diye korkuyorum
en son satıcınında yardımıyla! natural colorsun(saçım yıpranmasın diye bu boyayı kullanmak istiyorum hep ama renk çok kısıtlı) bal köpüğüyle platin sarısını karıştırmıştım ama kafam truncu oldu neyseki bir hafta sonra aktı o turunculuk gitti ama epey doreli bi ton oluştu renkde koyu sarı oldu. artık öyle birrenk istiyorumki 1-2 kere tüm saçımı boyadıktan sonra artık sadece dip boyyayla devam edebilim çünkü saçımın yıpranmasından bıktım herseferinde tüm saçımı boyadığım için . bunu yapabilmek içinde sanırım rengi çok atmıycak doğal bi ton olmalı. mesela altın karamel rengie bayılmştım ama bikaç yıkamada renk çok soluyor yani dibi gelince sadece dip boya yapsam dipler bakırımsı altlar soluk kalır her seferinde tüm saçıboyamak gerekir bu renkte.
bende düşündüm taşındım en son açık küllü kumralla kumral karışımı boyayım dedim hem saçımdaki dorelikte gider sonrasındada hep dip yaparım herseferide tümünü boyamaya gerek kalmaz diyorum
sizce nasıl olur açıkcası birazda korkuyorum hep sıcak canlı renkler kullandım o pırıltıya alıştım (gerçi bi bakımada bıktım ) şimdi açık küllü kumral ve kumral karışımı bi renk yaptığımda yakışıcakmı yoksa mat sönük bi renk mi olcak bilmiyorum tenimde beyaz ve soluk iyice solmaktan korkuyorum saçlarımda uzun dalgalı anlıycağınız ne renk yapcam hiççç bilemiyorum bilmiyorumkismile
bi resimde koyucam şimdi rengi beğendim benm açık külü kumral ve kumral karışımı bu rengi verir diye düşünüyorum???? küllü hakkında hiç deneyimim olmadığı içinde pek emin olamıyorum yardımcı olun neolurrrrohaoldumsmile

bu arada saçım geçen yaz yine dore turunculuk olan bi sarı yaptım (kızıldan yavaş yavaş dönünce öyle oldu) sonra 4-5 ay dinlendirdim boyamadım dipler epey uzadı. sonrasındada yaptığım boyalarda hep o dipler biraz daha koyu kaldı altlardan halada öyle malesef ton farkı oluyor azda olsa.
işte dediğim resimde bu küllü açık kumral ve açık kumral karışımı böyle mi olcak acabaaaaa

Eklentiler

• $293kq6t[1].jpg
    $293kq6t[1].jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 58
bu arada ilk yazımda açık küllü kumral ve kumral karıştırsam yazmışım yanlış olmuş. açık küllü kumral ve açık kumral karıştırsam dicektim ikiside açık olmalı. birini kumral yaparsam koyu olur gibime geliyor 2side açık olsa daha iyi sanırım... bu arada 2. tercihim kahve köpüğü oda güzel olabilir ama bol doreli saçımın üstüne nasıl bir renk çıkar tam bilemedim. çok konuştum pardon ama yardım istiyorum çok karasız kaldımm eyvahedigeldismile

bu arada ilk yazımda açık küllü kumral ve kumral karıştırsam yazmışım yanlış olmuş. açık küllü kumral ve açık kumral karıştırsam dicektim ikiside açık olmalı. birini kumral yaparsam koyu olur gibime geliyor 2side açık olsa daha iyi sanırım... bu arada 2. tercihim kahve köpüğü oda güzel olabilir ama doreli saçımın üstüne nasıl bir renk çıkar tam bilemedim. çok konuştum pardon ama yardım istiyorum çok karasız kaldımm eyvahedigeldismile

pamukk ben de şuan seninle aynı durumdayım ama benim turunculuğum seninki kadar akmış değil malesef. karamel elde edebilmem için forumda bir arkadaş küllü açık kumralı önerdi bana da. bugün almayı düşünüyorum. sen neden birini küllü diğerini normal almayı düşündün? bu konularda bilgisizim de saçlarım da dediğin gibi yıprandı fena halde ondan iyice öğrenip öyle karar vermek istiyorum.:sinifsinif:

