Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Benim sorularıma kimse cevap vermiyo.Başka başlığa da yazmıştım çok önceden yine ses çıkmadı.Neyse canınız sağolsun.

sarı rengi tekerar yaptırmayı düşünüyorsan hiç siyaha boyama yoksa bu seferde akıtma işlemleriyle uğraşırsın saçların yıpranırCADIARZU

kızlar bende saçlarımı boyatmak istiyorum ama bu konuda yardımcı okrmusunuz iuan saçlarımda kadife kahve boyası var 1 aydan fazla oldu boyatalı.esmerim ve buğday tenliyim sizce hangi renk yakışır???

beatyjinn bronz sarıya boya aynen bu renk oluyor tabi benım saçım açık kumraldı o zaman öyle olmuştu ama eğer sen birkaç defa boyarsan bu rengi elde edebilirsin

Mrb kızlar bn yeni üye oldum çok faydalı bir siteye benziyor :)
Saçlarımla ilgili sorunum var benimde lütfen yardım edin...
Beyaz tenliyim,koyu kumral renginden daha açık bir renge sahiptim arada karamel tonlarıda vardı. Eylülde yengemle bakıra boyadık saçımı ve tupturuncu oldum çok kötüydü Bakır rengini arkdşlarmın ısrarı yüzünden almna yakşçağnı söylemişlerdi..
Ama sonuç çok kötü oldu bir hafta öyle kaldı saçlarım snra dayanamayark kestaneye boyadık bu sefer daha iyi olmuştu biraz rengi koyulamştı hiç olmazsa. Snra zmnla aktı ve yeşilimsi olmya başladı saçım ve dip boyam gelmişti ztn Çikolata kahvesye boyadık 1 ay önce bu saçımdan memnun sayılırım ama üstleri çok açıklaştı havalarda ısınmya başlynca güneşe çıkınca çk garip oluyor. Eski saçıma kavuşmak istiyorum yani ama bakırın çok zor kaybolucğnı söylüyorlar.. Bu saçımın üzerine koyu kestne karamel tonlarını elde edemezmiyim yeniden lütfen yardım edin..

merhaba kızlar... bu saç rengini bilen varsa yardım etsin lütfenn kaç kuaför gezdim resmi de gösterdim ama sonuç hep hüsran

Merhabalar.. Saçımın fotoğrafını ekliyorum. Saçım güneşte bakır-kızıl parlıyor.. Normalde de kızıl kahve gibi duruyor.

Esasında sarı-turuncuydu.. Loreal Casting 530 Sıcak Çikolataya boyadım kapanır diye ama kapanmadı...

Kahverenginin hangi tonuna tekrardan boyamalıyım vede hangi markaya.. Saçımı kahverengiye çevirmek istiyorum...

Lütfen yardım edin..

Eklentiler

• $1.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $Foto(535).jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 36
kızlar saçım sarı (yeni konu açtım ordan görebilirsiniz9 boyuycam şimdi bu renklere bayıldım neolduğunu bilen warsa söleyebilirmii:kedi:
ilki bu;

we bunlar..

slmm ben 23 gün önce doğum yaptım malum şuan lohusayım kendimi çok bakımsız hissediyorum ve saçlarımı boyatmak istiyorum bu dönemde boyatmamda bir sakınca varmı sağlık açısından ve dinen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfenn acil cevap bekliyorumm aynalara küsmek üzereyimmm

hayırlı bir evlat olur umarım, allah analı babalı büyütsün..sanırım bebeği emzirdiğin için anne sütüyle bebeğe geçebilir ..ama diplerini boyatmazsan sorun olmaz bence..çünkü kimyasallar saç diplerinden geçer vücuduna..diplerinin 1-2 cm gerisinden boyat bence..dini yönünü bilmiyorum..

arkadaşlar saçlarım kahverengi mezuniyette değişiklik olsun istiyorum palette 9.0 boyatmaya karar verdim ama saçımı açtırmadan boyatsam renk tam tutar mı??

ütfen yardım edin kızlar ben bi saç rengine karar verdim ama tonunu bilmiyorum yardım edin lütfen yorum bekliyorum

merabalar =)))
arkadaşlar benim saçlarim eskiden çok uzun ve kızıldı şaçlarımı siyaha boyadım ve buyuk bir hata yapıp siyaha boyadığımın haftasında geri sari yapmaya çaliştim ama tabikide olmadı olmadığı gibi şaçlarim yandıı ense hizamda kestrdim ve geri siyah yaptım daha sonra yine şaçlarimi açmak istedim 4 ay kadr siyah kaldıktan sonraaçik kahve yaptım yine yandıı ardindan koyu kahve yaptım ama ben şaçlarimin sarıı olmasını istiorumm bana bişe söleyin nasıl sari yapabilirim
su anda şaçlarım kayu kahve rengi ve kaynak var şaçlarimda nasıl bi aşama uygulamalıyım şaçlarimin sari olması içinn .....

benim saçım suan loreal akajukahve altında dorebakır wardı ama ben küllü kumral açık kumral gıbı bı renk istiyorum ne yapmam gerekıo yardımcı olursanız çook sewınırım...

Bende saçlarımı geçen sene renk siliciyle kuaförde açtırdım(çünkü kuaför sarı saçlarımı kahve yapıyorum diye simsiyah yapmıştı ve öyle de kalmıştı!) üzerine karamel kahve çok güzel olmuştu,aylarca öyle kullandım ama memleket değiştirdim şimdi yurtdışında yaşıyorum,burada kendim boyayayım dedim,kutunun üstünde kahve yazıyordu bir boyadım yine resmen siyah oldu!çok moralim bozuldu şimdi tekrar sildirmem gerek ama geçen sene de bambaşka bir ülkedeydim artık kuaförümde yok.Tr. ye gittiğimde nereye gitsem hiç bilmiyorum çünkü senelerdir dışardayım.Lush un bi katı şampuanı saç rengini açıyor diye okudum,boyalı saçlarda işe yarar mı ? Bilen varsa söylesin lütfen

Merhaba ben yeni üye oldum. Konu başlığıda açmayı bilmiyorum.. Saçlarımla ilgili bir sorum var size.Saçlarımı Palette 8. 77 tarçın bakır ile boyuyorum. Çok güzel bir renk.Bakır renkten hoşlananlara tavsiye ederim.Dipten çıkan saçlarım daha koyu oluyor uçları boyayı daha az tutuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…