canım karıştırim istedim çünkü daha önce hiç küllü boyamadım biraz riskli bi renk gibi tamamiyle küllü yaparsam çok grimsi mat olur diye düşündm yeşeriri diyede korkuyorum küllüler bi süre sonra yeşeriyomuş o yüzden açık kumral küllü açık kumral karışımı yaparsam daha iyi olur dedim içinde küllü oranı az olur ama turuncuuluğuda kırar diyorum ama yeterli kalırmı kapatmak için bilmiyorum
zaten o turunculuk kapandıktan doğal bi tona dönüştükten sonraq saçım sadece açık kumralla devam etcem küllüyü bi kerelik kapatmak için istiyorum ama dediğm gibi bende tam bilemiyorum küllü hiç boyamadım belkide sonrasındada küllü karıştırmak gerekiyodur istediğim saç rengine ulaşmak ve turunculuk yapmaması için.istediğim renk de bi sayfa önce resimde var zaten.
burda küllümango diye bir arkadaş var sanırsam o küllü boyalar hakkında çok bilgili yardım etse çok sevincem :)

arkadaşlar koleston 7.77 ışıltılı kahvenin rengin yapısı nasıl ?
doreler ve bakırlar gibi simli yapıda mı ? yani şeffaf ve çizgi çizgi dalgalanmalar yapan bir renk mi ?

kızıl, bakır, dore ve morları da sevmiyorum...özellikle dore ve bakır içeren renklerin simli ve şeffaf yapısından ve çizgi çizgi dalgalanmalarından nefret ediyorum....dolayısıyla geriye sadece kahverengi yansımalı olan bu renk kalıyor elime

diğer merak ettiğim şey de..bu renk kızıllar gibi hemen akıp solan renklerden mi yoksa dayanıklı mı ? lady in color 7.77 boyamıştım çok güzeldi ama hemen akmıştı..markadan mı kaynaklı yoksa renk mi akan renklerden ? sürekli yenilemek mi gerekir ? akılıp açılma huyu varsa açıldıkça yansıma rengi neye dönecektir ?

koyu kestane saçımı ışıltılı kahveye çevirmek istiyorum...bunu % 9 luk oksidanla mı % 12 likle mi sağlarım ? renk koyu bir renk mi ?

7.77 ışıltılı kahve rengi hakkında beni detaylı olarak bilgilendirirseniz çok mutlu olacağım arkadaşlar..sanırım rengimi buldum...

canlar evde saçımı boyamak istiyorum bir kere denedim ama beceremedim şimdi tekrar denemek istiyorum ama daha kolay yöntemle boyayan var mı ya da evde kendisi boyayanlar anlatabilir mi ? kimisi farklı metot deniyordur belki birazda uzun saçlarım bi yardımcı olun ne olur artık kendi işimi kendim görmek istiyorum.

canlar evde saçımı boyamak istiyorum bir kere denedim ama beceremedim şimdi tekrar denemek istiyorum ama daha kolay yöntemle boyayan var mı ya da evde kendisi boyayanlar anlatabilir mi ? kimisi farklı metot deniyordur belki birazda uzun saçlarım bi yardımcı olun ne olur artık kendi işimi kendim görmek istiyorum.

ben de o konudan muzdaribim hala da çözüm bulmuş değilim...ancak piyasada saç boyama makinesi diye bir makine satılıyormuş..içine boyayı karıştırıp koyuyormuşsun ve eşit olarak saça dağıtıyormuş boyayı...

kızlar evde saçımı boyamak istiyorum ama rengine karar veremedim buğday tenliyim hafif esmere kayms :KK70: koyu kahve saçlarım yine kahve düşnüyorum siz ne önerirsinizzZ? hangi saç boyası daha kaliteli ? bu saçlarımı 2. boyayışm olucakk

Iyi akşamlar kızlar ben saçlarımı dün palettenin altın parıltılı çikolata rengine boyadım ancak diplerim tam rengini aldı fakat uçları daha koyu kaldı. Uçtaki rengi dipteki renge nasıl yaklaştırabilirim en azından biraz daha açılmasını istiyorum uçlarının

X